Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jana2388
19.11.12 20:42

Jj sundat se musí to jsem zjistila také pozdě také mi to dřív nedošlo…že se mi tim padem nevleze do auta tak jsme museli poridit dalsí kočár na chatu bo ten sporták bych tam nenacpala ale pro ty co jsou jen ve meste neb co to nemusi kazdy 2 den skladat do auta to neni problem

• Citovat
  • Upravit
1166
4.12.12 20:11

@lenhal Ahojík reklamace za nama…takvybledlý vnitřek nam poslou novy…kolecka nam na miste vymenil, ale za stříbrne prej jine nema k mani …ze jen tyto tož des…jela tam moje mamka ja ne ale pre vse ok …ale jak jen dovezla a dala jsem tam naseho prcka tak zas to jede do osmicky a piska to tak nevim jsem uplne nasrana, ale nemam doklad porad tak bez nej moc nezmuzu …rekl mamce ze ty kola se krouti ze to bude to same jak po zime tak po lete tak nevim je to cudne …ten sporták se mi nelibi moc na to podvozku jako by to nebylo delane pro otoceni k mamince ael od ni prijde mi takovy vystrceny vzadu ..nevim…jak tam neni ta vlozka tak je to hned vetsi tak je to fajne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
6.12.12 15:34

Ahojík…dáváte nekdo do sportáku mimi???já se o to pokusila dat skoro 6mesicni, ale nelibi se mi to a nejak mi to prijde uzky na fusak a jeste kombinezu …mam fusak od emitexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.12.12 16:17

Ahojte, mužete mi někdo napsat jak mají být správně nafoukaná kolečka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieMik
21.12.12 17:16

Přední na 0,6 a zadní na 0,8 atmosfér (baru) :)

• Citovat
  • Upravit
1993
22.12.12 20:44
Děkuji :mavam: @LucieMik píše:
Přední na 0,6 a zadní na 0,8 atmosfér (baru) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.12.12 20:34

Ahojky holky.. prosim vas, kde jste kupovali kocarek? myslim mesto :-) U nas ho maji sice, ale v realu jen v ruzove barve a ja premyslim o zelene nebo tyrkysove barve. Takze prave zjistuju, kde vubec kocarky tako laret maji, abych kvuli tomu neprojezdila celou republiku :D Jsem z Libereckeho kraje, takze nejlepsi by bylo nekde tady kolem. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.12.12 20:46

@Hannkie Já ho teda nemám z amenného obchodu, ale přes web z kočárky ostrava a super domluva, došel bez problému a kamarádka co ho od tam má taky už na něm za ten rok i nějaké reklamace měla a všechny v poho- tašku jim posílala k výměně a něco na kolečkách dokonce stačilo jen nafotit a poslali nový díl :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
30.12.12 09:53
@Maja.Tom píše:
@Hannkie Já ho teda nemám z amenného obchodu, ale přes web z kočárky ostrava a super domluva, došel bez problému a kamarádka co ho od tam má taky už na něm za ten rok i nějaké reklamace měla a všechny v poho- tašku jim posílala k výměně a něco na kolečkách dokonce stačilo jen nafotit a poslali nový díl :-)))

jj o tom uz jsem slysela take, ale prave jedna pani psala, ze kdyz reklamovala treba neco, kdyz musela posilat cely kocar, tak, ze to za 1) dlouho trvalo, takze byla bez kocarku a jeste k tomu musela pry poslat i autosedacku a korbu, pze to chteli komplet poslat, ze ji zase pak komplet poslou zpet.. tak toho se docela bojim…
Ale tak o to ani tak nejde… u nas ho tady maji, takze mi klidne tu barvu co budu chtit objednaji.. ale slo mi o to, ze jsem ty dve barvicky chtela videt v realu.. pze to jsou zrovna takove, ze na kazde fotce ta barva vypada jinak.. na jedne je svitiva zelena, ktera se mi nelibi a na jedne je krasna svetla nezářivá.. Takže bych právě chtěla vidět, jak vypada v realu, abych si pak tu barvu mohla tady u nas v obchudku objednat. Oni ho tu na ukazku maji, ale zrovna v ruzove barve :-(
Ale dekuji moc za odpoved :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.12.12 13:48

@Hannkie
TAje pravda, že u nás ho nabízeli ve dvou obchodech, ale dodací lhůtu nám řekli 6 týdnů a cenu skoro o 3000 dražší, takže s enám to vypalatilo a kočárek jsme měli doma za 10 dní.. ale ono je to hlavně jak kde :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
30.12.12 16:46

Tady maji cenu ok.. ale jde mi prave jen o to, videt v realu ty jine barvy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
31.12.12 15:03

@Hannkie Jsi z Liberce? Maji ho v Pettu, vystavenou ale jen ruzovou, oranzovou (nebo co to za barvu :-D) a bezovou. Pak jeste v kifiku v jablonci a tam maji ten bezovy. Jinak jsem ho tady jinde nevidela :-(. Mozna ze kdyz je prodaj, tak vyndaj jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
31.12.12 15:09

Kazdopadne me se hrozne libi ten ruzovy s sedym, ale jsem nejak na pochybach diky tem recenzim. Nechci zadneho smejda, abych pak musela porad litat reklamovat :-(. Do toho vzhledu jsem se ale tak zamilovala, ze si ted stejne neumim vybrat jiny :-D. Takze asi stejne skoncim u nej… Risk je zisk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
1.1.13 11:22
@VEJUU píše:
Kazdopadne me se hrozne libi ten ruzovy s sedym, ale jsem nejak na pochybach diky tem recenzim. Nechci zadneho smejda, abych pak musela porad litat reklamovat :-(. Do toho vzhledu jsem se ale tak zamilovala, ze si ted stejne neumim vybrat jiny :-D. Takze asi stejne skoncim u nej… Risk je zisk.

jj risk je zisk :-) nejsem z liberce, ale do liberce to mam jen 40 km :-) jinak to vypada, ze se zajedem nakonec podivat primo do polska. snad je nekde ve zhorelci sezenu v tech 2 barvach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieMik
1.1.13 12:23

Jsem z Třebíče a viděla jsem obě Vámi zmiňovan barvy. Obě jsou nádherné, já sama mám šedo-černý, té zelenkavé bych se bála v ltě kvůli muškám-mám ve stejné barvě tašku a je to opravdu hrozné. Ten tyrkysový ale vypadá nádherně. U nás měli v obchodě snad všechny barvy :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4