Švagrová mě urazila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
853
24.5.20 11:09
@Pantalaimon píše: :mrgreen: Ve středních Čechách se jezdí do Bohnic, na severní Moravě do Opavy, ve východních Čechách a na Vysočině do Havlbrodu, na severu do Beřkovic, kam jezdí blázni na jihu a západě republiky bohužel nevím, třeba někdo doplní :lol:

Jsem z jihu a jezdíme do Jihlavy :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.5.20 12:07
@Takyjedna píše:
Nebylo to na mě, ale budu drzoun a lajsnu si na to taky odpovědět. Mě vždycky zamrzí, když je nějaké dítě/člověk nevítané. Taky jsme měli v okoli, kamarádky tatík o svém dítěti řekl, že byl nas.anej, když se dozvěděl, že bude otcem, spolužačky švagrovka brečela, když se dozvěděla, že bude tetou (a to už svoje děti měla), v těch Třeštíkové dokumentech jedni rodiče řešili vážně potrat a pak střih, v nových etudách záběr na syna, z čehož vyplývá, že si to vlastně rozmysleli. Mě to připadá jako strašná sprosťárna a neúcta.

Já to chápu, že takový výrok zamrzí, ale nerozumím tomu, proč X let si nemůžou přijít na jméno, obě to vědí a teď najednou zakladatelku překvapí a tolik zraní, jak o ní švagrová smýšlí. Jako že si myslela, že i přes jejich vzájemnou averzi tam je ještě nějaká hranice, kterou tímto výrokem švagrová definitivně překročila, tak jsi to myslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
24.5.20 12:17

@Michelle_M no, spíš bych řekla, že když mám k někomu averzi já, tak se to vztahuje pouze na toho konkrétního člověka, ne na jeho psy, děti, (i budoucí), manžel(k)y, maminky, tatínky, sourozence, kamarády a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.5.20 12:28
@Takyjedna píše:
@Michelle_M no, spíš bych řekla, že když mám k někomu averzi já, tak se to vztahuje pouze na toho konkrétního člověka, ne na jeho psy, děti, (i budoucí), manžel(k)y, maminky, tatínky, sourozence, kamarády a tak.

Rozumím. Na druhou stranu, ona neřekla doslova „tyjo další harant do baráku“ nebo něco takového. Ale to už asi fakt záleží na citlivosti každého jedince, já jsem zřejmě větší „uprdelář“ než zakladatelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
24.5.20 12:33
@Anonymní píše:
@Sany80s ne to ne
Jen nechapu proc by se zrovna ona z toho mela zblaznit.Fakt nechapu. Kdyby rekla:nevim, jestli je ta krava tehotna…ale ten dodatek ze by z toho mela ona skoncit v Opave…to jsem nepochopilaj

Možná že pořád doufá, že se s manželem rozejdete a na tvé místo nastoupí jiná, se kterou si bude rozumět víc. A asi je jednodušší odcházet s jedním dítětem, než se dvěma. Takže když čekáš druhý, šance že se rozejdete se zase zmenší a z toho jí asi omejvaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.20 12:43

@Michelle_M Ano,da se to tak rict. A pocitam s tim, ze v duchu a v myslenkach me urazi i vic.Ale prece jen rict to pred nekym koho obe dobre zname je…strasne. Navic se vyjadrit takhle o tehotenstvi..to je vec, ktera by mela byt pro kazdeho svata. Zvlast v dobe, kdy je kolem tehotenstvi atd. tolik komplikaci, problemu(myslim zdravotnich)ze otehotneni, narozeni ditete je opravdu zazrak.

• Citovat
  • Upravit
9414
24.5.20 12:47

@Michelle_M No, já ve svým životě už taky potkala pár lidí, u kterých mě to nepřekvapuje, takže u těch jsem už taky „uprdelář“ :mrgreen:. Ale nejhorší je asi ten prvotní šok z těch lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.5.20 18:33

Hele rekla o Tobe „ta krava vedle“… neni co resit, to je konecna…odepis ji a dal se tim netrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.20 18:48
@Anonymní píše:
@Michelle_M Ano,da se to tak rict. A pocitam s tim, ze v duchu a v myslenkach me urazi i vic.Ale prece jen rict to pred nekym koho obe dobre zname je…strasne. Navic se vyjadrit takhle o tehotenstvi..to je vec, ktera by mela byt pro kazdeho svata. Zvlast v dobe, kdy je kolem tehotenstvi atd. tolik komplikaci, problemu(myslim zdravotnich)ze otehotneni, narozeni ditete je opravdu zazrak.

Já, protože jsem byla ve stejné situaci-švagrová o mě mluvila jako o té krávě, se spíš zeptám, jaký na to má názor tvůj partner, že jeho sestra o tobě tak mluví.? V mém případě neudělal nic, navíc se s ní důvěrně bavil, což mě velmi mrzelo, protože partner by měl být nejbližší člověk a když se partnerky nezastane, už je problém na světě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.20 18:43

Partner bohužel nevěří, že tohle řekla. Presvedcivat ho nebudu, ale svoji sestru taky nemusi, takže to není o tom, že by stál na její straně. Ted je u mě téma těhotenství aktuální..a největší strach mám z její reakce

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
31.12.20 18:53
@Anonymní píše:
Partner bohužel nevěří, že tohle řekla. Presvedcivat ho nebudu, ale svoji sestru taky nemusi, takže to není o tom, že by stál na její straně. Ted je u mě téma těhotenství aktuální..a největší strach mám z její reakce

To pořád řešíš? Buď trošku vyrovnaná, nikdo nikoho nemůže nutit, aby ho měl rád. Vy dvě se rády nemáte a to se nezmění ani když si pořídíš 10 dětí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.20 18:57
@Jolka86 píše:
To pořád řešíš? Buď trošku vyrovnaná, nikdo nikoho nemůže nutit, aby ho měl rád. Vy dvě se rády nemáte a to se nezmění ani když si pořídíš 10 dětí.

@Jolka86 to je pravda.Ale není důvod, aby ji moje dítě vadilo

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
31.12.20 19:00
@Anonymní píše:
@Jolka86 to je pravda.Ale není důvod, aby ji moje dítě vadilo

Vždyť to bude její neteř/synovec, nejlepší by bylo se přestěhovat, proč bydlíte vedle sebe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.20 19:04

@Jolka86 jinak to nejde..přítel má opraveny baráček vedle nich. Stehovani je nepřípustné. No nenadělám nic.Jen vím, že mě její reakce a pomluvy jen těžce vykolejí.

• Citovat
  • Upravit
21703
1.1.21 13:36

Koupila bych jizdenku do Opavy a s usmevem ji ji venovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová