Strážný anděl

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
2.6.12 15:36

nezkousela bych to. Jsem posránek, když kojím v noci, tak mě občas napadne, co kdyby chlap najednou otevřel oči a měl je třeba červené ? Br, nekoukam ani na horory, kdysi jsem viděla „džina“ do dnes mám scénu před očima, jak se chlap schová do skříně, která má mřížky jak žaluzie, po chvíli je roztáhne a tam ty žlutý kočičí oči. Mám strach z nadpřirozena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.6.12 15:48
@ivana-domca píše:
nezkousela bych to. Jsem posránek, když kojím v noci, tak mě občas napadne, co kdyby chlap najednou otevřel oči a měl je třeba červené ? Br, nekoukam ani na horory, kdysi jsem viděla „džina“ do dnes mám scénu před očima, jak se chlap schová do skříně, která má mřížky jak žaluzie, po chvíli je roztáhne a tam ty žlutý kočičí oči. Mám strach z nadpřirozena

Já na horory koukám ráda,ale pak se mi občas vybaví nějaká scéna a bojím se jít i na wc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.6.12 16:00
@Tereza1986 píše:
Já na horory koukám ráda,ale pak se mi občas vybaví nějaká scéna a bojím se jít i na wc :D

proto na ne nekoukam, ještě si dobře pamatuju Fredyho Krugera, sice na jednu stranu strašná nereálná slátanina, ale podvědomí to pochopit nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.6.12 16:05

To je zajímavé… A kdo by to měl jako být? Jakože třeba zemřelý dědeček nebo tak? Jakože co mi pomůže, když v zrcadle uvidím cizího chlapa, že jo :lol:

Osobně bych měla taky strach to zkusit, připomíná mi to to o Bloody Mary :lol: Ale na druhou stranu moc nevěřím, že se něco stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.6.12 16:21

@Jana F Ahojky, pokud ti můžu poradit, něco o tomhle vím, tak v zrcadle se ti objeví kde co, ale tvůj anděl strážný to s největší pravděpodobností nebude. Když půjdeš spát, pozdrav ho, oslov, řekni mu, proč ho chceš poznat a požádej ho, ať se ti poznat dá. Bude moc rád, když s ním budeš komuinkovat. Chce to jen trošku trpělivosti a mělo by to jít od srdce, ne z hlavy. Ale v zrcadle ho nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.6.12 16:32

ufff, uplne mi naskocila husi kuze. Ale nesla bych do toho, myslim, ze kazdy ma sveho strazneho andela, ale ja to vedet nechci. Nechci se na nikoho spolehat. A jak tady pisi holky, muze se to zvrtnout v uplne neco jineho.

Zajmalo by me, zda ma opravdu zrcadlo takovou moc :think:
@ivana-domca píše:
proto na ne nekoukam, ještě si dobře pamatuju Fredyho Krugera, sice na jednu stranu strašná nereálná slátanina, ale podvědomí to pochopit nechce :-D

Jezisi, Fredy, no tak to jsem videla jen jednou a doted je mi z toho tak nejak divne jen si na to vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
2.6.12 17:12

@Nadji Páni,to zkusím.Když tomu rozumíš,tak to,co tu píšou holky o tom zcadlu ja pravda?já jak to čtu,tak se do něj asi už nikdy nepodívám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.6.12 17:19

@Tereza1986 Přesně tak!!!nebo krvava mery.Ja Vidět asi i andilka by to semnou selko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.6.12 17:24
@Jana F píše:
mě o tom řikala kamarádka. já se taky hrozně bojím to zkusit, jen jsem chtěla vědět jestli je to možné :)

já jsme opravdu četla aslyšela od lidí, co se tím trošku zabývají- nejsou ale žádní expetri- že to může být nebezpečné.
Pohled do zrcadla jako takový v noci může být nebezpečný.
Nevím, od té doby s ev noci nekoukám do zrcadla, jsme posera jak blázen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.12 17:24

Když mi bylo asi 15 sme zkoušeli jako děti z nakými romskymi dětmi vyvolat ducha v kulně a z ničeho nic se vyvrtatili dveře asi špatně znamení ty děti už jsou dospěle a všecky v kriminale,zvlaštní.

• Citovat
  • Upravit
47759
2.6.12 17:37
@byron píše:
já jsme opravdu četla aslyšela od lidí, co se tím trošku zabývají- nejsou ale žádní expetri- že to může být nebezpečné.
Pohled do zrcadla jako takový v noci může být nebezpečný.
Nevím, od té doby s ev noci nekoukám do zrcadla, jsme posera jak blázen :mrgreen:

já mám nevýhodu, koukám v noci na sebe do zrcadla když kojím, máme totiž v ložnici velkou skříň se zrcadlem a přímo naproti mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.6.12 17:38

@ivana-domca no a vložnici by zrkadla být neměla- už naši předci věděli, že to není ončo a porto se hodně dávali do skříní

• Citovat
  • Upravit
411
2.6.12 17:42
@Nadji píše:
@Jana F Ahojky, pokud ti můžu poradit, něco o tomhle vím, tak v zrcadle se ti objeví kde co, ale tvůj anděl strážný to s největší pravděpodobností nebude. Když půjdeš spát, pozdrav ho, oslov, řekni mu, proč ho chceš poznat a požádej ho, ať se ti poznat dá. Bude moc rád, když s ním budeš komuinkovat. Chce to jen trošku trpělivosti a mělo by to jít od srdce, ne z hlavy. Ale v zrcadle ho nehledej.

A jak poznáme, že i on nás chce poznat? Kdo vůbec je strážná anděl, je to duše někoho, kdo odešel? Máme ho od narození nebo ho získáváme postupem v životě. Máme jednoho stálého, nebo se andělé v průběhu mění.
Proč je nebezpečný pohled do zrcadla v noci? Já se tedy v noci pohledu do zrcadel vyhýbám a bojím instinktivně, i když reálně nevím proč. Pokud se do zrcadla dívám, tak se soustředím jen na sebe a bojím se podívat za sebe.
Fakt zajímavé téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
2.6.12 17:50
@Tereza1986 píše:
Ne,bojím se do takových věcí pouštět :? Vidět anděla,ducha nebo cokoliv nadpřirozenýho,klepne to se mnou :nevim: .

Naprostý souhlas!!Do toho bych nešla, bych se pak po…
Taky myslím, že tuším kdo je můj anděl strážný, ale dělat pokusy nebudu, abych měla jistotu brrr…

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
2.6.12 17:54
@mamaterka píše:
@Nadji Páni,to zkusím.Když tomu rozumíš,tak to,co tu píšou holky o tom zcadlu ja pravda?já jak to čtu,tak se do něj asi už nikdy nepodívám 8o

Tak o noci stím zrcedlem jsem ještě neslyšela, ale je fakt že člověk nějak intuitivně čučí na sebe a ne okolo :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat