Švagr - vydřiduch

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42515
24.8.20 13:30
@Hrozina píše:
A řekla to někdy ta Tvoje kamarádka rodičům? Že ona maká jak šroub, nic nemá zadarmo a sestra je příživnice? Nerýpu, jen by mě fakt zajímalo, co na to Ti rodiče řeknou. Oni to opravdu nevidí, neuvědomují si, jak to je? To stejné i u švagra zakladatelky. To si ta tchýně neuvědomuje, že „musí“ sponzorovat jenom švagra s přítelkyní a rodinu zakladatelky ne? :nevim: :nevim:

Oni to přece ví, co má za práci, že bere záskoky a noční navíc a ta druhá dělá prd. Ale tak to bylo vždycky, rozmazlili tu mladší a nevidí její chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.20 13:30
@Anna766 píše:
Přesně. Já podle mámy měla štěstí, muže, děti, práci…že jsem se sama přičinila, to jaksi neviděla. Bracha byl ten chudáček, sám bez rodiny, maminka se musí postarat. Že věčně někde chlastal, plápolal, hrál bedny, tudíž žil z ruky do huby, respektive z hospody do hospody, to už jaksi nechtěla vidět.

To zni jak u manžela v rodine. On šel hned po maturitě pracovat, aby se uzivil. Během střední se musel starat o svoji 17 let mladší sestru, kvůli které občas ani nemohl jít do školy. Jeho bratrovi neustále dávali prarodiče i rodiče peníze, koupili mu auto (sice starší ale i tak), zaplatili mu pojistky, přispíval mu na ty jeho ezo kraviny. Za jakoukoliv pomoc mu matka dávala peníze (muz ji pomohl s rekonstrukcí, dostal velké kulové). Dnes je švagrovi 37,manzelovi 35 a je to furt stejne. My máme dobře příjmy a dvě děti, jeho bratr je na tom furt stejně. Jeho rodina by nejraději, abychom sponzorovali bratra, manzelovu matku s rodinou I manzeloveho otce. My nedostali nikdy od nich nic a ani o vnoučata zájem nemaji. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1086
24.8.20 13:33
@Anna766 píše:
Přesně. Já podle mámy měla štěstí, muže, děti, práci…že jsem se sama přičinila, to jaksi neviděla. Bracha byl ten chudáček, sám bez rodiny, maminka se musí postarat. Že věčně někde chlastal, plápolal, hrál bedny, tudíž žil z ruky do huby, respektive z hospody do hospody, to už jaksi nechtěla vidět.

Mně prostě přijde neuvěřitelný, že to ti rodiče vědí a vidí a přesto se chovají tak, že chudáčkovi všechno cpou a ještě to chtějí po sourozencích, kteří se mají taaaak dobře. Já vím, že se to děje, jenom to tak nějak nedokážu vnitřně pochopit a doufám, že taková nikdy nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148964
24.8.20 13:46
@Hrozina píše:
Mně prostě přijde neuvěřitelný, že to ti rodiče vědí a vidí a přesto se chovají tak, že chudáčkovi všechno cpou a ještě to chtějí po sourozencích, kteří se mají taaaak dobře. Já vím, že se to děje, jenom to tak nějak nedokážu vnitřně pochopit a doufám, že taková nikdy nebudu.

Už jsem to tu asi dvakrát psala, tak se omlouvám za třetí opakování…mě to bylo řečeno, že mám muže a rodinu a on chudák ne v takovém neuvěřitelném kontextu, že vidět to v televizi neuvěřím, že je to fakt. Bracha hořel, no spíš víc kouřil než hořel. A my bydleli tehdy nad ním, mě vzbudil smrad, tak jsem zjistila že od bytu bráchy jde dým, že tam asi hoří. Tak jsem zavolala hasiče, to už se tam srocovali sousedí, téměř na kolenou jsem uprosila jednoho Bivoje souseda ať vyrazíme dveře, to jsme udělali, teda spíš on a šli jsme pro něj, ten vůl už tam byl pridušenej, pak přijeli ti hasiči už.
No, zkrátím to, zjistilo se že brácha požil, postavil si ohřát večeři a usnul. Protože byl pod vlivem, dali mu výjezd zaplatit.On se mnou kvůli tomu nemluvil.Mama se postavila na jeho stranu, jak jinak :roll: vzteky jsem ji ptala, jestli by on šel pro mě „do ohně“,kdyby to bylo naopak.Tak prý já mám od toho muže, aby se postaral, brácha je prý chudák sám.
No, tak asi takhle hele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42515
24.8.20 13:49
@Anna766 píše:
Už jsem to tu asi dvakrát psala, tak se omlouvám za třetí opakování…mě to bylo řečeno, že mám muže a rodinu a on chudák ne v takovém neuvěřitelném kontextu, že vidět to v televizi neuvěřím, že je to fakt. Bracha hořel, no spíš víc kouřil než hořel. A my bydleli tehdy nad ním, mě vzbudil smrad, tak jsem zjistila že od bytu bráchy jde dým, že tam asi hoří. Tak jsem zavolala hasiče, to už se tam srocovali sousedí, téměř na kolenou jsem uprosila jednoho Bivoje souseda ať vyrazíme dveře, to jsme udělali, teda spíš on a šli jsme pro něj, ten vůl už tam byl pridušenej, pak přijeli ti hasiči už.
No, zkrátím to, zjistilo se že brácha požil, postavil si ohřát večeři a usnul. Protože byl pod vlivem, dali mu výjezd zaplatit.On se mnou kvůli tomu nemluvil.Mama se postavila na jeho stranu, jak jinak :roll: vzteky jsem ji ptala, jestli by on šel pro mě „do ohně“,kdyby to bylo naopak.Tak prý já mám od toho muže, aby se postaral, brácha je prý chudák sám.
No, tak asi takhle hele :mrgreen:

Příšerný, já to doma měla podobně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148964
24.8.20 14:01
@Betty MacDonald píše:
Příšerný, já to doma měla podobně :jazyk:

No jo no :lol: neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42515
24.8.20 14:05
@Anna766 píše:
No jo no :lol: neuděláš nic.

Já udělala, přerušila jsem kontakty a hned se mi líp dýchá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
24.8.20 15:26
@Anna766 píše:

Jake drama! 8o Kamaradova babicka posle kazdy mesic z duchodu 5 tisic neschopnemu bratrankovi, aby mel na najem. Nechtelo se mu ani dodelat ucnak, ale utractza blbosti a chlast umi. A pak jde k memu kamaradovi zebrat o jidlo, ze nema zadne penize. Ten se o sebe a svou matku musi starat pomalu od 18let, ale pro babicku byl vzdyvky jenom bratranek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
24.8.20 20:05
@Hrozina píše:

No přesně. Tohle mi hlava prostě nikdy nevezme. To je něco,co v životě nepochopím. :zed: Jak to ti rodiče,i když to VIDÍ,můžou dopustit. :roll:

@Anna766 píše:

Tak Ty jsi mu vlastně zachránila život a on/i tohle?!?!? 8o 8o No tak na to už fakt nemám co říct… 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.8.20 20:44

@Anna766 Tak to je síla. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148964
24.8.20 23:13

@PaníBovaryová proč drama? Když nevěříš, tak nevěř. Já blbka jsem se o něj fakt bála no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
24.8.20 23:50
@Anna766 píše:

To je hrozné 8o Smekám, že jsi mu zachránila život. To je asi v každé rodině. Můj muž si vše vydřel a vybudoval sám. Byl nejstarší a musel být ten zodpovědný. Ten střední byl samorost a ten nejmladší nemusel nic a taky blbě skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148964
25.8.20 02:56
@Žirafa 69 píše:
Tak Ty jsi mu vlastně zachránila život a on/i tohle?!?!? 8o 8o No tak na to už fakt nemám co říct…
@berusa.m píše:
To je hrozné 8o Smekám, že jsi mu zachránila život. To je asi v každé rodině. Můj muž si vše vydřel a vybudoval sám. Byl nejstarší a musel být ten zodpovědný. Ten střední byl samorost a ten nejmladší nemusel nic a taky blbě skončil.

Tak ono nebýt toho souseda tak bych byla v pytli, já bych ty dveře jednak nevyrazila a ani bych toho pitomce sama nevytáhla, brácha má metr osmdesát a tehdy přes metrák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
25.8.20 08:15
@Anna766 píše:
@PaníBovaryová proč drama? Když nevěříš, tak nevěř. Já blbka jsem se o něj fakt bála no.

A kdo rika, ze neverim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
25.8.20 08:21

Tak mě vlastně těší, že v tomhle nespravedlivém přístupu nejsem sama. Moji rodiče celý život sponzorují mamky „chudáčky sourozence.“ Kolik do nich nasypali peněz, to už asi ani nejde spočítat. Bez nich by byli nejspíš někde pod mostem. A ten nevděk… to kolikrát nestačím zírat, co oni si k našim ještě dovolí. Bohužel, mamka je do dnes tak zmanipulovaná babičkou a tím, že oni jsou chudáci a ona má povinnost se o ně postarat, že se jí na tohle téma nesmí nic říct. Teď by byla nejraději, abych těm „chudáčkům“ dávala peníze i já a jednou by mi je ráda pověsila na krk, až bude v důchodu. :nevim: A já jsem už teď za mrchu, protože je prostě sponzorovat odmítám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová