Svatba podle tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
4.5.13 20:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.5.13 20:40
  • Citovat
  • Upravit
9330
4.5.13 20:51
@Poison Ivy píše:
Hoď tam ještě alespoň dva, přidala bych na důrazu :lol:

proč seš tak zahořklá…ty nemáš ráda svoji maminku :think: :think: :think: a nebo nechceš aby tvoje děti měli rády tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
4.5.13 20:51
@Natyna píše:
proč seš tak zahořklá…ty nemáš ráda svoji maminku :think: :think: :think: a nebo nechceš aby tvoje děti měli rády tebe
8o :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.5.13 20:54

@Verunka93 Já bych se na ně vyprdla. Ať si vemou, co chtějí. Oni budou vypadat trapně, když ty budeš mít jednoduché šatya oni ze sebe udělají hastroše ;) Pač si myslim, že večerní šaty se opravdu na svatbu nehodí. Oni budou za blbky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
4.5.13 20:54
@neumisa píše:

já bych jenom svoji mámě nikdy neřekla, že mi kafrá do svatby :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.5.13 20:55
@neumisa píše:

Také jsem to nepochopila, zřejmě erupce nejen na slunci ;) :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
4.5.13 20:56
@Natyna píše:
já bych jenom svoji mámě nikdy neřekla, že mi kafrá do svatby :oops:

Představ si, že já také ne. Tvá diagnostika po netu tedy selhává a působíš teď dost suchardoidně.

• Citovat
  • Upravit
12743
4.5.13 21:00

@BohunkaP tak to že jim tchyně dala k dispozici zahradu neznamená, že se to musí točit kolem ní 8o pokud nikdo nechce aby ten salát vyráběla tak mi přijde dost raplá výmluva, že se to zkazí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.5.13 21:03
@Natyna píše:
proč seš tak zahořklá…ty nemáš ráda svoji maminku :think: :think: :think: a nebo nechceš aby tvoje děti měli rády tebe

bože můůůj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
4.5.13 21:05

@dendule4 už to tady ostatní napsaly, oběd v restauraci, večer grilování u tchýně.

• Citovat
  • Upravit
5724
@paola white píše:
@BohunkaP tak to že jim tchyně dala k dispozici zahradu neznamená, že se to musí točit kolem ní 8o pokud nikdo nechce aby ten salát vyráběla tak mi přijde dost raplá výmluva, že se to zkazí :nevim:

Já Ti nevím, kde by ho skladovala pro 25 hostů (tak velkou lednici určitě nemá), ale v létě, to není poznámka úplně od věci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
@Natyna píše:
já bych jenom svoji mámě nikdy neřekla, že mi kafrá do svatby :oops:

já taky ne, asi proto, že moje máma mi do svatby nekafrala. Ale tchyni bych to řekla, protože ta se snažila. Naštěstí včas zasáhl můj tehdyskoromuž a řekl jí to sám. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
4.5.13 21:06
@Natyna píše:

nerozumím řeči tvého kmene :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
12743
4.5.13 21:18

@Clarkia já se vdávala v červnu. teplo bylo a salát jsme dělali den přede a nezkazil se. byl pro 30 hostů… víš co kdo chce hledá řešení a určitě nějaké existuje.
já si prostě myslím, že svatba by měla být podle představ novomanželů a že tchyně si honí ego nebo je velmi dominantní dáma, ale upřímně by mě mrzelo, kdybych měla nějakou představu a podlehla tchyni. pak bych byla nešťastná že to nebylo to nej! s tchyní bych si sedala a slušně jí to vysvětlila, pokud by trvala na svém zvážila bych přemístění do restaurace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová