Syn nemůže být u babičky sám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.4.15 10:45
@Agnesita píše:
A s tím zvaním a slušnostma, zmíněná švagrovka je nikdy nikam nezve, ani k nim. Dojede, předá dítě, případně se ještě dosyta nají. SLušné holky většinou zapláčou, drzé mrchy se každej bojí :D

Takže vlastně chyba ve výchově :mrgreen: tedy mojí. Maminky mě moc vychovávala, že se člověk má zeptat a požádat

• Citovat
  • Upravit
2562
18.4.15 10:47
@Anonymní píše:
Takže vlastně chyba ve výchově :mrgreen: tedy mojí. Maminky mě moc vychovávala, že se člověk má zeptat a požádat

Přesně tak moje milá. Mám to totiž stejně :lol: a už jsem si zvykla, že občas návštěvu neumím vyhodit ani ve tři ráno. Čekám, že je vychovaná. Nicméně se učím… ještě mi řekni, že jsou švagrovky jako ty a ptají se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 10:48
@Agnesita píše:
Přesně tak moje milá. Mám to totiž stejně :lol: a už jsem si zvykla, že občas návštěvu neumím vyhodit ani ve tři ráno. Čekám, že je vychovaná. Nicméně se učím… ještě mi řekni, že jsou švagrovky jako ty a ptají se.

Popravdě nevím. Já se zeptám, když řeknou, že ne, zařídím se jinak. Jak to mají s nima švagrové, netuším. Popravdě, do teď mě nenapadlo, že by mi máma nebo tchýně hlídali přes víkend, navíc často.

• Citovat
  • Upravit
vin
1327
18.4.15 10:49
@Anonymní píše:
asi máš pravdu, jen nevím, jak to vysvětlím synovi

Ani bych tak „casto“ nevolala, nezvala je. Ono jim to po case dojde. Syn se parkrat zepta a pak na to zapomene. Takhle male deti ziji soucasnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 10:51
@vin píše:
Ani bych tak „casto“ nevolala, nezvala je. Ono jim to po case dojde. Syn se parkrat zepta a pak na to zapomene. Takhle male deti ziji soucasnosti.

Zatím to vypadá, že to tak dopadne, i když hodně nerada. Zkusím se neozvat a uvidím

• Citovat
  • Upravit
2562
18.4.15 10:53

Jsi vyhodnocena jako dostatečně schopná si pomoci sama. Na jednu stranu lichotivé, na druhou stranu by mě to mrzelo kvůli dítěti. A švagřiny si málokdy sedí jako dobré přítelkyně.
U nás problém, mně tchyně hlídá poměrně často, ale švagrová mile držkuje. Jenže já tam dítě vozím, ptám se a školku platím drahou hned vedle babi, aby mohla vyzvedávat. Švagrová bydlí 80 km daleko a tcháni už neřídí, necítí se na to. A ona k nim jezdí 3× ročně. Takže je mi fuk, co jí vadí.
Nicméně jakmile by jí nechtěli hlídat, když dítě doveze, a mně jo, tak se ozvu sama, to vím stoprocentně. Dělám to hodně kvůli práci a odpočinku, ne pro nutnost, a to je potřeba si upřímně vyhodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
18.4.15 10:53

Měli by jste si to nějak rozdělit se švagrovými, každý víkend něčí dítě… my to tak máme a není problém :think:

• Citovat
  • Upravit
vin
1327
18.4.15 10:56
@Anonymní píše:
Zatím to vypadá, že to tak dopadne, i když hodně nerada. Zkusím se neozvat a uvidím

Uvidis… Ale neozvala bych se, nevolala, nejezdila…
Chapu, ze to mrzi. Ono se to nejak vyvrbi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
18.4.15 11:02

Já bych ještě zkusila promluvit aspon s tvojí mamkou, neříkej mi, že když trochu zahraješ na city, že bys jí nepřesvědčila. Řekla bych jí, že mi to moc mrzí hlavně kvůli synovi… A ještě nevim, jeslti jsem to dobře pochopila, ale syna by ti pohlídala přes víkend, ale měla by tam tedy všechny vnoučky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.4.15 11:23

A co kdyby se prcek zeptal babičky sám? Nebo jí to řekl? Nad tím by se třeba zamyslela víc, kdyby to vzešlo od něj… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
18.4.15 11:31

Pěkně bych si s babičkama promluvila, Tůj syn vnímá, že je odstrkovaný a ubližuje mu pocit, že se babičky věnují více ostatním. Toto prostě nepochopím. :cert:
Já se na svoje vnoučata těším jako blázen, i když mě to čeká třeba za dvě desítky let a více a Nikdy nebudu upředňostňovat jedno, nebo druhé…budu je milovat stejně!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
18.4.15 11:38
@Noelie2726 píše:
Pěkně bych si s babičkama promluvila, Tůj syn vnímá, že je odstrkovaný a ubližuje mu pocit, že se babičky věnují více ostatním. Toto prostě nepochopím. :cert:
Já se na svoje vnoučata těším jako blázen, i když mě to čeká třeba za dvě desítky let a více a Nikdy nebudu upředňostňovat jedno, nebo druhé…budu je milovat stejně!!

Taková babička je v dnešní době nad zlato! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.15 11:55
@zuzukobylka píše:
Já bych ještě zkusila promluvit aspon s tvojí mamkou, neříkej mi, že když trochu zahraješ na city, že bys jí nepřesvědčila. Řekla bych jí, že mi to moc mrzí hlavně kvůli synovi… A ještě nevim, jeslti jsem to dobře pochopila, ale syna by ti pohlídala přes víkend, ale měla by tam tedy všechny vnoučky?

Mamku jsem zkusila jako první. Ale ani tam jsem se nedobrala výsledku. Já nepotřebuju pohlídat. Syn jen chce někdy být u babičky sám bez toho, aby tam byl druhý synovec. My tam s ním budeme, on jen nechce, aby tam byl jeho bratranec. Že když tam někdy je Adámek sám bez něj, tak aby tam mohl být on bez Adámka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.15 11:55

Máme to samé, jen s rozdílem, že jde o dceru bratra. Nenaděláš nic. Trápilo mě to hodně, teď se to snažím neřešit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.15 11:57
@Lemona píše:
Měli by jste si to nějak rozdělit se švagrovými, každý víkend něčí dítě… my to tak máme a není problém :think:

Se švagrovýma jsem mluvila. Nechápou, co je za problém, když si děti tak hezky vyhrajou. Jen nevím, jak to ví, když u toho nebývají

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová