Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Matha03-jenže tenhle exot je muslim.To je podle mě jiná liga…Třeba se pletu-docela bych to zakladatelce přála-aby to byl jenom jednoduchej alkáč kterýho se zbaví…Zas je dobrý že ten její chlap nechce pak dál zlepšovat nebo udržovat vztahy a kontakt…
Ja bych na tvem miste rekla, ze bud odejde tchán s tchýni a nebo ze odejdes ty…
Jestli Te tvuj manzel opravdu miluje, tak by mel sve uzasne rodice vystěhovat..
Příspěvek upraven 10.08.19 v 10:57
@Monchichik píše:
Tak bych řekla manželovi, že buď jdou oni nebo já. A šla bych hned, v tomhle bych nebyla ani 10 minut. Je fakt moc hodnej, že je natáhl do vašeho bytu, když jezdí pracovně pryč a moc se doma nevyskytuje a nechá tě tam s takovým magorem…
Jak byl tvůj muž vychovávaný? Uznává a praktikuje kulturu svého otce a nebo je Čech jak poleno? To je asi taky důležitý v tom „vyhazování“ rodičů z bytu…Neznam jejich kulturu-ale myslim že oni maj ty rodinný vtahy jinak hozený… ![]()
@meggiesek píše:
Matha03-jenže tenhle exot je muslim.To je podle mě jiná liga…Třeba se pletu-docela bych to zakladatelce přála-aby to byl jenom jednoduchej alkáč kterýho se zbaví…Zas je dobrý že ten její chlap nechce pak dál zlepšovat nebo udržovat vztahy a kontakt…
Kdyby byl muslim tak nekali první ligu, oni chlastat nesmějí. Je to normální ozralej buran jako každej jinej alkoholik jenom se ohání alahem kdy se mu to hodí, to ale neznamena, že se jí bude mstit, to musí vědět zakladatelka do jaké míry je to magor. Pak je jedno v co věří, mstit se může i nemuslim, záleží jak to má v palici dohrkany…
@Martha03 píše:
Kdyby byl muslim tak nekali první ligu, oni chlastat nesmějí. Je to normální ozralej buran jako každej jinej alkoholik jenom se ohání alahem kdy se mu to hodí, to ale neznamena, že se jí bude mstit, to musí vědět zakladatelka do jaké míry je to magor. Pak je jedno v co věří, mstit se může i nemuslim, záleží jak to má v palici dohrkany…
No tenhle asi slušně-když jí je schopnej hrabat do výstřihu při kojení a mele že ukazuje prsa…Možná je dobrý že tam s nima ta tchýně je-i když to bude asi taky magor…
Holky, to není manželův otec. Jeho máma se s tátou rozvedla a našla si tohohle. O Alláhovi jsem doma neslyšela ani jednou, i když když jsem se ptala, tvhyně tvrdila že muslim je. Spíš se ho bojím kvůli tomu alkoholu..
Jinak byt je náš, oni se stěhují teď, dneska odjíždíme na dovolenou a až přijedeme, tak by tu už neměli být. Ale budou ve stejném městě. Spíš se mi honí hlavo, aby si v hlavě nenárokovsl dceru tak, že se mi holka jednou nevrátí ze školy, že jí nedebože bude chodit šmírovat.. chlap mě ujišťuje že by jí neublížil. Ale já mu nevěřím.. celá rodina se kvůli němu od tchyně odvrátila, nikdo s ní neudržuje kontakt, nemají žádné kamarády.. a ještě do mě hustěj, že je moje chyba, moje špatný rozhodnutí že mi vadí on že pije. Mě ani nevadí on jako osoba. Ale jeho alkoholismus a to že je imrvére na plech. A on si pak nevidí do tlamy, proto pije doma, venku už dostal po tlamě.
Chlapovi bych dala nůž na krk, a to nekompromisně, buď budete nejdéle do týdne bydlet samy, nebo odcházím. Bez diskuse a smrtelně vážně.
