Švagrová mě urazila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34391
23.5.20 10:16

Nemáte ráda jedna druhou, řekla bych, že ty o ní taky nemuvíš jako o světici že? Je ty si měla tu čest, jí slyšet :mrgreen: Tak třeba uslyší jednou i ona tebe a budte si kvit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.5.20 10:22
@Anonymní píše:
@Sany80s ne to ne
Jen nechapu proc by se zrovna ona z toho mela zblaznit.Fakt nechapu. Kdyby rekla:nevim, jestli je ta krava tehotna…ale ten dodatek ze by z toho mela ona skoncit v Opave…to jsem nepochopilaj

dela se zajimavou. Nebo mozna naznacuje, ze jses narocna osobnost a jeste narocnejsi, kdyz mas dite a i kdyz se ji to primo nedotyka, tak jses natolik narocna, ze to doleha na celou rodinu a tim i neprimo na ni.

Ale spis se dela jenom zajimavou. Chaou, ze te to mrzi, ale alespon vis, jaka je. ser na ni z vysoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.5.20 10:45
@Zireael píše:
Ne, v Opavě je blázinec, je to stejné, jako říct „odvezou mě do Bohnic“. ;)
:mrgreen: u nás se zase říká do Dobřan :mrgreen:

To nejsou vztahy nic moc. Neřeš jí a kontakt omez na minimum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
23.5.20 10:56
@Anonymní píše:
@Sany80s ne to ne
Jen nechapu proc by se zrovna ona z toho mela zblaznit.Fakt nechapu. Kdyby rekla:nevim, jestli je ta krava tehotna…ale ten dodatek ze by z toho mela ona skoncit v Opave…to jsem nepochopilaj

Ber to tak, že obě jste ženské…takže zdravý rozum nehledej a chápání už vůbec né…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
23.5.20 10:59

Kdybych se s někým tolik nemusela, tak by mi bylo celkem dost fuk, co si o mně myslí :nevim: Je to prostě jeden ze slovních obratů, který se používá v hovoru o někom, z koho tě chytá psotník, jen ho vidíš. Nehledej za tím nic víc, než co už víš - nemá tě ráda tak jako ty ji. Popravdě si myslím, že ty o ní mluvíš v úplně stejném duchu, akorát ona tě asi ještě neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
23.5.20 11:09
@Anonymní píše:
@Sany80s ne to ne

A není v Opavě vězení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.5.20 12:13
@K. Rocánková píše:
Tak az tehotna budes, a budete jim to oznamovat, rekni ji, ze uprimne doufas, ze se ji v Opave bude libit :kytka:
:mrgreen: taky me to napadlo.

Svagrovou neres, je holt trapna :nevim: Pokud se nemusite, ani bych se s ni nejaky kontakt nesnazila udrzovat, natoz s ni neco konzultovat nebo nakupovat. Nez takovou svagrovou, radsi zadnou. A dalsi pripadne tehotenstvi bych ji ani neoznamovala, takovymu cloveku je po tom houbelec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.5.20 13:06
@Anonymní píše:
Ahoj..stalo se mi neco co mi hlava moc nebere.Mam krasneho 9ti mesicniho chlapecka. A take vedle v baraku zijiic svagrovou.My dve se nemusime a nekdy se zvladneme pretvarovat a jakz takz spolu vychazet a nekdy ne:-)Po vesnici se roznesla zprava, ze cekame druhe miminko..coz je drb:-))Nicmene jen uplne nahodou jsem zaslechla, jak se na to svagrove nekdo zeptal a ona na to:,,Jestli je ta krava vedle tehotna, tak me fakt odvezou do Opavy,,.Moc me to zamrzelo, ale co uz.Jen mi porad vrta hlavou, proc by ji vezli do Opavy. Nikdy jsem po ni nechtela hlidani ani rady. Jedine v cem mi pomohla bylo nakoupit vybavicku pro miminko a dale jsem si vse vyrizovala sama.Co si o tomhle myslite. Nechapu a nejak mi to zkazilo nadseni do pripadneho dalsiho tehotenstvi:-(

Těžko říct. Evidentně jsi ji nesedla. Nemá tě v lásce. To se stává. Buď v klidu. Chápu, že tě to mrzí, ale co…k životu ji nepotřebuješ, živit tě nebude. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.5.20 13:50

Kasli na ni. At si zije svuj zivot. Asi je nestastna a ve svem zivote nespokojena. Protoze se ji neco nepovedlo.
Ty se nerozciluj. Zij svuj zivot, jak umis.
Rekla bych tem drbasum, kteri roznasi pletky, ze druhe dite je nekdy v planu, ale zatim neni na poradu dne, az ten den nastane, tak budou informovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.5.20 13:55

Je to hloupa zavistiva zenska. Ignoruj a nebav se s ni tedy vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
23.5.20 14:06
@welovefashion píše:
Aha, no já znám jen to do Bohnic, tak jsem z jiného kraje 😁Pak to dává smysl.
:mrgreen: Ve středních Čechách se jezdí do Bohnic, na severní Moravě do Opavy, ve východních Čechách a na Vysočině do Havlbrodu, na severu do Beřkovic, kam jezdí blázni na jihu a západě republiky bohužel nevím, třeba někdo doplní :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
23.5.20 14:17
@Markéta80 píše: :mrgreen: u nás se zase říká do Dobřan :mrgreen:To nejsou vztahy nic moc. Neřeš jí a kontakt omez na minimum ;)

a u nás zase do Kroměříže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
23.5.20 14:20

U nas se jezdi vsemi smery- do HavlBrodu, do Sadske a nekdy az do Kosmonos 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
23.5.20 14:28

@Pantalaimon Do Opařan :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.20 14:29

Vsem dekuju za nazory. kazdopadne ani nevim jak se k ni po tom vsem chovat..kor kdyby se mi opravdu nekdy postestilo zase otehotnet.Asi si nedovedu predstavit ani jeji navstevu v porodnici.Ani falesne nadseni, kdyz by se ji dalsi tehotenstvi oznamovalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová