Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@harpyje @Uslava já myslím, že jde o peníze, zakladatelka nemá tolik, aby to mohla koupit sama, tak se bojí, že kdyby to švagrová neschválila, tak jim tu půlku peněz nedá, a možná to ani bez peněz od švagrové nemůže z nedostatku peněz koupit -
a tady bych radila zakladatelce, když nemáte na rozhazování, tak nekupujte tak drahé dárky, je to zbytečné gesto
@stinga jo, to jsou ti sourozenci, co nedokážou pochopit, že druhý nato nemá. Taky mám zkušenost, když jsem býka na rodicaku. A výčitky, že nejsem schopna koupit adekvátní dárky
Já bych zvedla telefon a zavolala jí. Vy nepoužíváte telefon na volání? Co máte pořád s těmi SMS? Takže zavolala bych jí. Když nezvedne telefon, tak bych jí poslala SMS, kde ten přístroj mají, ať ho koupí, že přispěješ ty jí. Udělej to naopak, protože tohle zavání průšvihem a já bych měla pocit, že si to rozmyslela a koupit to nechce. Jenom vám to nechce říct.
Anebo zavolej jejímu chlapovi. Uvidíš, že začne rychle komunikovat raději sama. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, me to z toho nevyplyva, klidne to fakt muze byt tak ze touzi placnu po odstavnovaci, ale neni urcen konkrétní typ.
Jj, už jsme si to se zakladatelkou vyjasnily… I tak bych použila postup, co jsem navrhla ![]()
@LaPaloma ono dnes kupodivu hodne lidi nevi, ze z mobilu se da i volat. Oni (zakladatelka) pry pouzivaji messengery. ![]()
Chtel bych resit takove fatalni problemy lidstva, ze se nemuzu se svagrovou domluvit jaky darek koupim k vanocum.
Zakladatelko, kdyz na neco nemas prachy, tak se na to vys*r a nekupuj to. Misto zakladani zbytecnych diskuzi stacilo zavolat chlapovi, ze svagrova nekomunikuje, at ti na to da prachy nebo si to koupi sam. Takze problem bys mela za 5min vyreseny, nicmene chapu, ze pro nektere je lepsi zakladat debaty a nekolik dni v kuse tady kvilet a stezovat si na vsechny kolem jak ten tvuj zivot stoji za nic. ![]()
@Ba-stet píše:
Jj, už jsme si to se zakladatelkou vyjasnily… I tak bych použila postup, co jsem navrhla
Jojo, ja zas docitala pozdeji…