Tchán se chová hrozně a já mám strach o dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8451
10.8.19 11:54
@Russet píše:
Nenech si tlouct klín do hlavy. Tchán je nemocný. Alkoholik. Měl se léčit i s matkou, tak je spoluzávislá, když ho omlouvá. Normální je, že ti to hnusí a máš z něj strach. Tak ti přeju, aby se opravdu vystěhovali. Kdyby ne, volala bych snad policajty.

Ano, spoluzávislost, to je to správné slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
10.8.19 11:54
@Anonymní píše:
@Monchichik zajímá. Jak řikám, pořád opakuje že je láska jeho života s teď na mě nastoupil právě kvůli tomu, že celý týden jsem byla zavřená u nás v pokoji a on jí údajně pořádně neužil. Však on chtěl jít i na porodní sál..

Vměť mu, že je pro ní cizí člověk…nemáš rodinu, ke které bys mohla odjet než se odstěhujou? já bych s nimi pohromadě teda nezůstala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
10.8.19 11:55
@Anonymní píše:
Nejvtipnější je jak mi omlouvají stylem, že měli jinou výchovu, že jejich prarodiče taky neustále chlastali, že je to normální a že i tak byli dobří prarodiče. Že to mám v hlavě blbě nastavený. Že to není žádnej problém a že jsem hloupá a špatná ženská že ho nerespektuju i s alkoholem. Že lidi se mají mít rádi i s chybama.. takže já tu pak doma ležím a vyčítám si že nejsem dobrej člověk protože mi to vadí.

A proč by jsi ho měla mít ráda? 8o Ty jsi si ho nevybrala, je to Tvoje věc, koho ve svém životě budeš mít a koho ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
10.8.19 12:02

Upřímně, moc se mi nelíbí přístup vašeho manžela/partnera. Máma nemama, on ma už svou rodinu a jeho povinností je ji chránit. K tomu člověku nemá už vůbec žádné závazky a měl by ho vyhodit z fleku. Máma buď zůstane a bude se chovat slušně anebo jde taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.8.19 12:20
@Anonymní píše:
Tak teď jsem seděla s dcerou u manžela v obýváku, on šel na cigaretu, podíval se na mě a začal třískat s věcma a s dveřma. Já se rozklepala, odešla jsem do pokoje a manžel mě přišel uklidnit.. mám v telefonu předtočenou policii. A mám takovej strach jakej jsem ještě neměla.

Já teda nevím co je ten tvůj manžel za,,chlapa". Mě by už tohle stačilo na to abych ho z bytu vyhodil nejbližším otvorem ve zdi, jestli by to byli dveře nebo okno by mě v tu chvíli bylo asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.8.19 17:20
@Anonymní píše:
Holky.. nedávno jsem tu psala anonymní diskusi o tom, jak vrátit do vztahu se mnou a s mužem vášeň a tak. Zmiňovala jsem o soužití s prarodiči a tchánem alkoholikem. Dnes se to vystupňovalo..
Celý týden jsem byla v pokoji s dcerou, když byli doma. Tchyně mi řekla hodně hnusný věci a navíc, moje podmínka bylo aby před dcerou nepil což absolutně nerespektuje. Nicméně ale stejně, byl doma jen poledne a to jsme byly ráno v pokoji a pak šly ven.
Dnes na mě nastoupil s kecama typu, že se chovám špatně, že se mnou nebude diskutovat a že jsem byla celou dobu v pokoji a bla a bla. Když jsem mu vpálila, že proč mi to neřekne před mým partnerem, prý jsou stejná krev. Bouchla jsem. I na tchyni. Bylo tam spoustu věcí..

Tchán je Turek, tchyně ne. On je alkoholik, tchyně ho furt omlouvá. Nicméně, celou noc hustil i do chlapa. Dokonce mu prý řekl, že jsem tu chodila a ukazovala prsa (kojila jsem v obýváku dceru) a cituji “když někoho miluji, tak do konce, sle i když někoho nesnáším, tak dokonce” - to bylo narážení na mě.

Tchán chodí a pindá do malé. Dokonce jsem měla malou v nosítku, kojila jsem, měla jsem přes sebe přehoz aby si zas nestěžoval… a on suveréně přišel a začal se mi rukama dobírat k dceři do výstřihu. Když jsem na něj vyletěla že co si to dovoluje, otočil se a šel k tvhyni do pokoje si stěžovat. Je nachcanej jak duha.. holky. Já mám o malou strach.

Představuju si všemožný scénáře, chlap mi řekl že jak se odstěhujou, už je nikdy nechce vidět a že nechce, abysme tam jezdili s dcerou ani jednou do měsíce. Měl chuť tchánovi dát po držce… chudák přijel po týdnu z práce a ani ho nenechal vyspat. Já se ale bojím.. aby mi jí jednou nevzal ze školy nebo odněkud. Byla jsem už svědkem, jak ožralej řval po tchyni.

Ani nevim co chci slyšet, asi nějaký uklidnění.. něco prostě… jsem na kraji psychickýho zhroucení. A manžel taky. A ty představy co všechno se může stát mě ničí..

Buu buu bee, nic nejde, ale…odstěhuj se hned teď, třeba do hostelu. To je teda prostředí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
10.8.19 20:08

Přesně tak. Zmizte s malou z jeho dohledu. Ať ti vleze na hrb. Dyť není ani manžela otec ale priženěný prase!!!
Pohrozila bych mu policií, jestli jej ještě někdy uvidíš, a nazdar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.8.19 20:11
@Anonymní píše:
Tak teď jsem seděla s dcerou u manžela v obýváku, on šel na cigaretu, podíval se na mě a začal třískat s věcma a s dveřma. Já se rozklepala, odešla jsem do pokoje a manžel mě přišel uklidnit.. mám v telefonu předtočenou policii. A mám takovej strach jakej jsem ještě neměla.

nejdřív jsem to nechtěla psát, ale nedá mi to. Jak si po tomhle vůbec můžeš manžela vážit? Tohle s prominutím není chlap ale bačkora. Měl by tchána okamžitě vyhodit. Jinak momentálně bych si sbalila tašku, dítě, a do odjezdu na tu dovolenou bych čekala bud u rodičů nebo v hotelu, kdyby nešlo jinak. Doufám, že u vás opravdu za týden nebudou. Ale tvůj manžel se tedy opravdu moc nepředvedl.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
10.8.19 23:15

Jak si může cizí člověk nárokovat dítě zakladatelky? Vždyť to není žádný biologický příbuzný, ani skutečný prarodič dítěte. Kontaktovala bych PČR a OSPOD. A hlavně byste si měla situaci pořádně vyřešit s manželem. Já bych s takovým člověkem vůbec nebyla. Nikde jsem se nedočetla, jak celou situaci vnímá skutečný dědeček z manželovy strany, ani jak se k tomuto staví vaši rodiče. Pokud tedy tito lidé ještě žijí.

• Citovat
  • Upravit
998
11.8.19 00:21

Tykev v hlavě máte vy dva, když s někým takovým bydlíte. Mi stačilo číst, že je turek a dál už nemělo šanci mě cokoliv překvapit. U vás to dopadne ještě dobře když tě jenom znásilní a nezabije. :roll: Toho tvého ubožáka bych nakopala někam, že tě tam s takovým ***** nechá. :roll: To se nedá ani litovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová