Tchýně chce jet s námi za dcerou partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14727
8.2.20 12:57
@AnnaNuvoletta07 píše:
Chce jet S VÁMI? Ne, to ty pojedeš s nimi, on jede za dcerou a ona za vnučkou. Za kým jedeš ty? :think:

Jsem to nechtěla napsat až takto naplno, ale ano… :lol: V první chvíli po přečtení mě napadlo „tyjo buď ráda, že tě vezmou taky“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
8.2.20 13:07
@Anonymní píše:
Potřebuju pomoc… Připadám si už jako totální megera. S partnerem nám to od narození dcery 10m. moc neklape a když se naskytla možnost vypadnout za hranice (za partnerovou dcerou do Irska) a vyčistit hlavu, tchýně se rozhodla, že chce jet za vnučkou taky a že si to dáme pěkně na 14 dní a v 5*hotelu All Insclusive.
Nejen, že by nás to finančně zruinovalo (tchýně nám to prý klidně komplet zaplatí), ale já s ní prostě jet nechci.
Teď jsem samozřejmě ta špatná, partner chce za dcerou, tchýně za vnučkou, kterou už rok neviděla a dcera by mohla vidět po půl roce sestru. Ať udělám cokoliv, je to špatně a sobecký rozhodnutí. Co teď? :,(

No a co je na tom tak strašnýho? Vždytˇbys přece nebyla celé dny s tchyní :nevim: Partner chce za dcerou, tchyně za vnučkou. To je tchyně sedmihlavá sanˇ? Nebo proč ti to tak strašně vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
8.2.20 13:14

Já bych z toho nadšená taky nebyla :lol:
Ale kdyby to nastalo u nás, tak by matinka určitě jela a moje kňourají by bylo k ničemu. Zkus toho využít. Matce nabalíte kočár s mimčem a můžete si užít krásné odpoledne samy dva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
8.2.20 13:19
@Michelle_M píše:
Jsem to nechtěla napsat až takto naplno, ale ano… :lol: V první chvíli po přečtení mě napadlo „tyjo buď ráda, že tě vezmou taky“ :D

Přesně :lol: navíc si dost protiřečí. Nejdřív mají jet za dcerou, aby lepili vztah, pak vlastně jedou, protože dcera chce vidět mimino, pak zase chce ona změnit prostředí a vypadnout že stereotypu.. :roll:

Zakladatelko, nech partnera s tchýní, ať jedou sami. Ušetříte, s partnerem se na sebe budete těšit, a ty nebudeš hnusná na tchýni. A plus jako bonus vypadneš že stereotypu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
8.2.20 13:45

@Jitul.kaaa9 Asi jo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
8.2.20 14:02

Tak asi by to chtělo napsat, proč nechceš jet s tchýní. Je to nějaká nesnesitelná megera, co ti do všeho kecá, nemá tě ráda, nebo prostě jen nechceš jet i s ní, ale sama s partnerem?

V takovéhle situaci ale asi budeš mít smůlu, buď nepojedeš vůbec, nebo se kousneš. Můžeš taky jet s dcerou třeba jen na týden a pak sama, nebo s ní zpět domů.

Já bych teda rozhodně ale nechtěla společný pokoj s tchýní, určitě oddělené bydlení, aby měl člověk soukromí alespoň někdy. A 5ti hvězda all inklusive bude neskutečná pálka, asi je tchýně dost v balíku :) sama bych si něco takového neplatila, když an to nemám, buď by to musela zaplatit ona, pokud to chce, nebo bych si našla co nejlevnější bydlení třeba přes booking a ona ať je v Hiltonu sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.2.20 14:14
@hanka.br. píše:
No tak si přiznej, že jsi sobec. Dobře víš, že tohle řešení má, ale nelíbí se jenom tobě, protože si to neužiješ. A když prosadíš svou, babička zůstane doma a všem to bude líto. to si to pak užiješ?

jako ze ona zadne potreby nema, odpocinek nepotrebuje a kdyby nahodou nejake potreby mela, tak je musi zaradit uuuuuuplne nakonec rady, az po vsech ostatnich?

No klasickej sobec no, je to jasne jako facka.

Příspěvek upraven 08.02.20 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
8.2.20 14:26
@warita píše:
jako ze ona zadne potreby nema, odpocinek nepotrebuje a kdyby nahodou nejake potreby mela, tak je musi zaradit uuuuuuplne nakonec rady, az po vsech ostatnich?

No klasickej sobec no, je to jasne jako facka.

Příspěvek upraven 08.02.20 v 14:15

Kdo jí brání potřeby uspokojovat a odpočívat? Nespletla sis vlákno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.2.20 14:28
@hanka.br. píše:
Kdo jí brání potřeby uspokojovat a odpočívat? Nespletla sis vlákno?

nespletla. Nechapu, jak z ni dela sobce fakt, ze chce zmenu prostredi, chce si odpocinout a toto vse bez tchyne. Proc by to mela resit alternativne? Snad ma prednost pred tchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.2.20 14:30
@warita píše:
nespletla. Nechapu, jak z ni dela sobce fakt, ze chce zmenu prostredi, chce si odpocinout a toto vse bez tchyne. Proc by to mela resit alternativne? Snad ma prednost pred tchyni.

tak odpočinout si může na nějaké jiné dovolené. A tady nejde o přednsot. Tady jde o zájem dítěte chlapa z předchozího vztahu. A pro něj je jistě přínosnější, když bude mít možnost vidět i babičku.

• Citovat
  • Upravit
21593
8.2.20 14:34
@lucenka píše:
tak odpočinout si může na nějaké jiné dovolené. A tady nejde o přednsot. Tady jde o zájem dítěte chlapa z předchozího vztahu. A pro něj je jistě přínosnější, když bude mít možnost vidět i babičku.

ale babicka taky muze jet na jine dovolene, ze?

Takze, kdyz si tchyne neco usmysli, tak snacha se muze jit zakopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
8.2.20 14:38
@warita píše:
ale babicka taky muze jet na jine dovolene, ze?Takze, kdyz si tchyne neco usmysli, tak snacha se muze jit zakopat.

ale tak oni nejedou na dovolenou, partner zakladatelky se jede věnovat svým otcovským povinnostem :nevim: jako těžko se divit, pokud se k němu chce připojit i babička dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.2.20 14:38
@warita píše:
ale babicka taky muze jet na jine dovolene, ze?Takze, kdyz si tchyne neco usmysli, tak snacha se muze jit zakopat.

bbaička ale nejede na dovolenou, chce jet na návštěvu své vnučky, kterou rok neviděla.

• Citovat
  • Upravit
1235
8.2.20 14:52

Nechápu tě. Tchyně vám to chce zaplatit, ber to a užívej. Vzala bych nosítko a udělala si s prckem svůj program, jak často se dostaneš do Irska? Oni ať se zabaví po svém ne. Rozhodně bych nedržkovala na to, že chce tchyně vidět vnučku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.2.20 14:54
@lucenka píše:
bbaička ale nejede na dovolenou, chce jet na návštěvu své vnučky, kterou rok neviděla.

vsak ji nikdo nebrani, at jede po sve vlastni ose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová