Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Má 65, restauraci asi platí ona o tom nemluvila. S tchánem jsou těžce za vodou mají peněz dost. My si taky nežijeme špatně i přes vysokou hypotéku a dvě děti, spíš mi jde o princip a styl jak si diktuje. Už jsme měli s manželem dárek vymyšlený. Já ani manžel dárky nedostavame. Já jsem jim řekla, že od nic nic nechci když nedokázali zaplatit ani kytku co si o jednali na moji mamky pohřeb. A dětem koupi jen malou hračku u nich vede Pepco.
Tak snad si tu restauraci fakt taky i zaplati
pokud už jste měli vymyšlený dárek, tak bych ji ho dala (ten vámi vymyšlený). Má být ráda, že něco dostane
pokud má peníze, může si ten let koupit sama, ne? Nebo ať ji ho dá její manžel a můžou letět spolu ![]()
A ona vnoučata skutečně jinak nekoupí vůbec nic?
Jogurty, ovoce, občasné menší či větší drobnosti.
A nic vám tedy nikdy nedali?
@ZustanSeMnou píše:
A ona vnoučata skutečně jinak nekoupí vůbec nic?
Jogurty, ovoce, občasné menší či větší drobnosti.
A nic vám tedy nikdy nedali?
Bydlí od nás daleko, když přijedou přivezou holkám jednoho Bobíka. Říkala jsem jim, že holky jsou dvě, ale to je marné…Jak házet hrách na stěnu. Prababičce řekli ať holkám nic nekupuje, že mají hraček dost.
![]()
@izabe píše:
Tak snad si tu restauraci fakt taky i zaplatipokud už jste měli vymyšlený dárek, tak bych ji ho dala (ten vámi vymyšlený). Má být ráda, že něco dostane
pokud má peníze, může si ten let koupit sama, ne? Nebo ať ji ho dá její manžel a můžou letět spolu
To si nekoupí oba jsou skrblici, proto to chtějí po nás
Zakladatelko nebuď bl. bá a nenechej se sebou orat.
Vycházím z toho, že tchyně je finančně tzv. „za vodou“ jak uvádíš.
V tom případě dárek v podobné finanční hodnotě jaké ona dává Vašim dětem a nazdar hotovo vyřízeno. Diskuze nepřipusť.
To víš, že jo… baba Tobě a chlapovi-vlastnímu synovi nedává nic, vnoučatům šunty za pár šupů a sama by si za Vaše peníze lítala balónem…nasra. t ![]()
A pokud si chce kompenzovat i to blbé pozvání do restaurace…tak ať si tam sedí sama, případně s těma, co jsou ochotní s ní tuhle blbou, trapnou hru hrát
@Anonymní píše:
Nas.rat ![]()
Ne, nekoupila bych babce, která dává dětem dárek za 50 Kč, let balónem za 4 tisíce. Zašla bych za tchánem, že předpokládám, že se dělíme se zbytkem rodiny. Pokud má dvě děti, tak částku třema, vy, sourozenec, tchán. U nás teda tchýně funguje s dárky stejně, ale alespoň pak neočekává dárek za čtyři tisíce.
@Anonymní píše:
Bohužel zbytek rodiny by si pro korunu nechal vrtat koleno. Proto si o to řekla nám. Mimochodem před rokem jsme se přestěhovali do domu a lítají nám tu balony pořád, dcera ji jednou říkala, že by taky chtěla jednou letět. Si to tchýně přebrala asi jinak![]()
Nedala bych dárek za 4 000 kč za normálních okolnosti natož takové tchyně.
Peněz mají dost, tak ať si balon zaplatí sami, alespoň rozumně využijí své peníze pro sebe. Ale ne vaše peníze, pro někoho kdo druhému nedá skoro nic a sám si diktuje co chce
@Králičice píše:
Bude to mozna znit blbe, ale pokud bych na to mela, prani bych ji splnila -vypiplala ti manzela..A co se tyka darku - treba vidi, kolik toho decka maji a jak ty hracky dopadaji. A co se tyka kyticky - mluvili jste spolu o tom?
To je dobrý
hlavně to „TI“
![]()
Zakladatelka se asi „vypiplala“ tak nějak samospádem že
![]()
@Anonymní píše:
Bydlí od nás daleko, když přijedou přivezou holkám jednoho Bobíka. Říkala jsem jim, že holky jsou dvě, ale to je marné…Jak házet hrách na stěnu. Prababičce řekli ať holkám nic nekupuje, že mají hraček dost.![]()
No to si děláš srandu… Na plnou hubu bych jí řekla, že let za 4000 Kč ji zaplatíme až tehdy, kdy ona dětem přiveze něco víc než jednoho Bobíka napůl. To snad ani není možný, že tohle někoho napadne. Maximálně bych dodala, že se můžeme složit s celou rodinou, ale víc jak 500 Kč bych do ní nevrazila. A kdyby z ní vypadlo, že od nás očekavá i úhradu v restauraci… No to bych se jí asi zeptala, jestli si myslí, že ty peníze tiskneme… ![]()
@Anonymní píše:
Pokud se na to s tebou neslozi zbytek rodiny, dala bych svicku z pepca.
A ver, ze vim, o cem mluvim.
@Anonymní píše:
Máme stejnou tchýni. Kde se berou tyhle drzé lázeňské veverky. Dárek dej ten, který už máš vymyšlený. Pokud bude mít řeči, tak už jste dárek měli koupený. Moje tchýně si vymyslela k Vánocům tablet za 5 tisíc. Sama dává dárky do stovky. Tak dostala župan. ![]()
Bohužel zbytek rodiny by si pro korunu nechal vrtat koleno. Proto si o to řekla nám. Mimochodem před rokem jsme se přestěhovali do domu a lítají nám tu balony pořád, dcera ji jednou říkala, že by taky chtěla jednou letět. Si to tchýně přebrala asi jinak