Švagrová a její manžel se po nás opičí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
31.10.21 08:47

@Dumija úplně vím a znám to očem píšeš.. Mám takovou svagrovou 20 let je přesně jak popisuješ co máme s manželem my musí mít i oni. Koupila jsem si linku ona taky.. Postele dětem ona taky.. Nový sporák ona taky a to kdybych tu měla vypisovat co vše za těch 20 let sem kupovala ja a ona taky tak jsme tu do dalšího rána.. Jeto prostě zavistivy neprejici člověk a tu bohužel nelze změnit závist je prostě v člověku.. Nedělej si stoho nic ja uz po čase taky neřešila bez tak stim nic neuděláš.. :think: ale teď si uvědomuji že když potřebuji na záchod jestli ona náhodou nepotřebuje taky :mrgreen: sem si nevšimla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
31.10.21 11:47

@Nihanin.1 Jestli spis nejsi zavistiva ty, ze jim neprejes poridit si, co mate vy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
31.10.21 11:53

@j.a.n.i1 podle sebe soudím tebe? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
31.10.21 11:58
@Nihanin.1 píše:
@j.a.n.i1 podle sebe soudím tebe? :palec:

Jojo, přesně tak proto to tvrdis o tchyni :mrgreen: Nojo, holt nejsi vyjimecna, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
31.10.21 12:01

@j.a.n.i1 ja a voze a ty o koze zřejmě je na místě navštívit oční oddělení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
31.10.21 12:12

@Nihanin.1 No, ty s tim mas problém, takze je to o tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
31.10.21 12:29

Tak to je ještě dobrý, že je to v rodině :mrgreen: Po nás se podobným stylem opičí sousedi :lol: Oni pořád něco a někoho řeší, slídí po internetu, svůj život prakticky nežijí, jsou to prostě takoví zvědaví sedláci. Mají dost peněz, aby si mohli užívat a neřešit p…y, ale to nee. Na to je on hrozně lakomý :lol: Ovšem někdy se kousne. Kupovali jsme nové auto, najednou začali vybírat i oni. Jeli jsme letos dvakrát na dovolenou, oni taky, i za cenu toho, že to jeli jen na prodloužený víkend a autem (my letecky), takže všeho všudy na dva dny, a ještě jim tam chcalo :lol: Ale mohli říkat, že byli dvakrát na „dovolené“, i když se jich nikdo neptal no :lol: O třetí dovolené jsme jim řekli až dva dny před odletem, to byly pohledy!!! :lol: :mrgreen: Jsme se s mužem chlamali ještě druhý den :lol: Koupila jsem si nový kávovar a včera mi posílá fotku, že jeeee, taky mám na cestě kávovar :lol: Já jim to přeji, my se na tom děsně bavíme, jak musí ten její škrt krvácet jen kvůli naprosto nepochopitelnému přibližování se životu někoho jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
31.10.21 12:49
@Dumija píše:
Ahoj, poslední dobou mi začíná vadit chování mé švagrové a jejího manžela. Začali se po nás opičit v tom, že co si pořídíme my s manželem do bytu, tak musí mít okamžitě taky, ať už se jedná o vybavení, doplňky, spotřebiče atd. Už ani nemám chuť je zvát k nám na návštěvu, protože prošmejdí celý byt a sledují co ještě náhodou nemají. Asi by nepřežili kdyby my jsme náhodou měli něco co oni ne. Většinou si hned pořídí tu stejnou věc co viděli u nás. Co si o tom myslíte?

Ty vogo tohle je problém :roll: jestli je to tvůj jediný tak buď ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
31.10.21 12:54
@GabinkaCh píše:
Ty vogo tohle je problém :roll: jestli je to tvůj jediný tak buď ráda

tak ona to tady nepředhodila jako problém, jen chce znát názory na takové chování. Dle mého je to vtipné a poněkud trapné :mrgreen: Ale to těm lidem nedochází. Osobně v tom žádný problém nevidím, dá se na tom výborně bavit. Já bych jim třeba řekla, že se plánujeme odstěhovat do Monaca :mrgreen: Bylo by určitě zábavné sledovat jak to chroustají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
31.10.21 17:21

@neila já tedy nechápu, jak vaší sousedi hned ví, že máte nový kávovar? To se s nim vystavuješ na návsi nebo se ještě s krabici nafotis na všechny sociální sítě, aby to všichni věděli? To nemáš jinou zábavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
1.11.21 09:26
@mado píše:
@neila já tedy nechápu, jak vaší sousedi hned ví, že máte nový kávovar? To se s nim vystavuješ na návsi nebo se ještě s krabici nafotis na všechny sociální sítě, aby to všichni věděli? To nemáš jinou zábavu?

ty máš holka bujnou fantasii, to se musí nechat :lol: jsou to sousedi, bylo léto, potkáváme se na ulici, na zahradě, nejsou slepí ani hluší. To kafe si občas dáme i spolu, děti spolu kamarádí ;) Stačí takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.11.21 09:38

Je to trošku vtipné…ale mě by to asi lichotilo, ale ono asi záleží jaký máš vztah se švagrovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.11.21 10:33

Já osobně bych s tím žádný problém neměla. Ale líbí se mi nápad, že si „pořídím“ paroží, obraz např. s jeleny a různé retro kýče. Spíš tam vidím problém s penězi. Zakladatelka si to musí platit sama a švagrová na to dostane peníze od tchánovců. Tam bych viděla zakopaného psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.11.21 14:33
@Villanelle píše:
Prosím te, Prazacko, neboj se, my tupani z vesnic vam vase knovhov nesebereme. Mozes spat lehce s vědomím, ze ty vase prazacke vynalezy zkazy pouzivat neumime a vytahujem je jen pro deti na Vanoce a pro honorarni návštěvy z Prahe.

Evidentne se jako tupan citite vy, jiank by se vas to nijak nedotklo (a urazite tim vlastne lidi z vesnic, kteri se tak vubec neciti) - pani to tak vubec nemyslela, chyba je va vas! :roll:

Příspěvek upraven 09.11.21 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.11.21 14:39
@Cenarius píše:
Aaa tady si nějaký Pražský měšťák potřebuje pohonit ego na chudacich omezených lidech z vesnic. Takové klasické „já jsem z Prahe, kdo je víc?“ :D

Evidentne se jako chudak omezeny z vesnice citite vy a urazite tim lidi z vesnice, jinak by se vas to absolutne nedotklo. Pani to tak nemyslela, chyba je ve vas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová