Švagrová a její manžel se po nás opičí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
16.10.21 07:03
@Cenarius píše:
Aaa tady si nějaký Pražský měšťák potřebuje pohonit ego na chudacich omezených lidech z vesnic. Takové klasické „já jsem z Prahe, kdo je víc?“ :D

To nebude prazak, tem je to povětšinou fuk, to bude nejake malomesto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.10.21 07:15

Jako že si koupili pračku, když ji máte vy?
Hele, nápodoba je nejvyšší forma vyjádření obdivu.
Vzdyt je normální doporučit to, co mam doma a co mi vyhovuje :nevim:
Asi bych to tolik neprozivala jestli ty se moc neprecenujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
16.10.21 07:27

Ono inspirovat ano, ale odsud potud.

Pokud přijdete k nim na návštěvu, a máte pocit, že jste stále ve svém bytě 😀

Koupit si stejnou pračku nebo troubu, beru jako ok, ale stejné poličky, obrázky, koberečky 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
16.10.21 07:28

… to už by mi taky asi nebylo příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
16.10.21 07:33

Gratuluji, povedlo se ti to, o čem sní tisíce mladých žen na instagramu. Je z tebe influencerka. Zatím tedy pouze v okruhu vaší rodiny, ale ten potenciál tam je ;).

• Citovat
  • Upravit
Uslava
16.10.21 07:33
@Dumija píše:
Ahoj, poslední dobou mi začíná vadit chování mé švagrové a jejího manžela. Začali se po nás opičit v tom, že co si pořídíme my s manželem do bytu, tak musí mít okamžitě taky, ať už se jedná o vybavení, doplňky, spotřebiče atd. Už ani nemám chuť je zvát k nám na návštěvu, protože prošmejdí celý byt a sledují co ještě náhodou nemají. Asi by nepřežili kdyby my jsme náhodou měli něco co oni ne. Většinou si hned pořídí tu stejnou věc co viděli u nás. Co si o tom myslíte?

Půjčila bych si od kamaradek pár extra spotřebičů a dala je na viditelné misto po dobu jejich návštěvy. Jinak si myslím, že je to blbost a že by mi to bylo jedno. :pankac: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
16.10.21 07:39
@Cenarius píše:
Aaa tady si nějaký Pražský měšťák potřebuje pohonit ego na chudacich omezených lidech z vesnic. Takové klasické „já jsem z Prahe, kdo je víc?“ :D
Často se závidí těm chytřejším, bohatším, úspěšnějšim, vzdelanějsim, těm z velkých měst, z bohatší h zemi atd atd. A jim je to úplně jedno. :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
1266
16.10.21 07:39

Taky mám v okolí takový případ. :nevim: Neřeším to. Nemáme doma zas takové hogo fogo věci, abych se z toho musela věšet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
16.10.21 07:41
@Uslava píše:
Půjčila bych si od kamaradek pár extra spotřebičů a dala je na viditelné misto po dobu jejich návštěvy. Jinak si myslím, že je to blbost a že by mi to bylo jedno. :pankac: :dance:

Ano, začala bych Kitchen Aidem s kompletním příslušenstvím, nějakou plastikou od Zoubka v předsíni a Tiffani lampou v obýváku.

• Citovat
  • Upravit
74217
16.10.21 07:48

Nemají svůj vlastní vkus a názor, tak se inspirují jinde. Na jednu stranu to určitě štve. Ale mi by jich bylo víc líto. Je to smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
16.10.21 07:52
@Villanelle píše:
Prosím te, Prazacko, neboj se, my tupani z vesnic vam vase knovhov nesebereme. Mozes spat lehce s vědomím, ze ty vase prazacke vynalezy zkazy pouzivat neumime a vytahujem je jen pro deti na Vanoce a pro honorarni návštěvy z Prahe.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
16.10.21 08:13
@Cenarius píše:

A odkud jste?
Z Praheee.

….. To nevadí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
16.10.21 08:23
@Cenarius píše:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.21 08:24
@Cenarius píše:

Určitě si potřebuji honit ego na historce 25 let staré týkající se mojí babičky :roll: :palec: :think:
Jen jsem konstatovala, jaký jsme z toho my v rodině měli pocit, když si babička v důchodu s tetou, která pracovala za minimální mzdu, “musely” pořídit telefon s faxem, který logicky neměly jak využít. A psala jsem to na naší rodinu, rozhodně ne obecně na lidi žijící mimo velkoměsto.

• Citovat
  • Upravit
alena1995
16.10.21 08:24
@Kelsey píše:
Nemají svůj vlastní vkus a názor, tak se inspirují jinde. Na jednu stranu to určitě štve. Ale mi by jich bylo víc líto. Je to smutné.

Nezlob se na mě, ale to si napsala pořádnou údovinu. Co je na tom smutného, co o nich vypovídá, že nemají vlastní názor? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová