Švagrová mi závidí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
10.2.20 20:55

@veria Prostě ženská žárlivost nic neobvyklého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.2.20 21:21
@Annabela11 píše:
@Mysticlipstick Ja bych to spojila.. ;)

Co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
12.2.20 07:39

Švagrová je psychopatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
12.2.20 11:44

Pisu z vlastni zkusenosti, kdy jsem po ZT na zacatku 4.mesice a prestoze jsem uz jedno dite mela, nebyla schopna nejakou dobu ani jit na detske hriste. Ty vubec netusis, co ma svagrova za sebou, mohla potratit, mozna i opakovane aniz by o tom kdokoliv vedel, ale i kdyby ne, v takhle citlive veci na pravo v podstate na cokoliv a narok na oporu jejiho manzela je to nejmensi. Zkus ji neresit a v ramci rodiny ji situaci neztezovat svymi predstavami o tom, jak by se mela chovat a bud vdecna, ze podobnou zatez na dusi nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
12.2.20 12:17
@Blahuše píše:
Pisu z vlastni zkusenosti, kdy jsem po ZT na zacatku 4.mesice a prestoze jsem uz jedno dite mela, nebyla schopna nejakou dobu ani jit na detske hriste. Ty vubec netusis, co ma svagrova za sebou, mohla potratit, mozna i opakovane aniz by o tom kdokoliv vedel, ale i kdyby ne, v takhle citlive veci na pravo v podstate na cokoliv a narok na oporu jejiho manzela je to nejmensi. Zkus ji neresit a v ramci rodiny ji situaci neztezovat svymi predstavami o tom, jak by se mela chovat a bud vdecna, ze podobnou zatez na dusi nemas.

Napsala si to hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
12.2.20 12:22

Bratr toho má taky dost. Musíš počítat s tím, že to není jen švagrová, kdo si přeje dítě. Tvůj bratr to třeba umí skrývat, ale v jádru ho to žere zrovna tak.

Vodítkem k tomu, jak to má bratr, může být jeho komunikace s tvým dítětem. Jestli má o něho zájem nebo jen tak zavadí okem.
Protože i chlapi si přejou dítě, někdy více než ženy.

Nech je oba dva být. Mají horší starosti než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
12.2.20 13:47
@Kristynka22 píše:
Jasný no, ale já to ze svého pohledu prostě nechápu. Že třeba ani ten chlap nechce vidět svého synovce. To je skoro postoj jak kdyby byli 100% neplodní, nebo jeho žena x krát potratila, porodila mrtvé dítě a takovéhle katastrofy. Ne že 2 roky to nejde a je to takovýhle extrém, že i rodiče se vyhýbají řeči o své dceři, jen aby se manželka jejich syna nenaštvala

Ze bratr nechce videt sve synovce ja treba naprosto chapu, muj manzel ma sestru a jeji deti nemusel jeste davno predtim, nez poznal mne, svou ridici jednotku, jak tu nekdo psal ;-) A ja se ani nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
12.2.20 13:50
@Mysticlipstick píše:
Ono to klidne muze byt tak, ze bratr zakladatelky je z toho tez spatny a nejak se na to nemuze koukat a tak nejak nema duvod se zdrzovat. Ono kdyz chce chlap rozsirit sve rady, tak je to kolikrat horsi nez kdyz touzi zena. To proste nikdo nevi proc svou sestru nechce videt dele.

Presne, souhlasim, mam v blizkem okoli pripad, kdy se po vysetreni prislo na to, ze pricina neplodnosti je strane muze a jak s nim to zamavalo, v podstate je utok na jeho muznost, to bych nikdy neverila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová