Švagr nám rozbil dveře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.22 22:16

Řekla bych, že příště už to neudělá. O tomhle mu manžel dal dost dobře vědět, co si o tom myslí. Jen prostě ty dveře 🙄 radši než to z něj další měsíce tahat, tak to prostě zaplatí.
Jak píše Netopirek, takhle mu to řeknu ať to zaplatí z peněz, co má na útratu. Když už to chce teda platit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.22 22:18
@Russet píše:
Vzhlíží k alkáčovi? :roll:

Bohužel. K tomu že chlastá, samozřejmě ne. Ale má svoji živnost, která mu dobře jede. A proto mě to štve ještě víc, protože by ho fakt neubylo, kdyby ty dveře koupil. Fakt nevím, jak mu to v hlavě pracuje.

• Citovat
  • Upravit
53518
@BohunkaP píše:
Připadám si trochu jako kolovrátek, abych pravdu řekla.

Ano, vím, kolik stojí vstupní dveře. Ano, blb je švára. Ne zakladatelka. Souhlasím.

Ale zakladatelka není tou osobou, která by to s ním měla řešit. Tou osobou je její manžel, protože jde o JEHO bratra. S manželem se o tom můžou poradit, pohádat, podiskutovat… ale pokud se nedohodnou, tak poslední slovo by měl mít manžel.

Manža to řešit nechce, alkáč je modla. Tak vyplázne 20 litrů a bude se bát, že příště se to stane zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:
Bohužel. K tomu že chlastá, samozřejmě ne. Ale má svoji živnost, která mu dobře jede. A proto mě to štve ještě víc, protože by ho fakt neubylo, kdyby ty dveře koupil. Fakt nevím, jak mu to v hlavě pracuje.

On si tu epizodu nepamatuje? Že bušil na dveře, až je rozbil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.1.22 22:20
@Anonymní píše: Řekla bych, že příště už to neudělá. O tomhle mu manžel dal dost dobře vědět, co si o tom myslí. Jen prostě ty dveře 🙄 radši než to z něj další měsíce tahat, tak to prostě zaplatí.
Jak píše Netopirek, takhle mu to řeknu ať to zaplatí z peněz, co má na útratu. Když už to chce teda platit.

Nemyslím, že by manža cokoliv udělal. Když se nemá ani teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.1.22 22:21
@Anonymní píše:

A proč to nechce zaplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 22:24
@Karamba2020 píše:

To kdybych věděla 😏 napadlo mě, že má možná nějaké dluhy, ale to je jen moje domněnka. Manžel nad tím taky přemýšlel. Proto si myslím, že to radši chce zaplatit on sám.

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
28.1.22 22:24

Kašlala bych na peníze, nekazila bych kvůli násosce manželství. Nemyslím, že máte šanci od něj ty prachy dostat. Ale do budoucna bych pořídila pořádný nerozbitní dveře. Spíše bych se bála toho, že to udělá zas, když budete doma sami s miminkem a co by vám takový agresivní ožrala mohl udělat.

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
28.1.22 22:26
@Karamba2020 píše:

Protože ví, že nemusí a radši to dá za chlast?

• Citovat
  • Upravit
53518
28.1.22 22:29
@Anonymní píše:
To kdybych věděla 😏 napadlo mě, že má možná nějaké dluhy, ale to je jen moje domněnka. Manžel nad tím taky přemýšlel. Proto si myslím, že to radši chce zaplatit on sám.

Protože zná tvého muže troubu. Není to jistè první případ, kdy mu umetá problémeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
28.1.22 22:30

Mně přijde teda děsivý, že ožralý agresivní švagr přijde na návštěvu, když není manžel doma a ještě je tak agresivní, že rozbije dveře. Co by se stalo, kdybys otevřela? 8o Čert vem dveře, ale to manžel nemá strach o tebe a to dítě?

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
28.1.22 22:42

@Kolicek95 přesně takhle to vidím :roll:. Ty dveře se mi u toho zdají nejmenším problémem.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.1.22 22:44
@Kolicek95 píše:
Mně přijde teda děsivý, že ožralý agresivní švagr přijde na návštěvu, když není manžel doma a ještě je tak agresivní, že rozbije dveře. Co by se stalo, kdybys otevřela? 8o Čert vem dveře, ale to manžel nemá strach o tebe a to dítě?

To pštros. Ne manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 23:23

Nebo ví, že z něj ty peníze prostě nedostane. Není třeba mi tu urážet manžela.

Od té doby na žádné cestě nebyl, večer nás samotné nenechává. V podstatě ani přes den, pokud není v práci nebo s kamarády.
Ale u tohohle jsem si jistá, že si to s ním vyřídil.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.1.22 23:26
@Anonymní píše:
Nebo ví, že z něj ty peníze prostě nedostane. Není třeba mi tu urážet manžela.Od té doby na žádné cestě nebyl, večer nás samotné nenechává. V podstatě ani přes den, pokud není v práci nebo s kamarády.
Ale u tohohle jsem si jistá, že si to s ním vyřídil.

Moc manželů by v klidu nezůstalo, kdyby zase zlitý chlap bušil jejich ženě na dveře, když byla sama doma. Šel by mu rozbít ksichtík a pro peníze na nové dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová