Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Poison Ivy píše:
Hoď tam ještě alespoň dva, přidala bych na důrazu
proč seš tak zahořklá…ty nemáš ráda svoji maminku
a nebo nechceš aby tvoje děti měli rády tebe
@Natyna píše:
proč seš tak zahořklá…ty nemáš ráda svoji maminku![]()
![]()
@Verunka93 Já bych se na ně vyprdla. Ať si vemou, co chtějí. Oni budou vypadat trapně, když ty budeš mít jednoduché šatya oni ze sebe udělají hastroše
Pač si myslim, že večerní šaty se opravdu na svatbu nehodí. Oni budou za blbky ![]()
@neumisa píše:
![]()
já bych jenom svoji mámě nikdy neřekla, že mi kafrá do svatby ![]()
@neumisa píše:
![]()
Také jsem to nepochopila, zřejmě erupce nejen na slunci
.
@Natyna píše:
já bych jenom svoji mámě nikdy neřekla, že mi kafrá do svatby
Představ si, že já také ne. Tvá diagnostika po netu tedy selhává a působíš teď dost suchardoidně.
@BohunkaP tak to že jim tchyně dala k dispozici zahradu neznamená, že se to musí točit kolem ní
pokud nikdo nechce aby ten salát vyráběla tak mi přijde dost raplá výmluva, že se to zkazí ![]()
@Natyna píše:
![]()
bože můůůj ![]()
@dendule4 už to tady ostatní napsaly, oběd v restauraci, večer grilování u tchýně.
@paola white píše:
@BohunkaP tak to že jim tchyně dala k dispozici zahradu neznamená, že se to musí točit kolem nípokud nikdo nechce aby ten salát vyráběla tak mi přijde dost raplá výmluva, že se to zkazí
Já Ti nevím, kde by ho skladovala pro 25 hostů (tak velkou lednici určitě nemá), ale v létě, to není poznámka úplně od věci. ![]()
@Natyna píše:
já bych jenom svoji mámě nikdy neřekla, že mi kafrá do svatby
já taky ne, asi proto, že moje máma mi do svatby nekafrala. Ale tchyni bych to řekla, protože ta se snažila. Naštěstí včas zasáhl můj tehdyskoromuž a řekl jí to sám. ![]()
@Natyna píše:
![]()
nerozumím řeči tvého kmene
![]()
@Clarkia já se vdávala v červnu. teplo bylo a salát jsme dělali den přede a nezkazil se. byl pro 30 hostů… víš co kdo chce hledá řešení a určitě nějaké existuje.
já si prostě myslím, že svatba by měla být podle představ novomanželů a že tchyně si honí ego nebo je velmi dominantní dáma, ale upřímně by mě mrzelo, kdybych měla nějakou představu a podlehla tchyni. pak bych byla nešťastná že to nebylo to nej! s tchyní bych si sedala a slušně jí to vysvětlila, pokud by trvala na svém zvážila bych přemístění do restaurace