Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ploskutáček píše: Více
Ano dávat obálky je přežitek. Naopak měly by se dostávat a jejich obsahem by měl být QR kód.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
když někoho nenávidíš tolik, jako zakladatelka bratra, tak bys mu neměl chodit na svatbu ani kdyby bylo 24 stupňů a nebe bez mraků
tak za 2 tácy si můžeš nakoupit chlebíčků, co srdce ráčí ![]()
@stinga píše: Více
Když já je opravdu nemám rád. Já bych jim dal jen prázdnou obálku a pak bych si ještě za dva litry koupil další chlebíčky.
Vzhledem k tomu, že z pohledu zakladatelky je špatně i to, že si vůbec brácha někoho našel, a i to, že nemají utajenou svatbu jen se svědky, se spíš vůbec divím, že ji ten brácha pozval. Vždyť té musí vadit každý jeho nádech.
Myslím, že nejlepší řešení je na tu svatbu vůbec nechodit, je fakt trapárna se tam x hodin přetvařovat o tom, jak si užívám radostné chvilky a vůbec to není tak, že bratra nenávidím.
@kyslík píše: Více
jo jo, navíc ona ta svatba už proběhla a zakladatelka už nic nepíšše
Zakladatelka může být jen zdvořilostně na obřadu a na hostinu se omluvit. Tím pádem nemusí nikomu nic dávat a účastnit se konverzace, která jí nepůjde přes pusu.
@stinga píše: Více
Když na chlebíčcích se toho nedá tolik zkazit, jako na svíčkové a dortu. Já třeba nemusím moc máslové krémy a to na těch svatebních dortech bývá.
@884135 píše: Více
Podle mě to byl troll, založit dotaz a pak už nereagovat je zvláštní. Dle mého dospělý člověk se dokáže rozhodnout, zda-li chce být na svatbě bratra, nemusí se na to ptát cizích lidí, kteří neznají ani jeho, ani bratra.
Mě by odradilo to počasí, tedy u osoby kterou dvakrát nemusím.