Nejvtipnější je jak mi omlouvají stylem, že měli jinou výchovu, že jejich prarodiče taky neustále chlastali, že je to normální a že i tak byli dobří prarodiče. Že to mám v hlavě blbě nastavený. Že to není žádnej problém a že jsem hloupá a špatná ženská že ho nerespektuju i s alkoholem. Že lidi se mají mít rádi i s chybama.. takže já tu pak doma ležím a vyčítám si že nejsem dobrej člověk protože mi to vadí.
@Anonymní píše:
Holky, to není manželův otec. Jeho máma se s tátou rozvedla a našla si tohohle. O Alláhovi jsem doma neslyšela ani jednou, i když když jsem se ptala, tvhyně tvrdila že muslim je. Spíš se ho bojím kvůli tomu alkoholu..Jinak byt je náš, oni se stěhují teď, dneska odjíždíme na dovolenou a až přijedeme, tak by tu už neměli být. Ale budou ve stejném městě. Spíš se mi honí hlavo, aby si v hlavě nenárokovsl dceru tak, že se mi holka jednou nevrátí ze školy, že jí nedebože bude chodit šmírovat.. chlap mě ujišťuje že by jí neublížil. Ale já mu nevěřím.. celá rodina se kvůli němu od tchyně odvrátila, nikdo s ní neudržuje kontakt, nemají žádné kamarády.. a ještě do mě hustěj, že je moje chyba, moje špatný rozhodnutí že mi vadí on že pije. Mě ani nevadí on jako osoba. Ale jeho alkoholismus a to že je imrvére na plech. A on si pak nevidí do tlamy, proto pije doma, venku už dostal po tlamě.
Ve škole informuj učitelky a dceru taky. Že pokud bude tchán na ni čekat, má si zavolat pomoc. Pokud jsi si objektivně jistá, že je tchán takový blázen, tak bych se holt odstěhovala a prehlasila ji na jinou školu. Můžeš poděkovat manželovi, že je k vám natáhl. Na co ten chlap myslel, to mi hlava nebere.
@Anonymní píše:
Nejvtipnější je jak mi omlouvají stylem, že měli jinou výchovu, že jejich prarodiče taky neustále chlastali, že je to normální a že i tak byli dobří prarodiče. Že to mám v hlavě blbě nastavený. Že to není žádnej problém a že jsem hloupá a špatná ženská že ho nerespektuju i s alkoholem. Že lidi se mají mít rádi i s chybama.. takže já tu pak doma ležím a vyčítám si že nejsem dobrej člověk protože mi to vadí.
Jenže tobě se to nelíbí, a nemusíš to tolerovat, jak to měli oni tě nemusí zajímat. Nejsi špatnej člověk, jen proto že ti tohle vadí, já bych s ním vyrazila dveře už dávno.
Tak já bych tam nebyla už ani minutu, ikdybych si měla postavit stan uprostřed města a ten tvůj manžel asi bude taky pěknej pitomec, když tě tam nechá s alkoholikem a se zmanipulovaným magorem v podobě tchýně.
Pryč. Rychle. A počkat až to tvému muži dojde, že taky musí pryč. Klidně třeba ke kamarádce na chatu, nebo ke svým rodičům, než bude vlastn bydlení.
Neček až to vyeskaluje a padne první facka.
Fakt je potřeba ochránit svoji dceru a sebe sama. Včetně rizika že manžel zůstane uvězněý v patologii svých rodičů.
nejsi porouchaná, nejsi špatná, neděláš nic, čím by si to způsobila. Pokud by si to chtěla s někým probírat, tak tam kde budeš bydle najdi nějaké adiktoligocké centrum - třeba K-centrum a poptej se, jestli nemaj skupinu pro rodinné příslušnky, potkat se s lidma v podobné situaci naživo dost usnadňuje situaci.
Příspěvek upraven 10.08.19 v 11:16
@Anonymní píše:
Tak to je slušná demagogie
No zbavila bych se veškerých kontaktů dřív, než bude tvoje dítě vnímat víc…Co tvoji rodiče? Budeš mít pomoc aspoň u nich? Protože tady ti „lidé“ jsou nepoužitelný…
@Lalelale dcera je ještě maličká, batole. Bojím se těhle problémů do budoucna protože on všude rozhlašuje jak dcera je jeho život a tak. Bojím se aby tím že úplně utneme kontakty nebudu muset řešit ještě toto.