Svatba- špatné rodinné vztahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
8.1.18 17:17
@lucenka píše:
Doufám, že si kluk takovou holku, podle mého sobeckou, kluk nenajde. Doufám, že bude mít alespoň tolik rozumu mi nabídnout, abych jela s nimi s tím, že letenku bych si zaplatila.

No jo no. To je realita. Myslim, ze se k tomu uchyluji tam, kde ty vztahy jsou hodne spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.1.18 17:20
@Šarlota4 píše:
No jo no. To je realita. Myslim, ze se k tomu uchyluji tam, kde ty vztahy jsou hodne spatne.

No ale obnovitelka s mámou evidentně špatné vztahy nemá a stejně ji chce o takovou událost připravit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13955
8.1.18 17:29

@lucenka at tak ci tak. Je to jeji rozhodnuti. Bud ji vezme s sebou nebo ji vysvetli proc se k tomu uchylila. Jak rikam jako matce by mi to bylo lito, ale do jiste miry bych to chapala. U nas jsou vztahy dobre a presto jsem se klepala, aby bylo vse v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.1.18 17:31
@Šarlota4 píše:
Jenze nektere mlade holky sni o svatbe ve vzdalene destinaci kam vzit celou familii proste nemuzou. Lito by mi to bylo taky, ale i bych to pochopila.

Tak jinak. pokud by pro moje dítě bylo důležitější, aby svatba byla ve vzdálené destinaci, než abych tam, byla já a její otec, myslela bych si, že jsme udělali něco špatně. To je prostě otázka priorit.

Myslím, že v normálně fungující rodině se prostě děti raději vezmou na obecním úřadě v Horní Polní s rodinou, než na Mauriciu jen sami dva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
8.1.18 17:34
@Bábrdl píše:Myslím, že v normálně fungující rodině se prostě děti raději vezmou na obecním úřadě v Horní Polní s rodinou, než na Mauriciu jen sami dva. :nevim:

To si myslíš dobře.
Jenže dnes je to JÁ, JÁ, JÁ jenom JÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.1.18 17:35
@Sany80s píše:
To si myslíš dobře.
Jenže dnes je to JÁ, JÁ, JÁ jenom JÁ.

Z téhle diskuze to tak vypadá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 17:36

Děkuji za reakce, i za tu diskuzi.

Já svou mámu miluju, miluju svoje rodiče, jsou skvělí. Myslela jsem si, že by stačila ta oslava, ale nestačila.
Domluvili jsme se s přítelem, že ze slušnosti pozveme oba své rodiče (cestu proplatíme, nebo si to zaplatí a nemusí nám nic dávat ke svatbě). Moji pojedou určitě, od přítele máma je velký introvert, tak ta nepojede a tchán vzhledem k tomu, že má už novou rodinu a malé dítě, tak ten si myslíme, že nepojede (ale kdyby jel, tak nám nevadí).
A jako bonus bude hlídání pro děti.

Asi to lépe už nevymyslíme. Jednou by mě to asi i mrzelo, že u te velké chvíle nebyli. A máte pravdu, ráda bych jednou i já vypravila své děti na ten velký den.

• Citovat
  • Upravit
69235
8.1.18 17:36
@Sany80s píše:
To si myslíš dobře.
Jenže dnes je to JÁ, JÁ, JÁ jenom JÁ.

jo a každý MUSÍ respektovat tvoje rozhodnutí, protože kdo je víc než ty? To je doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.1.18 17:37
@Anonymní píše:

Já svou mámu miluju, miluju svoje rodiče, jsou skvělí. Myslela jsem si, že by stačila ta oslava, ale nestačila.
Domluvili jsme se s přítelem, že ze slušnosti pozveme oba své rodiče (cestu proplatíme, nebo si to zaplatí a nemusí nám nic dávat ke svatbě). Moji pojedou určitě, od přítele máma je velký introvert, tak ta nepojede a tchán vzhledem k tomu, že má už novou rodinu a malé dítě, tak ten si myslíme, že nepojede (ale kdyby jel, tak nám nevadí).

Asi to lépe už nevymyslíme. Jednou by mě to asi i mrzelo, že u te velké chvíle nebyli. A máte pravdu, ráda bych jednou i já vypravila své děti na ten velký den.

To mi připadá rozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.1.18 17:38

@Bábrdl chapu tvuj postoj. Nicmene ja si primarne preju, aby byla ma dcera stastna. Takze na ni jednou nebudu klast tlak a hodlam to respektovat. Kdyz mi pak prijede stastna ukazat fotky a bude nadsena, tak budu stastna s ni. Kdyz u toho budu moci byt na Urade v horni dolni, tak budu rada taky :). Vic by me mrzelo, kdyby se odnekud vratila vdana a ja to nevedela.

Edit. Osobne jsem byla stastna, ze jsem tam mamu mela a mohla mit. Bez ni bych se nevdala :srdce:

Příspěvek upraven 08.01.18 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 17:38
@Bábrdl píše:
Tak jinak. pokud by pro moje dítě bylo důležitější, aby svatba byla ve vzdálené destinaci, než abych tam, byla já a její otec, myslela bych si, že jsme udělali něco špatně. To je prostě otázka priorit.Myslím, že v normálně fungující rodině se prostě děti raději vezmou na obecním úřadě v Horní Polní s rodinou, než na Mauriciu jen sami dva. :nevim:

Tohle už asi není o mě, protože my nejsme fungující rodina - viz popisek situace. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.1.18 17:39
@Anonymní píše:

Asi to lépe už nevymyslíme. Jednou by mě to asi i mrzelo, že u te velké chvíle nebyli. A máte pravdu, ráda bych jednou i já vypravila své děti na ten velký den.
:palec: ať svatba dopadne podle vašich představ a v klidu :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
69235
@Anonymní píše:

úplně skvělé :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
@Anonymní píše:

Asi nejlepší řešení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.1.18 17:40
@Anonymní píše:
Tohle už asi není o mě, protože my nejsme fungující rodina - viz popisek situace. :nevim:

To je mi jasné. :kytka:
Podle mě se tohle vůbec v „normální“ rodině neřeší.
To byla reakce na to, že někde se rodiče starají a milují, prarodiče taky, všichni spolu vychází a nevěsta stejně chce svatbu na Mauriciu, protože pláž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová