Syn nemůže být u babičky sám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30966
18.4.15 13:48

Ja bych synovi rekla, ze babicky maji proste dva vnuky a ze bezne vikendove navstevy zvladaji s obema. CO se vyletu tyce, ze dva kluky nezvladnou, ze na vylet jezdi s Tomasem/Adamem, kteri jsou u babicky casto, protoze jejich rodice na ne nemaji cas. Ze sice s babickou byl Adam/Tomas v zoo, ale zase tam nebyl se svymi rodici a ze vy se snazite, abyste spolu cas travili, aby nebyl odlozeny u babicky a aby byl v zoo s vami. To je fakt.

ALe zaroven bych si promluvila s mamkou, ze mne to mrzi, zda skutecne musi hlidat kazdy vikend, zda by nemohla jet take nekam s Martinem a at si uvedomi, ze takovy vztah, jaky si s nim vytvori ted uz budou mit porad, ze v puberte, coz bude tak za 5-6 let, po jejich pritomnosti prahnout nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 13:53
@Cuddy píše:
Ja bych synovi rekla, ze babicky maji proste dva vnuky a ze bezne vikendove navstevy zvladaji s obema. CO se vyletu tyce, ze dva kluky nezvladnou, ze na vylet jezdi s Tomasem/Adamem, kteri jsou u babicky casto, protoze jejich rodice na ne nemaji cas. Ze sice s babickou byl Adam/Tomas v zoo, ale zase tam nebyl se svymi rodici a ze vy se snazite, abyste spolu cas travili, aby nebyl odlozeny u babicky a aby byl v zoo s vami. To je fakt.ALe zaroven bych si promluvila s mamkou, ze mne to mrzi, zda skutecne musi hlidat kazdy vikend, zda by nemohla jet take nekam s Martinem a at si uvedomi, ze takovy vztah, jaky si s nim vytvori ted uz budou mit porad, ze v puberte, coz bude tak za 5-6 let, po jejich pritomnosti prahnout nebude.

Děkuju, tohle zní rozumně. Zkusím mu to takhle nějak vysvětlit. Snad to přijme. S mamkou jsem mluvila, jestli fakt musí hlídat tak často, zvlášť když pak říká, že má moc práce. Prý nechápu, jak to má švagrová těžké. Totéž proběhlo u tchýně.

• Citovat
  • Upravit
30966
18.4.15 13:59
@Anonymní píše:
Děkuju, tohle zní rozumně. Zkusím mu to takhle nějak vysvětlit. Snad to přijme. S mamkou jsem mluvila, jestli fakt musí hlídat tak často, zvlášť když pak říká, že má moc práce. Prý nechápu, jak to má švagrová těžké. Totéž proběhlo u tchýně.

TAk jeste bych sla na to jinak. OPravdu jde o to, o co ti jde. Pokud nepotrebujes hlidat jako pomoc, ale chces, aby byl syn s babickou, tak bych mamce rekla, ze kdyz vezme Martina do zoo, tak ze Adama na tu dobu pohlidam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 14:03

@Cuddy To taky můžu zkusit. Nikdy mne to nenapadlo. Holt víc hlav, víc ví.

• Citovat
  • Upravit
30966
18.4.15 14:06
@Anonymní píše:
@Cuddy To taky můžu zkusit. Nikdy mne to nenapadlo. Holt víc hlav, víc ví.

Ono vzdy si to chce uvedomit, o co ti jde, kde je problem a pak ho resit. Nastvani a urazenost cloveku zivot nezlepsi a nezprijemni. Takze „jo, mami, sice tedy opravdu nechapu, jak to ma svagrova tezke, ale tak pojdme se zamyslet, jak to udelat, abychom udelaly radost Martinkovi a jak ti s tim mohu pomoci“ Drzim palce, at to vyresite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 14:09

@Cuddy Děkuju, za rady i za podporu. Nějak to ještě zkusím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.15 21:07

Prosím o zachování anonymu

Je mi moc líto co malej prožívá taky sem byla až ta druhá(teda spíš až patá) :roll:
Dodneška mě to mrzí ale je fakt, že mi to vynahradila mamka :hug: a můj strejda, kteří si i do babiny ryply. Strejda upadl v nemilost, když mě jedny Vánoce našel brečet kvůli tomu, že sem nenešla opici u stromku. Byla sem na to dost vytížená :mrgreen: Nebylo to o tom že by na to nebyly peníze ale babička mi to prostě nechtěla koupit. Místo toho sem dostala posr.nou knížku, kterou sem už mimochodem měla :cert: a jakej si svetr. Ostatní toho dostali daleko víc, takže mi to bylo moc líto ještě po větě, že sem asi zlobila :pocitac: Opici sem dostala od strejdy :andel: mám ji dodnes :P

A co se narozenin týče všichni měli dort u babičky já snad jediná ne. Něděla mi dobře ta náplň z másla. Vždy sem snědla tak půlku klinku, takže tak po třetích narozeninách babi řekla, že mám smůlu, když to nežeru. Mamka, jestli mi neuděla místo toho náplň třeba z marmelády no a babi, že to není dort :nevim:

No a vztah k sestřenicím je to tak na půl jedny mám moc ráda a druhý nevím nestýkáme se a ani po tom netoužím.
Hlavně Sylvinku ta byla totální anděl :cert: A tohle si pohlidej páč tohle mě mrzelo hodně. Když už naše babi vytáhla paty z domu třeba do zoo, tak mi oznamovala Sylvinka, že já nepojedu a že babi ju má radši a tak. Děcka dokážou být zlý. Dovedu si představit, že muj kluci řeknou a my sme byli s babičkou tam a tam a ty ne - tahle věta aspoň mě vždycky mrzela.

S mamkou bych si sedla a řekla jí to, že to malýho mrzí, že s něma nikam nechodí. Pokud ste z jednoho města tak může přece malýho vzít na odpoledne ven. Řekla bych jí, že nechápu proč odstrkuje moje dítě, že se mi to nelíbí. Na druhou stranu nechápu tvoje švagrové - osobně bych dítě každej víkend nedávala pryč :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová