Švagrová a její manžel se po nás opičí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
28.1.22 13:24

Tohle znám ale ještě v horší verzi

Svagrova se po mě opici úplně ve všem musí mít stejnou barvu vlasů, kvůli mě se prebarvila na tmavo jako mám já, pořídila si stejného psa co jsem si koupila já, šli na foceni když viděli naše fotky(a to pomlouvala fotografku jak je k ničemu )Oslavy narozenin slavili do teď doma dokud jsme mi neudělali velkou v restauraci a oni měsíc po nás to museli mít taky tam, hrozne mi leze na nervy a včera jsem ji to vše napsala jak mě to **** jak se ve všem opici a kdyby neměla něco co my tak by praskla závisti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.1.22 23:04

@Lenkka.zzz Tak to je fakt psycho. Člověk si prostě příbuzné nevybere. Já už se nad to snažím povznést, ale chápu, že jsou věci a situace kdy se prostě člověk neudrží a bouchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.22 09:44

Taky to znám. Švagr staví stejný dům jako máme my nám za barákem. Stejný styl střechy, stejný tašky, stejný okna, stejná brána, předpokládám, že bude mít i stejnou terasu. Švagrová si zas podle mě stříhá vlasy a shání oblečení. Taky mi to vadí, protože jsme si to vymysleli sami a teď tady bude stát kopie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.1.22 09:57

Kdo nezazil nepochopi. Ze zacatku z toho ma clovek srandu, ale kdyz si pak clovek, se kterym jste v uzkem kontaktu musi koupit stejnou krabicku na jidlo, hadry, obuv, skrabku do auta, bryle, nebo se o necem jen zminite a nez si to stacite poridit/absolvovat, tak ten druhy uz to musel mit/udelat taky.
Je to strasne unavne. Ja jsem nakonec zvolila ne uplne peknou taktiku :oops:, ale zabrala.
Manzel uz se smal, ze si mam mluvit o necem nechutnym, aby si to ten clovek taky koupil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová