Strach, úzkost, deprese ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10287
24.1.19 14:46
@Anonymní píše:
já vůbec nevím :nevim: možná proto, ze je můj nejbližší ty to vždy schytaji nejvíc ..

Máš nějaký důvod k těm obavám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 15:11
@Premek_Orac píše:
Máš nějaký důvod k těm obavám?

Nemám žádný důvod . Tyhle pocity začaly opravdu ze dne na den což právě nechápu . Ještě o Silvestra si pamatuju jak jsem byla úplně v pohodě a pak po novém roce kolem 5. Ledna mi tyto pocity začaly od sebe a stupňují se . :nevim: já sama to nechápu celkem mě to vysává už jsem úplně unavená z toho jak bulim a celkově :zed:

• Citovat
  • Upravit
10287
24.1.19 15:18

Neboj se o tom mluvit. S přítelem, tady, s odborníkem, přáteli… je to jedna z cest, jak najdeš příčinu a dokážeš to zvládnout.
A nestyď se za to, nebo se neobviňuj. Zvládneš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 15:23

@Premek_Orac byla jsem u psychologa , prý to je deprese. Nasadil mi antidepresiva , ale bohužel se to jen zhoršuje a pocity stupňují . Tak nějak se přidávají další a další “černé myšlenky” navíc si asi uvědomuji , že je to spíše z toho že máme s přítelem přechozený vztah a já to prostě takhle nesu depresivně . Strašně mám pocit prázdna.. necítím nic …vzpomínám jak to bylo všechno krásné ještě o Silvestra a z ničeho nic bum nic se nestalo mezi námi , nechápu to . Ale pocity mě užírají. Po práškách jsem jak mrtvola , takže jen spím :? .Příští týden jdu na kontrolu , tak jsem zvědavá . :roll:

• Citovat
  • Upravit
10287
7.2.19 15:40

Klidně napiš soukromně, pokud nechceš vše probírat veřejně.
Prášky je dobré brát, ale ony spíše utlumí ty stavy, než že by mhly vyřešit jejich podstatu. A ta je často vněčem úplně jiném, než se třeba sám člověk domnívá.
Ten kolotoč černých myšlenek je hrozná věc, jsou jak sněhová koule a nabalují se další a další, a je třeba najít něco, co ji rozbije nebo z těch sněhových koulích udělá něco, jako sněhuláka.
Spát a sbírat síly - pokud na to máš prostor, tak se tomu nebraň.
Ikdyž se ti to třeba teď nezdá, tak se s tebou klidně vsadím o co chceš, že ti život zase dá důvody se smát. SMát se jak blázen. Vsadíme se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí