Sledujete na facebooku stránku Táta parťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.3.18 15:38
@Kelsey píše:
V realu co pise „Tata partak“, delaji pouze mamky.
Proto se mi nechce verit, ze clanek psal chlap.

Bohužel, no… Mrkni na ten facebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.3.18 15:38
@lucenka píše:
Tak on řekl, že si o tom doma promluví. A rodič by neměl za dítě nic slibovat.

Ty jsi fakt hooodně ftipná. :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
74217
7.3.18 15:39
@Keyllah píše: :mrgreen: vážně? znám minimálně dva podobné týpky, takže bych si fakt nedovolila paušalizovat, neboť vím, že nevím vše ;)

Zatim vidim pravidelne, ze vyskakuji maminy. Ve skolce i skole. Kdyz jsem delala ve skolce, tak jedna zmanipulovala dalsi a udelaly aferu cukr v caji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.3.18 15:41
@Kelsey píše:
Zatim vidim pravidelne, ze vyskakuji maminy. Ve skolce i skole. Kdyz jsem delala ve skolce, tak jedna zmanipulovala dalsi a udelaly aferu cukr v caji.

Ono je to asi taky podle toho, co za lidi kde bydlí. Jiné matky jsou asi v pohraničí a jiné ze satelitního městečka u Prahy. Odkud byly ty tvoje?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.3.18 15:52
@Keyllah píše:
Aha, tak v tom je mezi námi rozdíl. Já vím, že bych to nenechala zajít tak daleko, že by se 6leté dítko odmítlo omluvit těm, kterým ubližovalo. Tímto směrem opravdu výchovu svých dětí nepovedu. Jednou jsou určité věci správné, morální a etické a je potřeba to dětem ukázat, ne to nechat na jejich rozhodování.

Tak moje dítě ve školce nikoho nesikanovalo, naopak se zastávalo slabších. Takže nemůžu s jistotou říct, jak bych se zachovala. Ale nechci ho učit, že je správné se omluvit ve chvíli, kdy se to čeká, i když to nemyslí upřímně a že se tím vše spraví. Musí si uvědomit, že dělá něco špatně.

• Citovat
  • Upravit
41600
7.3.18 16:02
@lucenka píše:
Tak moje dítě ve školce nikoho nesikanovalo, naopak se zastávalo slabších. Takže nemůžu s jistotou říct, jak bych se zachovala. Ale nechci ho učit, že je správné se omluvit ve chvíli, kdy se to čeká, i když to nemyslí upřímně a že se tím vše spraví. Musí si uvědomit, že dělá něco špatně.

Neodpověděla jsi mi - pokud by tento chlapeček byl tvůj a řešila by jsi tuto situaci a on se nechtěl omluvit, co by jsi dělala? Trvala by jsi na tom, aby se omluvil nebo by jsi to nechala bez omluvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.3.18 16:23
@Keyllah píše:
Neodpověděla jsi mi - pokud by tento chlapeček byl tvůj a řešila by jsi tuto situaci a on se nechtěl omluvit, co by jsi dělala? Trvala by jsi na tom, aby se omluvil nebo by jsi to nechala bez omluvy?

Snažila bych se mu vysvětlit, co provedl, aby pochopil, že se musí omluvit

• Citovat
  • Upravit
41600
7.3.18 16:53
@lucenka píše:
Snažila bych se mu vysvětlit, co provedl, aby pochopil, že se musí omluvit
:mrgreen: ptala jsem se, co by jsi dělala, kdyby se i přesto odmítl omluvit ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.3.18 16:59
@Keyllah píše: :mrgreen: ptala jsem se, co by jsi dělala, kdyby se i přesto odmítl omluvit ;)

Snažila bych se to vysvětlí jinak. Musí pochopit, za co se omlouvá

• Citovat
  • Upravit
150058
7.3.18 17:40
@EvulinkaB18 píše:
Sledujete nekdo na fb stránku Táta parťák? Já ne, ale dnes mi tam pres známou vyskočila jeho stránka a jeho článek o tom, jak Domácí ukoly nejsou povinne…
https://www.facebook.com/tatapartak/?…Souhlasíte? Co si o tom myslíte? Já osobne s nim nesouhlasím a nelíbí se mi, jak prezentuje svou výchovu a své děti, které jsou stredobodem vesmiru a které nemusí „NIC“…

Pan je velkohubý a samolibý blb co rád háže velkými slovy.
Kdyby místo sáhodlouhých elaborátů na FB sedl a udělal s klukem občas úkoly, udělal by líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150058
7.3.18 17:46
@lalaláček píše:
Dneska už se nepíšou úkoly v družině? My jsme si jich tam napsali většinu, pokud jsme nechodili po obědě domů.

Nevím jak kde, ale u syna ve škole je to zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.18 20:17
@Anna766 píše:
Nevím jak kde, ale u syna ve škole je to zakázané.

Proboha a z jakého důvodu? Tak proti tomu bych teda těžce bojovala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150058
7.3.18 20:29
@anonymni_prezdivka píše:
Proboha a z jakého důvodu? Tak proti tomu bych teda těžce bojovala já.

Protože to děti psaly s chybami a rodiče se rozčilovali že to děti musí stejně doma předělávat, družinářky logicky argumentovaly tím že to není jejich povinnost to kontrolovat…tak to ředitelka školy zakázala, že domácí úkoly jsou proto DOMÁCÍ aby se dělaly doma…a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.18 20:35
@Anna766 píše:
Protože to děti psaly s chybami a rodiče se rozčilovali že to děti musí stejně doma předělávat, družinářky logicky argumentovaly tím že to není jejich povinnost to kontrolovat…tak to ředitelka školy zakázala, že domácí úkoly jsou proto DOMÁCÍ aby se dělaly doma…a bylo.

Hm… Tak to bych se s paní ředitelkou fakt dohádala. Že to družinářky nemůžou kontrolovat je jasné, ale aby kvůli tomu zakázala úkoly psát… pfff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150058
7.3.18 20:38
@anonymni_prezdivka píše:
Hm… Tak to bych se s paní ředitelkou fakt dohádala. Že to družinářky nemůžou kontrolovat je jasné, ale aby kvůli tomu zakázala úkoly psát… pfff.

To máš těžký. Rodiče s tím měli problém, tak na to dojeli.Holt se s tím svezli i ti, co si nestěžovali. Ředitelce se upřímně nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí