Švagr nám rozbil dveře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
29.1.22 06:54

Já bych teda ani tak neřešila ty dveře, ale to, že se k tobě a malému dítěti v noci dobývá ožralý chlap. Pořád se tu diskutují dveře, kdo to zaplatí, atd., ale sakra není v celé téhle kauze důležitější vaše bezpečí? Ožralý, agresivní hovado tě taky může příště třeba zmlátit, hlavně když mu neotevřeš, dostane záchvat a nebude ani vědět, co dělá a kde je, takže nulová sebekontrola. A jako to tvůj manžel neřeší? To je teda síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 09:02
@Anonymní píše:
Zdravím, jdu si tady anonymně vylít vztek a kdyztak zjistit, co byste v mém případě dělali vy.
Manželův bratr se jednu noc už někdy v listopadu zase ožral jako prase, když chlastá, stává se z něj šílený agresivní d*bil. Manžel byl ten večer na pracovní cestě, takže jsem byla sama s půlročním synem doma.
Asi v 10 večer se k nám vydal, bydlí kousek vedle, první klepal, my už jsme skoro spali. Jdu ke kukátku, přes něj vidím, že je na mol, tak neotvírám, dělám že spím. Pak začal něco křičet a bouchat na dveře a odešel.
Ráno jsem zjistila, že je ve dveřích díra. Volám manželovi, že nám jeho brácha rozbil dveře, posílám fotku a ať to s ním vyřeší. Jenže on ho omlouval, že byl ožralý a blabla, a že se s ním teda domluví, ať koupí nové.
Je sakra konec ledna a nic, manžel teda že je koupí on. Ne že by nás to mělo zruinovat, ale už z principu chci ať je koupí švagr. Přece nejde, aby nám zničil dveře a měli bychom to platit my? 🤯 Už jsem i přemýšlela, že mu pak prostě zanesu účtenku a zachovej se jako člověk.
Moje nervy. Nevím, jestli se na to mám prostě vykašlat a nechat to tak. Co byste dělaly na mém místě?

Trvala bych na zaplacení od švagra.. je to Maňas.. a hlavně byel takový člověk zákaz přiblížení..a řekla bych mu to naprosto jasně. Příště bych úplně jednoduše zavolala PČR, ať si to vyzere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.1.22 12:28

@martina.se hele, tady ještě řeknou, že volat PČR můžeš jenom po svolení manžela, protože je to jeho rodina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.1.22 12:32
@g.sandova píše:
@martina.se hele, tady ještě řeknou, že volat PČR můžeš jenom po svolení manžela, protože je to jeho rodina..

Takže když ožralý švagr bude bušit do dveří a ona se bude bát. Tak bez souhlasu manžela nemůže zavolat policii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
29.1.22 12:36

Nesla bych proti svemu manzelovi, kdyz se jedna o jeho rodinu, stejne tak kdyby se jednalo o moji rodinu, nenesla bych, kdyby sel on proti me. Chapu, ze te to stve, ale me by nejake dvere nestaly za to ponizit sveho partnera. Mnohem vic by me desilo, proc se ke me v noci dobyva ozraly chlap, kdyz vi, ze jsem sama doma s miminkem. 8o

• Citovat
  • Upravit
25897
29.1.22 12:41

Naprášila bych švagra tchánovcům. Když ostuda, tak pořádná. Víc než ty peníze za dveře by mi vadilo, že se mi domů dobývá ožralej agresivní chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
29.1.22 12:42
@Netopirek píše:
Takže když ožralý švagr bude bušit do dveří a ona se bude bát. Tak bez souhlasu manžela nemůže zavolat policii?

Jistěže může – to ona jenom rýpe do příspěvků, které jsem psala já.

Jasně, že pokud by se cítila přímo ohrožená, měla by rovnou zavolat policii… Nejspíš to prostě v tu chvíli nevyhodnotila zas až tak moc rizikově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.1.22 12:46
@Netopirek píše:

Ironie, nemůže chtít ani peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.1.22 12:47

@BohunkaP jojo, to ona rýpe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.1.22 12:50
@Silverine247 píše:
Nesla bych proti svemu manzelovi, kdyz se jedna o jeho rodinu, stejne tak kdyby se jednalo o moji rodinu, nenesla bych, kdyby sel on proti me. Chapu, ze te to stve, ale me by nejake dvere nestaly za to ponizit sveho partnera. Mnohem vic by me desilo, proc se ke me v noci dobyva ozraly chlap, kdyz vi, ze jsem sama doma s miminkem. 8o

A až ji ožrala jednu lípne, má se taky zeptat manžela, jestli si může strachy pšouknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
29.1.22 12:56
@Russet píše:
A až ji ožrala jednu lípne, má se taky zeptat manžela, jestli si může strachy pšouknout?

Tak predpokladam, ze v tom by byli s manzelem zajedno, neni treba vsechno hnat do extremu, bavime se o dverich.

• Citovat
  • Upravit
74217
29.1.22 12:57

Byla bych velmi vytočená. Za dveře rozbité. Za ožralu. Který tam leze, kdy nemá.
Na tvém místě bych řekla důrazně své. Ale nechtěla bych mít doma dusno. Kazit si náš vztah pro ožralou trosku. Takže bych neřešila, že manžel zaplatí nové dveře. Ale bylo by to poprvé a naposled. Kdy lepil průser za bratra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
29.1.22 13:05
@BohunkaP píše:
Jistěže může – to ona jenom rýpe do příspěvků, které jsem psala já.Jasně, že pokud by se cítila přímo ohrožená, měla by rovnou zavolat policii… Nejspíš to prostě v tu chvíli nevyhodnotila zas až tak moc rizikově.

Ja bych tu diru i chtela videt. Pokud by to byla fakt dira jakoze dira, tak pochybuju, ze by cekali 2 mesice na vymenu dveri. A predpokladam, ze ty dvere nejsou z papundeklu, takze by diru neudelal pesti. To popadl hasicak nebo neco? V tom pripade bych ty policajty asi i volala. Teda nejdriv manzelovi, at mu treba zkusi zavolat na mobil. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19388
29.1.22 13:09
@Silverine247 píše:
Tak predpokladam, ze v tom by byli s manzelem zajedno, neni treba vsechno hnat do extremu, bavime se o dverich.

Dveřmi to začíná…
Ja si skutečně myslím, že někdy je lepší se vymezit vůči něčemu, co se mi nelíbí, co mě ohrožuje, co mě obtěžuje hned a podle svého přesvědčení i za cenu menšího konfliktu s partnerem. Do budoucna to může být daleko prospesnejsi.
Ja si myslím, že tohle se může stupňovat a vymezit se vůči tomu hned je lepší.
Manžel by se měl vzmužit a bratrovi narovinu říct, že chce peníze a příště se bude volat PČR.

Jako máte zkušenosti s alkoholikem? Já jo, tam je opravdu dobrý se vymezit hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 13:11
@g.sandova píše:

Ja bych se s ním vůbec nepárala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová