Státe, starej se

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
827
15.3.15 11:48
@jakanas píše:
jako sekat prsty a pranýř na náměstí? 8o

tak první návrh zástupce Islámského státu tu máme, děkujeme za inspirativní příspěvek do diskuse..شكرا :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
15.3.15 11:52
@lechem píše:
tak první návrh zástupce Islámského státu tu máme, děkujeme za inspirativní příspěvek do diskuse..شكرا :think:

ty jsi psala " Chce to bolavý bič – tady a teď."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
15.3.15 11:55
@jakanas píše:
ty jsi psala " Chce to bolavý bič – tady a teď."

Vždyť já nic nenamítám, je to demokratická diskuse různých názorových proudů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.3.15 12:50
@PetraJ píše:
A že platíš na tisíce nemakajících, co celej život jenom sekaj děti a do práce nikdy nechodili, to ti nevadí? Mně teda jo.

to máš na jednu stranu pravdu, ALE pokud se schválí placení zálohového výživného, kde asi to ten stát bude brát?? Bude donekonečna zvedat daně a opět to odkašlou slušný lidi co ty daně ještě platí, celkem ce mi dost líbala poslední věta v tom článku a podepisuju se pod ní: Výsledek bude, že výživné zaplatí slušní pracující lidé, kterým se zvednou daně. A budou nedobrovolně živit cizí děti na úkor vlastních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.3.15 13:06
@lechem píše:
Naváži jedním z příspěvků z velmi otevřené diskuse pod článkem:„… Současný režim čím dál tím víc snižuje životní úroveň normálních, slušných, zodpovědných a pracujících lidí. A na jejich úkor zvyšuje úroveň těch, kteří nemyslí na to, co bude zítra, za rok, slovo odpovědnost je jim jen prázdným pojmem.. Výsledkem za několik generací bude strmý nárůst poživatelů sociálních dávek z profese, věčných a nenapravitelných nezaměstnaných, kteří budou chtít víc a víc peněz. A těch, kteří skutečně pracují bude méně a méně. Jak to asi dopadne?… “

super vystiženo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
15.3.15 13:14

Mě se líbí, jak lidé, kteří svým nezodpovědných jednánín a chováním si pořídí dítě, a pak od státu chtějí, aby svému nezodpovědnému partneru vysvětlil jeho povinosti a zajistil placení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
15.3.15 13:33
@jenika1 píše:
Mě se líbí, jak lidé, kteří svým nezodpovědných jednánín a chováním si pořídí dítě, a pak od státu chtějí, aby svému nezodpovědnému partneru vysvětlil jeho povinosti a zajistil placení. :zed:

Souložit je pro řadu lidí lehčí než vysvětlovat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.3.15 14:01
@jenika1 píše:
Mě se líbí, jak lidé, kteří svým nezodpovědných jednánín a chováním si pořídí dítě, a pak od státu chtějí, aby svému nezodpovědnému partneru vysvětlil jeho povinosti a zajistil placení. :zed:

hele, ale ono spousty samoživitelek když si pořídí dítě, tak netuší že chlap od nich odejde a nebude platit, ale pokud už neplatím, tak tady jde spíš o lepší a větší páku na to aby platil. Příklad kamarádce bývalý muž dlouho neplatil, rodina pomáhala jak mohla, leta brala příspěvek na dítě 500kč. Po letech se vzpamatoval(byl odsouzenej na veřejně prospěšné práce) a začal platit i splácet, ale nenastoupil na ty práce a byl odsouzenej a šel si sednout na tvrdo, no vevězení pracovat nemusí i když je odsouzenej vlastně za neplacení alíků, ale chtěl a podrž se začal pracovat a z věznice kamarádce poslali celých 150kč, protože mu nemůžou sebrat celý výdělek, ale jen nějakou část. Takže až se změní zákony tak aby byly opravdu tvrdé k těto lidem, ale on jim ten stát umožnuje platit minimum, tak proč by měl z mých daní odcházet víc na zálohové placení výživného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
15.3.15 19:17

Každej blbec si umí našukat dítě, ale postarat se o něj to je už o něčem jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
15.3.15 22:21
@paduska píše:
Každej blbec si umí našukat dítě, ale postarat se o něj to je už o něčem jiným.

kde je poptávka, tam je i nabídka (blbců).Jak je vidět, jdou stále na odbyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
16.3.15 11:41
@lechem píše:
kde je poptávka, tam je i nabídka (blbců).Jak je vidět, jdou stále na odbyt.

Ty jsi dobrá vědma vid…možná bys každé ženské měla napsat, co bude z jejího chlapa za deset let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.3.15 13:10
@Crystal87 píše:
Ty jsi dobrá vědma vid…možná bys každé ženské měla napsat, co bude z jejího chlapa za deset let ;)
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová