Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, dekuji za pochopeni. Ja si nemyslim, ze bych byla nejak vztahovacna nebo tak, i pritel, ktery ma neskutecny pochopeni pro ostatni byl asi dvakrat z toho nastvanej. Hlavne jsem predmetem pseuodotehotenstvi byla uz minulej rok (pribrala jsem asi tri kila), to byla taky desna zabava a mesicni septanda. Nevim, co na tom ty lidi maj, myslim, ze nuda nebo malo prace bude ten duvod
. Dalsi kontrolu mam ve ctvrtek, pak uz taky budu rikat, at se k te dalsi nechovaji jak idioti.
@Ifvka ja tě v tomhle chápu, jaké to je, když v práci všichni spekulují..pracovala jsem v kanceláři a byla tam mezi všemi dost dusná atmosféra a byli to přesně ty typy lidí co se na tebe usmívají a za zády pomlouvají. U mě to bylo tak, že jsem také otěhotněla a ve 13tt jsem to řekla svým dvoum blízkým kolegyním, kvůli práci..ony nikomu dále nic neřekly, byla jsem po dvou potratech, tak věděly, že chci ještě počkat až po další kontrole, pak to oznámit šéfovi a nakonec zbytku kanceláře. Já jsem velký jedlík, miluji sladkosti a maso, i přesto jsem hubená jak tyčka, v práci si ze mě vždy utahovali jak jím. No a když jsem byla těhotná, jedla jsem naprosto stejně, nechápu proč, ale všichni začli najednou spekulovat a komentovat, že jsem určitě v tom, protože žeru jako zjednana, že nejsem normální a sázeli se kdo se mě na to půjde zeptat. Navíc byli všichni tak uhozený, že to říkali nahlas abych to slyšela a hrozně se smáli. tak jsem to nevydržela a stoupla si doprostřed kanceláře a řekla: jen pro váš klid vám oznamuji, že jsem opravdu těhotná, tak se můžete přestat chovat jako idioti. No pro mě to bylo nejlepší řešení, protože všichni sklapli, zůstali na mě koukat a od té doby jsem měla klid, navíc se mi i ulevilo, že už nikdo nemusí vytvářet své teorie a já, že nemusím nic maskovat.