Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamča.dalmatinka píše:Lena F. píše:tak to já bych umřela.rozmary píše:Když mně chytne žravá, naordinují si půst. Zrovna dnes rano jsem si řikala že už jsem pěkně rozmlsaná. Co mám chtit po vánocich? A tak zitra jen vodu, at' si tělo odpočiné
Ahoj,nevím jak jste na tom vy,ale poslední dobou strašně moc jím,jsem třeba půl hodiny po obědě(po obrovském obědě)a už šmejdím co bych kde zhltla.Byla jsem vždycky žrout,ale co kojím tak si připadám tak vysátá,že mám věčně hlad a žeru a žeruMyslíte že to má spojitost s kojením,nebo už mi to zůstane?Než jsem otěhotněla byla jsem dost silná kuřačka,už se k tomu nehodlám vracet,tak si tím jídlem možná nahrazuju to retko,i když normálně mi nechybí,možná podvědomě
To jako vydržíš jen pít vodu?Já bych už v poledne omdlela a večer už bych upadla do komatu
![]()
Kamčo, taky tak a hlavně bych byla neskutečně protivná
Ale jako mladší jsem to zvládala bez problémů, už jsem holt starší kus
![]()
Kamčo tak ty seš v pohodě
S tím jídlem jsem na tom podobně,nejhorší je že malá čumákuje do půlnoci,já čumákuju s ní a žeru nejvíc v noci ![]()
rozmary píše:
No já nevím,ale co jsem četla nepomáhá nic
Kámoška se svlékla donaha, vyfotila a hodila na ledničku
Ovšem aby se pak děti nebály ![]()
No tak ráno snídaně kafe a nějaké pečivko, většinou dva rohlíky a ještě se dojíždím koblihama
oběd: tak to co uvarím omáčky těstoviny, rybu, brambory, …
no a po obědě to začíná jogurty, nápoje, sušenky, a koro vše co najdu
večeře manža je zvyklej na teplý takže to je další mínus ![]()
no a večer k telce brambůrky, oříšky, tyčky apod. takže asi tak. No a na váhu radši nelezu a pokud ano, tak špatně váží ![]()
já taky právě žeru tak do 2 do rána
.Malej je spáč takže bud spí a nebo je ve školce tak spim takže mě nenutí nic jít brzy spát a žeru
.
Teda to kdybych se vyfotila na lednici tak by mě to možná odradilo,ale nechci ci zvošklivit sama sebe.nejhorší je že já sem dost namyšlená ženská takže vždycky si cokoliv hnusného na sebe zduvodnim a líbí se mi to
.Fakt.Asi nějaká uchylka nebo ješitnost ![]()
Leno to já sem dřív nejedla i dva dny
,ale ted jeden den nejíst už mám žaludečný vředy.Opravdu ![]()
chuanitka píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamčo, taky tak a hlavně bych byla neskutečně protivnáLena F. píše:tak to já bych umřela.rozmary píše:Když mně chytne žravá, naordinují si půst. Zrovna dnes rano jsem si řikala že už jsem pěkně rozmlsaná. Co mám chtit po vánocich? A tak zitra jen vodu, at' si tělo odpočiné
Ahoj,nevím jak jste na tom vy,ale poslední dobou strašně moc jím,jsem třeba půl hodiny po obědě(po obrovském obědě)a už šmejdím co bych kde zhltla.Byla jsem vždycky žrout,ale co kojím tak si připadám tak vysátá,že mám věčně hlad a žeru a žeruMyslíte že to má spojitost s kojením,nebo už mi to zůstane?Než jsem otěhotněla byla jsem dost silná kuřačka,už se k tomu nehodlám vracet,tak si tím jídlem možná nahrazuju to retko,i když normálně mi nechybí,možná podvědomě
To jako vydržíš jen pít vodu?Já bych už v poledne omdlela a večer už bych upadla do komatu
![]()
Ale jako mladší jsem to zvládala bez problémů, už jsem holt starší kus
![]()
to já taky.Stačí mi když mám nějaké lítání a dvě hodiny nejim tak sem tak nervozní že bych sama sebe kousla do pr…
.To bych nejen že zustala nenažraná,ale ještě bych zustala sama ![]()
no tak vyfotit se na lednici by fakt pomohlo, ale jestli bych si neznechutila samu sebe ještě víc?? ![]()
Ale ten půst jak psala Lena, tak jsem to kdysi dělala a přemýšlím, že se k tomu vrátím. Však tukových zásob mám dost, tak by to se mnou nemuselo seknout ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
nejhorší je že já sem dost namyšlená ženská takže vždycky si cokoliv hnusného na sebe zduvodnim a líbí se mi to.Fakt.Asi nějaká uchylka nebo ješitnost
,ale ted jeden den nejíst už mám žaludečný vředy.Opravdu
Já jsem taky dost namyšlená a dnes se mně příšerně dotklo, že přítel vyhlásil, že mě musí donutit cvičit
Přitom jsem mu vysvětlila, že začnu až po půlce ledna, až budou posilovny prázdnější po novoročním náporu
Ale fakt chci začít, i kvůli zádům a přijdu na jiné myšlenky.
A žaludeční vřed se o mně před pár lety pokoušel, i proto jsem s půstem opatrná.
chuanitka píše:Kamča.dalmatinka píše:
nejhorší je že já sem dost namyšlená ženská takže vždycky si cokoliv hnusného na sebe zduvodnim a líbí se mi to.Fakt.Asi nějaká uchylka nebo ješitnost
Já jsem taky dost namyšlená a dnes se mně příšerně dotklo, že přítel vyhlásil, že mě musí donutit cvičit
A žaludeční vřed se o mně před pár lety pokoušel, i proto jsem s půstem opatrná.![]()
Přitom jsem mu vysvětlila, že začnu až po půlce ledna, až budou posilovny prázdnější po novoročním náporu
mě dneska dostalo když malej říká ty si krásná a máš velký břicho,já mám malé
ty velké.Pak mi koukal do pusy jestli vyleze mimi a křičel mimi vylez
(nevim jak na to přišel,otázku dětí ještě nebyl čas probrat)Vždycky říká ty si tak krásná
a dneska že mám břicho
,takže je asi fakt na čase něco dělat.Já si myslím že problém je ten že musíme mít pohyb ![]()
Kamča.dalmatinka píše:chuanitka píše:mě dneska dostalo když malej říká ty si krásná a máš velký břicho,já mám maléKamča.dalmatinka píše:
A žaludeční vřed se o mně před pár lety pokoušel, i proto jsem s půstem opatrná.![]()
(nevim jak na to přišel,otázku dětí ještě nebyl čas probrat)Vždycky říká ty si tak krásná
a dneska že mám břicho
,takže je asi fakt na čase něco dělat.Já si myslím že problém je ten že musíme mít pohyb
chuanitka píše:Kamča.dalmatinka píše:chuanitka píše:mě dneska dostalo když malej říká ty si krásná a máš velký břicho,já mám maléKamča.dalmatinka píše:
a dneska že mám břicho
,takže je asi fakt na čase něco dělat.Já si myslím že problém je ten že musíme mít pohyb
![]()
![]()
Jojo, za 14 dní jdu do toho, ono v posilovně je aspoň na co koukat
Kamča.dalmatinka píše:
Počkej nestraš.Já doufám že pak budu uklízet,budu běhat po pozemku,sázet trávu a tak.
Nojooo to jsem dělala taky,ale pak jsem dostala ztoho šílenej hlad
![]()
nnella píše:Kamča.dalmatinka píše:Nojooo to jsem dělala taky,ale pak jsem dostala ztoho šílenej hlad
Počkej nestraš.Já doufám že pak budu uklízet,budu běhat po pozemku,sázet trávu a tak.
![]()
![]()
moje poslední naděje se sesypala jak domeček s karet
![]()
Tak já dřív ten půst držela taky,ale teď se tomu nějak bráním,jednou jsem zkoušela půldne nejíst a už jsem měla tmu před očima
A na cvičení já jsem lenoch,to se radši budu tejrat dietou a chodit svižný procházky.
Jooo a jak se někdo ptal na krémy proti celulitidě,tak u mě to bylo drahý zapatlání stehen bez účinku ![]()
To se ti jen zda!