Tablet - zkušenosti :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1478
8.2.13 08:48
@monika32 píše:
No to je mi jedno, peněz má mladá dost, alespoň by je přestala prožírat a investovala do něčeho co by mělo cenu :mrgreen:
:lol: tak to jo tak to by si jíto tedaměla koupit.My s přítelem jsme dost spokojení :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
8.2.13 08:57

Ke vetsine tabletu je mozne koupit externi klavesnici. Důležité je si rozmyslet, jaky operační systém by ji vyhovoval. Ve vetsine je android. Take se zamyslet, jestli bude chtít využívat připojeni pouze přes WiFi nebo bude chtít i podporu 3G site(tablet ma poté slot na simkartu). Nekteré aplikace jsou zdarma, nekteré placené. Ať uz android nebo iOS(iPad) maji textové soubory a podporuji outlook.
Mně osobně uzivatelsky více vyhovuje iOS. Mám od Applu i telefon. Je pro mě dulezity i možnost připojeni přes 3G, protože se pohybuji i v místech, kde neni mozne připojeni přes WiFi. Ovšem za značku Apple se plati.
Tablet je výborně zařízení a já třeba saham po notebooku az jako po posledni variantě. Třeba diplomku bych urcite psala na PC, ale pro poznamky je tablet fajn.
Urcite je dobre si zařízení dojit osahat a hlavne stanovit si částku, kterou chci investovat. Seženes tablet za 2000 i za 19000. Asi bych zase moc nesetrila, protože tady cena ovlivňuje kvalitu. Takže důležité je na co všechno bude tablet potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
8.2.13 09:15

Ahoj, my mám tento tablet : goClever tab A93.2, máme ho chvilku, ale na takové to podívání se na internet, něco si napsat- dá se stáhnout rychlý zápisník, skype, facebook, je úplně dostačující. Byl i s klávesnicí, my ho máme místo noťase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
8.2.13 09:29

Vzala bych něco ne extra drahého s Androidem… slot na SIM mi přijde pro dítko zbytečný, když je doma wi-fi, tak ve škole být online nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.2.13 09:44

No už jsem si ho objednala, je s androidem 4, s klávesnicí. no když po něm tak prahne :cert: Musí mít prostě furt něco extra, dneska je pro ty mláďata notebook už zastaralej :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
8.2.13 09:50

@monika32 a jaký sis objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.2.13 10:28

@monika32 Jj :lol: Buď ráda, že zlevnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
6.3.13 22:35

Holky prosím o radu. Dostala jsem od manžela ke kulatinám tablet. Ale nejsem žádný IT a nevím, jak na externí klávesnici nastavit češtinu. Poradite prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.3.13 23:48

A co je to za tablet?

Pokud iPad, tak tam záleží, co je to za klávesnici. Mělo by stačit normálně v nastavení zvolit českou klávesnici.

U Androidu je potřeba stáhnout z Play některou z klávesnic, která umí češtinu. Třeba External Keyboard Helper Pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
7.3.13 07:35

@kotyk
Je to android. Mohla bys mi prosím poradit, jak to pak použít? Ten External Keyboard Helper Pro není zdarma, vid? Takže si ho stáhnu a pak s tim píšu jak? Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.3.13 08:11

@Tinakaterina Stojí asi 60 Kč. Možná bys i upirátila, pokud bys prohledala web. Jak to nastavit je hezky na screenshotech, co máš přímo na Play u toho prográmku. Pak už stačí připojit klávesnici a zvolit vstupní metodu. Než koupíš, otestuj to s demo verzí. Některé klávesnice nemusí fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.3.13 08:21
@mc.ellinka píše:
Ahoj pro studenta nedoporucuji. Vsechny aplikace semuseji stahovat a velka cast z nich je placena. Kupuji se prez bankovni ucet. Ajeste kevsemu wordv se donej neda ani koupit. Doporucuji koupitpeknej notebook :mavam:

Mam tablet a pisu bezne dokumenty v kancelarskem baliku (dokumenty, tabulky…) :) Zalezi na typu tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.3.13 08:24
@monika32 píše:
No už jsem si ho objednala, je s androidem 4, s klávesnicí. no když po něm tak prahne :cert: Musí mít prostě furt něco extra, dneska je pro ty mláďata notebook už zastaralej :cert: :mrgreen:

My mame doma (teda spis vetsinou manzel) tablet s klavesnici a je to super, uz temer domu nenosi notebook z prace. Ja mam jen tablet, ale naucila jsem se psat na virtualni klavesnici celkem slusne. Kdyz mam jednani, pouzivam to misto zapisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.3.13 08:28
@j.a.n.i1 píše:
Vzala bych něco ne extra drahého s Androidem… slot na SIM mi přijde pro dítko zbytečný, když je doma wi-fi, tak ve škole být online nemusí.

Souhlasim, aspon nebude hrat on-line hry :mrgreen: Ale bacha, jestli to pak nebudete chtit od nej pujcovat, pokud o tom uvazujete, poridte tablet s 3g, jen mu tam nedavejte simku. Pokud mate mobil, co ze sebe umi udelat wi-fi, pak opravdu staci tablet bez 3g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.3.13 08:31

Jo a taky se divejte na kapacitu baterky, kdyz vybirate tablet. Nezapomente, ze se jedna o velky barevny display, tak at to neco vydrzi na jedno nabiti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák