Podmínky pro sterilizaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
548
18.5.14 20:42

Ahojte :mavam: Také uvažuji dost o sterilizaci sice mi je 23 let ale máme již 3 děti další nechci a zjistili mi trombofilii takže mi dr. předepsala antiko pro kojící jenže mi nesedí :( furt nonstop špiním, pak 14 krvácím do toho mě bolí žaludek :zed: takže jsem byla u gyndařky a tento návrh ji řekla bohužel mi už i sestřička řekla že jsem mladá a doktorka prej že bych si to musela hradit což není realné :think: a když jsem se ji zeptala zda by to nešlo skrz zdr. problémy (Trombofilie) tak se nevyjádřila, jinak jsem otěhotněla i přes tělísko to mi už dr. nedoporučuje takže jinou volbu já nemám, ještě si za ní s tímto požadavkem zajdu a pokud mi nevyhoví chci to pořešit s jiným dr. a nebo primářem. :palec: Ale doufala jsme že mi vyhoví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
22.5.14 13:37

sterilizace

Všechny vás zdravím, sestra si nechala po 3 císařech udělat sterilizaci a po roce a půl od 3 porodu je opět těhotná. Může mi někdo vysvětlit jestli je to normální. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
2.9.14 08:13

Je mi 31 let mám 3 děti a dvě sekce za sebou a dr mi během třetího těhu sama doporučila sterilizaci, pokud nechci další dítko. I kdybych chtěla tak jinak než sekcí rodit nemůžu díky úrazu pánve, takže to prošlo naprosto v pohodě a jediné co jsem platila je administrativní poplatek. Ale po sterilizaci mám cyklus až 70dní a váha šla rapidně nahoru a dolů to jde hodně ztěžka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.4.15 13:12

Sterilizace v mladém věku

Zdravím Vás,
je mi 22 let a uvažuji o sterilizaci (dle informací z internetu je prováděna už od 21 let). Jsem bezdětná, ale děti mít z psychických důvodů nemohu a ani nechci. Mám bipolární poruchu, užívám prášky, po kterých nesmím otěhotnět (mohlo by dojít k poškození plodu apod.). Je to diagnóza na celý život a nechci riskovat, že bych musela případně na potrat nebo se sesypat z toho, že bych měla dítě (i kdybych teoreticky vysadila psych. prášky). Prosím Vás, nevyvracejte mi to, prostě jsem teď na tom psychicky dobře a do léčebny bych se opět nerada dostala. Užívám antikoncepci a nevyhovuje mi to. Tělísko jsem dříve měla a taky žádná sláva. Ráda bych řešení napořád.
Chci se zeptat, kolik by stála sterilizace a zda by mohla být zdarma ze zdravotních důvodů (psychické problémy + byla jsem na operaci s cystou na vaječníku). Popř. zda je možné jít na darování vajíček a poté by byla provedena sterilizace - při jednom zákroku.

Děkuji za odpovědi a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
26.4.15 13:26

@gagu.lena domluv se s lékařem jestli by to šlo kvůli psychiatrické poruše. Cena se liší jak kde. Jen enchápu darování vajíček? Sama dítě nechceš ale klidně bys darovala a hrozilo by že pak dítě bude stejně nemocné? To doufam že ani nejde :?. Stejně by tě při odběru vajíček sterilizaci neudělali. Vajíčka odebírají na klinice pro neplodné páry a sterilizaci dělají na gynekologii v nemocnici. mě to dělali taky na pojštovnu při císaři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
26.4.15 13:28

@gagu.lena Nevím jestli bys s tvojí nemocí mohla vajíčka darovat :think:..Nicméně bys mohla uhrát na to sterilizaci..pokud ne počítej kolem 15000 za zákrok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.4.15 13:44

Sterilizace v mladém věku

@Markéta80 @jesenka33 Děkuji za odpovědi, vůbec mi to darování nedošlo, nemohla bych. Máte pravdu, takže se zeptám lékaře a popř. holt našetřím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
26.4.15 14:04

@gagu.lena psychiatr by tě to napsat měl ne a zeptala bych se doktora jestli ta možnost je ale indikace je docela veliká ne navíc jestli doktoři těhu nedoporučují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
26.4.15 14:09

Sama jsem se ptala svého gynekologa na sterilizaci, letos mi bude 40, a mám sice jedno, ale těžce mentálně postižené dítko. Což jsem myslela, že jsou 2 docela vážné indikace ke sterilizaci na pojišťovnu.
Bohužel, díky změnám u zdravotních pojišťoven už sterilizaci na pojišťovnu udělat prý nelze.
Stojí 18.000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
26.4.15 14:11

@nonina jdete ale je to přísné ;), postižené dítě důvod neni, jen kdyby tebe těhu ohrožovalo na životě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148224
26.4.15 14:31
@Markéta80 píše:
@nonina jdete ale je to přísné ;), postižené dítě důvod neni, jen kdyby tebe těhu ohrožovalo na životě ;)

Me teda provedli sterilizaci ve33 letech po druhem diteti, zdarma, ze zdravotnich duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
26.4.15 15:06

@Anna766 záleží v jaké to bylo roce. Oni se ty podmínky dost liší a z jakého důvodu. mě teda u komise řekli na férovku že už by mě to odklepli po druhém císaři což to bych se nenechala :mrgreen: :mrgreen: a ted když na to může jít ženská od 21 let tak zadarmo jen když je k tou fakt zdravotní důvod :roll: ale asi taky to bude dle doktorů no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.4.15 15:33

@nonina vím, že mi říkalal jedna maminka, co má autistický dvojky, že jí to nechtěli udělat, protože má za sebou dva porody ( ná ještě starší dceru), a obi to dělají až po třech porodech..a le už je to hodně let zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
28.7.15 11:14

Holky, můžu se zeptat, jak to máte s libidem po sterilizaci? Řeším antiko, HA mi nedělá dobře, Mirena šílené, musela ven ani ne po roce, děti už nechci.. Jen si říkám, abych si nepos.. život.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
28.7.15 17:08

@Amber sterilizace s libidem nemá nic společného..bud máš ráda sex nebo ne… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí