Švagrová a její manžel se po nás opičí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
16.10.21 18:15
@Dumija píše:
@Parninas My jim peníze nedáváme, ale tahají to z tchánovcům a to mě štve. Neudělám s tím samozřejmě nic. Po manželovi chtějí pořád výpomoci. Když už jim měl jet jejich autem i na technickou tak to už jsem taky řekla svoje. Neříkám nepomoct v rodině ale co je moc je moc. Bohužel je máme ve stejném městě tak je to o to horší.

Pokud pak tchánovce nedotujete vy, tak vůbec nechápu, co ti je do toho? Oni jsou předpokládám normálně soudní lidé a pokud jim přijde normální takhle utrácet peníze, tak ať tak dělají. Jestli chceš love taky, tak se začni chovat stejně jako švagrová a máš vyřešíno.

A pokud ti vadí, že je manžel věčně v čudu a nepomáhá doma, tak to si vyřeš s ním. Ale to není ani tak vina té „prohnilé“ švagrové, ale spíš tvého manžela, že je ťulpas a neumí říct ne. :nevim: Chápu, že ti to vadí, opravdu, ale stěžováním si na internetu si problém doma nevyřešíš.

• Citovat
  • Upravit
102087
16.10.21 18:23
@PaníBovaryová píše:
myslím, že ale tohle situaci celkem mění. To už se přímo dotýká i vás, ta jejich touha se někomu vyrovnávat :roll:

Ale je zvláštní, ze se to tu objevilo az když to tu nadhodil nekdo z diskutujicich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
16.10.21 18:24
@Dumija píše:
Za prvé nevím o tom, že bychom si potykali a za druhé když někdo někoho v rodině využívá, z druhých tahá peníze, protože má neustále potřebu něco nakupovat a někoho kopírovat tak to fakt zoufalství je. Bohužel příbuzné si člověk nevybírá. Takže asi tak. Kdo to nezažil nepochopí.

Jestli sis nevsimla, tak tady na foru se tyka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
16.10.21 18:26
@j.a.n.i1 píše:
Jestli sis nevsimla, tak tady na foru se tyka…

Ona je madam z lepší společnosti, už má přihlášku do Výměny manželek, to švagrová taky nemá, tak zas bude napřed :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.10.21 18:30

Moje babička před mnoha lety takhle sledovala sousedy, které neměla ráda (nevím proč). Že schálně číhají a když začne mýt okna, tak je hned začnou čistit taky, a protože jsou na to 2, tak to mají dřív… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
16.10.21 18:34

Mně by to naopak asi těšilo, pořád si s kamarády doporučujeme různé značky a pomůcky :mrgreen:

Maximálně bych si z toho dělala legraci, když by se to stalo zase, ale nevadilo by mi to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.10.21 20:39
@dedrichov píše:
Moje babička před mnoha lety takhle sledovala sousedy, které neměla ráda (nevím proč). Že schálně číhají a když začne mýt okna, tak je hned začnou čistit taky, a protože jsou na to 2, tak to mají dřív… :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.10.21 22:54

Bud všechno nové schovat do skříně, před příchodem a nebo se setkávat u nich víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
16.10.21 23:51
@Dumija píše:
Ahoj, poslední dobou mi začíná vadit chování mé švagrové a jejího manžela. Začali se po nás opičit v tom, že co si pořídíme my s manželem do bytu, tak musí mít okamžitě taky, ať už se jedná o vybavení, doplňky, spotřebiče atd. Už ani nemám chuť je zvát k nám na návštěvu, protože prošmejdí celý byt a sledují co ještě náhodou nemají. Asi by nepřežili kdyby my jsme náhodou měli něco co oni ne. Většinou si hned pořídí tu stejnou věc co viděli u nás. Co si o tom myslíte?
Že řešíš ho-na…mě by to přišlo milý kdyby tohle někdo dělal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
17.10.21 00:36

Zase na druhou stranu, v lidské společnosti je to prostě nastavené tak, že výrobci a dodavatelé zboží, těží právě z toho, že lidé mají touhu vlastnit to, co má někdo jiný už od nepaměti. Nejen na vesnici typu když vy Břizolit, tak my kachličky a když vy Inženýrku tak my… to budete koukat :lol: Abych citovala Troškovo Slunce seno.

Prostě nejen reklama ale i to, že sousedi si navzájem s dychtivostí prohlíží vybavení bytu, auta a oblečení lidí z okolí, je základem toho, aby se věci prodávali. Jenom za tu dobu kterou pamatuji, to byl Skateboard, který musel mít v době kolem revoluce každý kluk i holka, ještě před tím walkman a později Discman, v době kdy se na trh dostal Favorit tak spousta závistivců si tu hrůzu na čtyřech kolech taky koupili jen kvůli tomu, že si ho pořídil soused. U Fabie to bylo stejné a to nemluvím o porevolučním oblékání do teplákovek značky Adidas a trefnému vtipu čím víc pruhů tím víc Adidas, protože ti, kteří neměli na originál ale chtěli se ostatním vyrovnat, je nakoupili ve Vietnamských tržnicích s jedním pruhem navíc a hrdě v nich nakráčeli ( tedy samozřejmě jen ti nejvíc tupí ) i do divadla aby se v novém outfitu předvedli :mrgreen:

Prostě lidi se opičili, opičí se a budou se opičit i nadále. Jenom tedy podotknu, že některé z těch věcí, které měli ostatní, jsem musela mít taky, abych se přiznala k troše toho opičení i já :andel: Ovšem Adidas a Favorit mě naštěstí nezlákali…ale jezdila jsem v něm v autoškole ( Ve Favoritu, ne v teplákovce od Adidas ) a při parkování jsem měla námahou oči vykulené jako Francouzský Buldoček při spatření misky se žrádlem, takže nelituji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
17.10.21 05:48
@Dumija píše:
@Parninas My jim peníze nedáváme, ale tahají to z tchánovcům a to mě štve. Neudělám s tím samozřejmě nic. Po manželovi chtějí pořád výpomoci. Když už jim měl jet jejich autem i na technickou tak to už jsem taky řekla svoje. Neříkám nepomoct v rodině ale co je moc je moc. Bohužel je máme ve stejném městě tak je to o to horší.

Nerikala jsi, ze vy jste z Prahy a oni z vesnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
17.10.21 08:06
@Jaja08 píše:
Nerikala jsi, ze vy jste z Prahy a oni z vesnice?

To psala jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.10.21 08:24

Můj poslední příspěvek, pak končím tuto diskuzi. Opravdu nepotřebuji tady číst, jak řeším hovna ať si to řeším doma atd Prostě jsem se chtěla vypsat Jestli vás můj příspěvek obtěžoval, tak mě to mrzí. Už jsem nic dávat nebudu. Hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.10.21 08:40

@Dumija Principem diskuze je, ze každý píše vlastní názor, poplácávaní po zádech není povinností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
30.10.21 15:45
@Dumija píše:
Ahoj, poslední dobou mi začíná vadit chování mé švagrové a jejího manžela. Začali se po nás opičit v tom, že co si pořídíme my s manželem do bytu, tak musí mít okamžitě taky, ať už se jedná o vybavení, doplňky, spotřebiče atd. Už ani nemám chuť je zvát k nám na návštěvu, protože prošmejdí celý byt a sledují co ještě náhodou nemají. Asi by nepřežili kdyby my jsme náhodou měli něco co oni ne. Většinou si hned pořídí tu stejnou věc co viděli u nás. Co si o tom myslíte?
Že byste měli s manželem víc souložit 8o
Jako toto fakt někoho pohorší??? :roll:
Kdybys na to měla aspoň patent, ale takhle… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová