Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dumija úplně vím a znám to očem píšeš.. Mám takovou svagrovou 20 let je přesně jak popisuješ co máme s manželem my musí mít i oni. Koupila jsem si linku ona taky.. Postele dětem ona taky.. Nový sporák ona taky a to kdybych tu měla vypisovat co vše za těch 20 let sem kupovala ja a ona taky tak jsme tu do dalšího rána.. Jeto prostě zavistivy neprejici člověk a tu bohužel nelze změnit závist je prostě v člověku.. Nedělej si stoho nic ja uz po čase taky neřešila bez tak stim nic neuděláš..
ale teď si uvědomuji že když potřebuji na záchod jestli ona náhodou nepotřebuje taky
sem si nevšimla..
@Nihanin.1 Jestli spis nejsi zavistiva ty, ze jim neprejes poridit si, co mate vy ![]()
@Nihanin.1 píše:
@j.a.n.i1 podle sebe soudím tebe?
Jojo, přesně tak proto to tvrdis o tchyni
Nojo, holt nejsi vyjimecna, no ![]()
@j.a.n.i1 ja a voze a ty o koze zřejmě je na místě navštívit oční oddělení
Tak to je ještě dobrý, že je to v rodině
Po nás se podobným stylem opičí sousedi
Oni pořád něco a někoho řeší, slídí po internetu, svůj život prakticky nežijí, jsou to prostě takoví zvědaví sedláci. Mají dost peněz, aby si mohli užívat a neřešit p…y, ale to nee. Na to je on hrozně lakomý
Ovšem někdy se kousne. Kupovali jsme nové auto, najednou začali vybírat i oni. Jeli jsme letos dvakrát na dovolenou, oni taky, i za cenu toho, že to jeli jen na prodloužený víkend a autem (my letecky), takže všeho všudy na dva dny, a ještě jim tam chcalo
Ale mohli říkat, že byli dvakrát na „dovolené“, i když se jich nikdo neptal no
O třetí dovolené jsme jim řekli až dva dny před odletem, to byly pohledy!!!
Jsme se s mužem chlamali ještě druhý den
Koupila jsem si nový kávovar a včera mi posílá fotku, že jeeee, taky mám na cestě kávovar
Já jim to přeji, my se na tom děsně bavíme, jak musí ten její škrt krvácet jen kvůli naprosto nepochopitelnému přibližování se životu někoho jiného ![]()
@Dumija píše:
Ahoj, poslední dobou mi začíná vadit chování mé švagrové a jejího manžela. Začali se po nás opičit v tom, že co si pořídíme my s manželem do bytu, tak musí mít okamžitě taky, ať už se jedná o vybavení, doplňky, spotřebiče atd. Už ani nemám chuť je zvát k nám na návštěvu, protože prošmejdí celý byt a sledují co ještě náhodou nemají. Asi by nepřežili kdyby my jsme náhodou měli něco co oni ne. Většinou si hned pořídí tu stejnou věc co viděli u nás. Co si o tom myslíte?
Ty vogo tohle je problém
jestli je to tvůj jediný tak buď ráda
@GabinkaCh píše:
Ty vogo tohle je problémjestli je to tvůj jediný tak buď ráda
tak ona to tady nepředhodila jako problém, jen chce znát názory na takové chování. Dle mého je to vtipné a poněkud trapné
Ale to těm lidem nedochází. Osobně v tom žádný problém nevidím, dá se na tom výborně bavit. Já bych jim třeba řekla, že se plánujeme odstěhovat do Monaca
Bylo by určitě zábavné sledovat jak to chroustají
![]()
@neila já tedy nechápu, jak vaší sousedi hned ví, že máte nový kávovar? To se s nim vystavuješ na návsi nebo se ještě s krabici nafotis na všechny sociální sítě, aby to všichni věděli? To nemáš jinou zábavu?
@mado píše:
@neila já tedy nechápu, jak vaší sousedi hned ví, že máte nový kávovar? To se s nim vystavuješ na návsi nebo se ještě s krabici nafotis na všechny sociální sítě, aby to všichni věděli? To nemáš jinou zábavu?
ty máš holka bujnou fantasii, to se musí nechat
jsou to sousedi, bylo léto, potkáváme se na ulici, na zahradě, nejsou slepí ani hluší. To kafe si občas dáme i spolu, děti spolu kamarádí
Stačí takhle?
Je to trošku vtipné…ale mě by to asi lichotilo, ale ono asi záleží jaký máš vztah se švagrovou ![]()
Já osobně bych s tím žádný problém neměla. Ale líbí se mi nápad, že si „pořídím“ paroží, obraz např. s jeleny a různé retro kýče. Spíš tam vidím problém s penězi. Zakladatelka si to musí platit sama a švagrová na to dostane peníze od tchánovců. Tam bych viděla zakopaného psa.
@Villanelle píše:
Prosím te, Prazacko, neboj se, my tupani z vesnic vam vase knovhov nesebereme. Mozes spat lehce s vědomím, ze ty vase prazacke vynalezy zkazy pouzivat neumime a vytahujem je jen pro deti na Vanoce a pro honorarni návštěvy z Prahe.
Evidentne se jako tupan citite vy, jiank by se vas to nijak nedotklo (a urazite tim vlastne lidi z vesnic, kteri se tak vubec neciti) - pani to tak vubec nemyslela, chyba je va vas! ![]()
Příspěvek upraven 09.11.21 v 14:41
@Cenarius píše:
Aaa tady si nějaký Pražský měšťák potřebuje pohonit ego na chudacich omezených lidech z vesnic. Takové klasické „já jsem z Prahe, kdo je víc?“
Evidentne se jako chudak omezeny z vesnice citite vy a urazite tim lidi z vesnice, jinak by se vas to absolutne nedotklo. Pani to tak nemyslela, chyba je ve vas ![]()