Stereotyp v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107642
28.11.21 20:27
@Josefuna píše:
A taky se může různými vibrátory roztahat pochva.

Tak to dost tezko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107642
28.11.21 20:29
@Burj Chalifa píše:
ne ne, měl by se zamyslet, proč je přístroj šikovnější než on

Mas to tady cerne na bilem proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2139
2.12.21 13:24

Kdyz tu posbiram informace od diskutujicich a napisu sem navic “vzorek” z toho co jsem sam prozil, tak kazdy z vas ma v necem pravdu. Z toho muzu udelat zaver - kazdy mame prozito sve a nelze se dohadovat, ze to a to nejde/je nemozne, nebo nekdo neco neumi (uspokojit protejsek).

1. Byvala zena - spolu 17let - 0 orgasmu. Proste je nemela. Hracky jsme nejake meli a kvuli me jsme je i obcas pouzivali. Ona sama nikdy. Ja jsem byl ve 100% iniciator.
2. Dalsi vazny vztah - orgasmus ano, vzdy pri sexu. Ale hracky ne, jen pradlo.
3. Kamaradka ve vztahu a ja zkratce single - mela/ma doma arsenal hracek a dostaval jsem fotky a videa. Je multiorgasmicka, takze orgasmy defacto “bez prace”.
4. Soucasny vztah - orgasmus ne, chut zkouset nove veci ano, hracky ano a sama navrhne dle chuti kdy si jakou vezmeme. Jsem moc spokojeny.

Radu pro zakladatele nemam. Netusim jak funguje jejich vztah mimo postel, coz je taky dulezite pro zdravou intimitu ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
2.12.21 13:36
@wo2 píše:
Kdyz tu posbiram informace od diskutujicich a napisu sem navic “vzorek” z toho co jsem sam prozil, tak kazdy z vas ma v necem pravdu. Z toho muzu udelat zaver - kazdy mame prozito sve a nelze se dohadovat, ze to a to nejde/je nemozne, nebo nekdo neco neumi (uspokojit protejsek).

1. Byvala zena - spolu 17let - 0 orgasmu. Proste je nemela. Hracky jsme nejake meli a kvuli me jsme je i obcas pouzivali. Ona sama nikdy. Ja jsem byl ve 100% iniciator.
2. Dalsi vazny vztah - orgasmus ano, vzdy pri sexu. Ale hracky ne, jen pradlo.
3. Kamaradka ve vztahu a ja zkratce single - mela/ma doma arsenal hracek a dostaval jsem fotky a videa. Je multiorgasmicka, takze orgasmy defacto “bez prace”.
4. Soucasny vztah - orgasmus ne, chut zkouset nove veci ano, hracky ano a sama navrhne dle chuti kdy si jakou vezmeme. Jsem moc spokojeny.

Radu pro zakladatele nemam. Netusim jak funguje jejich vztah mimo postel, coz je taky dulezite pro zdravou intimitu ve vztahu.

Takže podle tvého vzorku je 50% ženských bez orgasmu a 25% multiorgastických :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2139
2.12.21 13:45
@bigl píše:
Takže podle tvého vzorku je 50% ženských bez orgasmu a 25% multiorgastických :mrgreen:

Neeeeee :lol: Ja neviiiiim :mrgreen: Ten vzorek ma jen naznacit, ze tady ma kazdy kus pravdy :lol: :lol: :lol:
Asi by to chtelo dalsi vzorky, ale od nekoho jineho :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
2.12.21 13:49
@wo2 píše:
Neeeeee :lol: Ja neviiiiim :mrgreen: Ten vzorek ma jen naznacit, ze tady ma kazdy kus pravdy :lol: :lol: :lol:
Asi by to chtelo dalsi vzorky, ale od nekoho jineho :jazyk:

No a ta tvoje poslední asi nebude úplný začátečník, ne? A orgasmus neměla nikdy s nikým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2139
2.12.21 13:58
@bigl píše:
No a ta tvoje poslední asi nebude úplný začátečník, ne? A orgasmus neměla nikdy s nikým?

Má víc „zářezů“ než já. Holt jsem se brzy ženil :D Ale užíváme si to spolu, to ano. Říká, že nikdy s nikým orgasmus neměla, ale sex má ráda a chce ho často… naštěstí pro mě :andel:
Asi nejblíž orgasmu je když si to dělá sama ve vaně - říká tomu „hodně moc příjemné pocity“. A pak v závěsu je to při klasickém sexu a sama si s hračkou ještě „vibruje“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
2.12.21 13:59
@wo2 píše:
Má víc „zářezů“ než já. Holt jsem se brzy ženil :D Ale užíváme si to spolu, to ano. Říká, že nikdy s nikým orgasmus neměla, ale sex má ráda a chce ho často… naštěstí pro mě :andel:
Asi nejblíž orgasmu je když si to dělá sama ve vaně - říká tomu „hodně moc příjemné pocity“. A pak v závěsu je to při klasickém sexu a sama si s hračkou ještě „vibruje“ :lol:

Ona ho nemá ani sama se sebou? 8o
No a ty zářezy jsou i dlouhodobé, nebo spíš ty nárazovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2139
2.12.21 14:51
@bigl píše:
Ona ho nemá ani sama se sebou? 8o
No a ty zářezy jsou i dlouhodobé, nebo spíš ty nárazovky?

Z mého pohledu bych to řekl tak, že si umí udělat hezké chvilky sama. Ona sama tomu neříká orgasmus. Mě to neustále inspiruje k tomu, abych s ní zkoušel nové finty - se dívím, že se mi stále daří :mrgreen: Ale když jsme spolu, chce mě stejně v sobě a dožaduje se, když se někdy déle věnuju předehře :jazyk: Říkám tomu „ideálně namíchaná chemie“ a stále mezi námi funguje.

Zářezy jsou z dob „svobodného“ života a byly spíše dlouhodobé. Nárazovky byly, když studovala VŠ :lol: (její slova). Manželství měla „kamarádské“ asi jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
2.12.21 15:39
@wo2 píše:
Z mého pohledu bych to řekl tak, že si umí udělat hezké chvilky sama. Ona sama tomu neříká orgasmus. Mě to neustále inspiruje k tomu, abych s ní zkoušel nové finty - se dívím, že se mi stále daří :mrgreen: Ale když jsme spolu, chce mě stejně v sobě a dožaduje se, když se někdy déle věnuju předehře :jazyk: Říkám tomu „ideálně namíchaná chemie“ a stále mezi námi funguje.Zářezy jsou z dob „svobodného“ života a byly spíše dlouhodobé. Nárazovky byly, když studovala VŠ :lol: (její slova). Manželství měla „kamarádské“ asi jako já.

No vidíš, tady na epipi se vyvrací všecky mýty. Holka, co nikdy neměla orgasmus má sex ráda a užívá si ho.
Jiné tady zas psaly, že nemají s orgasmem problém, udělají se klidně i 2× po sobě, když už teda dojde k sexu, ale sex moc nepotřebují a stačí jim to tak jednou za měsíc až dva a bez experimentů.
To je dobře, že je svět tak barevný a žádné pravidla moc neplatí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
2.12.21 16:22
@Anonymní píše:
Ahoj. Asi bych potřeboval poradit. Máte nějaké typy jak doma oživit postelový život? Připadá mi že už jsem zkoušel hodně věcí ale nakonec se stejně dozvím že nejlepší je to normálně jako vždycky. Dráždění hrackama 1orgasmus a styk 2orgasmus. A je hotovo. Zase ji nechci tlačit do něčeho co nechce. Řešíte doma někdo něco podobného? Asi se moc snažím…
Pokud budete odpovídat, tak prosím věcně.

Jestli tomu dobře rozumím, tak ona se zkoušení nových věcí nebrání, jen nakonec skončí u toho, že se jí nejvíc líbí klasika. :think: asi takhle: Buď rád, že spolu spíte, že se dohodnete na zkoušení různých věcí a neřeš :palec: Jsou lidi, co obejdou všechny restaurace všech možných kuchyní ve městě a řeknou ti, že jim stejně nejvíc chutná chleba s máslem a sýrem doma :nevim: Holt v tvém balíčku pokémon „rajda“ nebyl. Třeba příště. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.12.21 16:54

@bigl orgasmus jsem taky nikdy neměla a je mi to nějak docela jedno

• Citovat
  • Upravit
12501
2.12.21 16:57
@Diagnoza2 píše:
Jestli tomu dobře rozumím, tak ona se zkoušení nových věcí nebrání, jen nakonec skončí u toho, že se jí nejvíc líbí klasika. :think: asi takhle: Buď rád, že spolu spíte, že se dohodnete na zkoušení různých věcí a neřeš :palec: Jsou lidi, co obejdou všechny restaurace všech možných kuchyní ve městě a řeknou ti, že jim stejně nejvíc chutná chleba s máslem a sýrem doma :nevim: Holt v tvém balíčku pokémon „rajda“ nebyl. Třeba příště. :mavam:

Taky jde o to, co chce zakladatel stale zkouset noveho, co tim mysli. Takhle tezko hodnotit. Kazdy ma oblibene veci, ke kterym se rad vraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
2.12.21 16:59
@Mango_Lassi píše:
@bigl orgasmus jsem taky nikdy neměla a je mi to nějak docela jedno

To proto, ze nevis, oc prichazis a muze vetsinou dela stastnym, kdyz s nimi zena orgasmus ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3867
2.12.21 17:06
@Mango_Lassi píše:
@bigl orgasmus jsem taky nikdy neměla a je mi to nějak docela jedno

Protože netušíš, jak je to dokonalý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek