Tablet - zkušenosti :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
23.4.12 15:44
@Monika_1192 píše:
v tom případě mi Tablet přijde jen jako zbytečnej luxus :kytka: :kytka:

Jo ? :think: No k tomu samemu pouzivam pocitac i doma, teda syn na nem navic hraje hry (FIFA apod), a myslim, ze mame pocitac dost slusny, delal mi ho z prace IT kolega. To ani nevim, co vic by to melo umet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.4.12 15:45

Holky a vedela byste nektera treba o konkretnim netbooku ? Ze byste mi sem souply odkaz ? Prosim. Klasika notebook je podle me zbytecne drahy pro me, zejo ?

Příspěvek upraven 23.04.12 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.4.12 15:45
@nakukovatelka píše:
Takze nektere netbooky CRrom maji ? Tady nekdo psal, ze ne, myslim :think: Ale me primarne o CD ani nejde, jen se ptam.

tam davas flashku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.4.12 15:47
@nakukovatelka píše:
Holky a vedela byste nektera treba o konkretnim netbooku ? Ze byste mi sem souply odkaz ? Prosim. Klasika notebook je podle me zbytecne drahy pro me, zejo ?Příspěvek upraven 23.04.12 v 15:46

Mrkni třeba na Alza.cz, můžeš si vybírat podle parametrů. Když na tom neděláš nic složitého, tak asi jediné, na čem bych trvala je RAM min. 2 GB.
A za mne nebrat Acer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.4.12 15:48

;) @nakukovatelka mrkni se http://www.alza.cz/…18850184.htm tam si jen vyber velikost displaye…nebo to projdi celé a uvidíš, který se ti zalíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.4.12 15:56

Budi se mi ditko, tak musim letet, ale dekuju vsem, urcite jeste mrknu, co mi poradite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
23.4.12 16:16
@spiky01 píše:
ahoj,pokud moje drobné znalosti stačí tak tablet pc je jen přídavné zařízení k pc.

Já jen opravím, že tablet PC je je svým způsobem špička v nabízeném a je to plnohodnotný notebook s „dotykovou“ obrazovkou. Tu dotykovou dávám do uvozovek, protože tyhle obrazovky nereagují na prst, ale pouze na indukční pero, které k nim je dodávané… jsou tím pádem vhodné na přesné kreslení a další úkony, ale pro popisované úkony je to naprosto zbytečné a drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
23.4.12 16:18

Já jsem pro tablet, ale to asi jen proto, že už doma notebook i netbook máme :lol: ale taky mám v plánu si v nejbližší době tablet pořídit. Podle mě je to super a k některým klávesnice normálně je, ale být tebou raději si pořídím netbook je to vážně lepší, tablet je jen takový doplněk bych řekla :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26574
23.4.12 16:19
@j.a.n.i1 píše:
Já jen opravím, že tablet PC je je svým způsobem špička v nabízeném a je to plnohodnotný notebook s „dotykovou“ obrazovkou. Tu dotykovou dávám do uvozovek, protože tyhle obrazovky nereagují na prst, ale pouze na indukční pero, které k nim je dodávané… jsou tím pádem vhodné na přesné kreslení a další úkony, ale pro popisované úkony je to naprosto zbytečné a drahé…

Ná tablet samsung galaxy se normálně ovládá prsty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
23.4.12 16:23
@nakukovatelka píše:
Takze nektere netbooky CRrom maji ? Tady nekdo psal, ze ne, myslim :think: Ale me primarne o CD ani nejde, jen se ptam.

některé netb ano,viděla jsme takové. tablet ji nemá nikdy. já se chystám na tablet,chci od applu ale je dražší tak musim šetřit. dost často jezdím vlakem a tam ybch ho využila,je to skoro 4h cesty a holky se nudí takže bych ej zabavial pohádkou,kreslením atp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
23.4.12 16:25
@jenny.fields píše:
Ná tablet samsung galaxy se normálně ovládá prsty :nevim:

Samsung Galaxy taky není tablet PC :-) ono je v tom označování dost bordel…

• klasické tablet PC - jsou pouze na pero
  • pak jsou noteboky, netbooky a tablety s dotykovou obrazovkou ale s Windows
  • a pak tablety s androidem, kam patří ten samsung
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.4.12 18:20

Já mám Ipad 2( zrovna z něj píšu z vlaku).Máme stolní pc,notebook i netbook a mě tablet nejvíce vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
12127
23.4.12 18:36

Zkušenost mám s obojím a za mě netbook. Snažila jsem se vybrat jeden z tě s větší obrazovkou (asus eee), aby nebyl úplně mini a jsem spokojená, už jen kvůli té klávesnici. Mamča má tablet od jablek, takže Ipad 3 a je to taky fajn, jen mi chybí ta klávesnice, navíc mi vždy chvíli trvá než se srovnám s tím uživatelským prostředím. Opravdu záleží co budeš na tom dělat. Mamina pročte zprávy na seznamu, skontroluje mejly a max na jeden odpoví, na to to bohatě stačí. Pokud moc nepíšeš a spíš pročítáš, tak je lepší tablet. Ale za mě popravdě za hodně peněz málo muziky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.4.12 23:42

No skoro jste me presvedcily spis pro ten netbook, projedu ten odkaz na Alza.cz, ale moc nevim, po cem tam konkretne koukat v parametrech. Ja bych to asi kupovala v krame nazivo, aby mi - az se rozhodnu, co vlastne chci - poradili s konkret.typem, no a i to nainstalovali atd. Proste abych to doma otevrela a vsechno tam bylo :mrgreen: , jako kdyz mi kolega v praci koupil a nainstaloval PC. Jeste popremyslim. Je fakt, ze by mi byl asi blizsi, pokud jde o uzivani, nez ten tablet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
15.7.12 22:30

Zdravím holky,
potřebovala bych radu od zkušených, nebo spíše těch, které tablet máte a používáte.
Momentálně vybíráme rozumný tablet, chtěli bychom ho sebou na dovolenou, na víkendy (kvůli netu), abych mohla ukládat fotky, potom na delších cestách přehrát dcerce pohádky a písničky… Cenu si představuji tak do cca 6000,–
Prosím o tipy, předem moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák