Tchýně mě nerespektuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
31.3.12 17:20

Píšeš, že tě nebere a nemá tě ráda, takže at uděláš cokoliv, tak to bude špatně, takže, já bych ji rozhodně nemocné dítě nedávala a když ještě v tomto počasí je s holčičkou venku, tak bych tam prostě šla a slušně bych ji řekla, že si ji beru domů, protože nechci , aby mi v horečkách lehla. Rozhodně bych se nesnažila dělat něco proti své vůli, jen proto, aby byla tchýně spokojená. Když se ti něco nelíbí, tak jim to řekni i za cenu toho, že s tebou nebudou mluvit. Pokud je tchýně rozumná baba, tak to vezme a pokud ne, tak se nedá nic dělat. Držím ti pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
31.3.12 17:24

Ahoj hele já mám tchýni v baráku tj.RD polovinu maj tchánovci, druhá polovina je mého muže …bydlim tu už 12 let a nejen tchýně ale i tchán se plete absolutně do všeho, a to můj muž stojí při mě, jinak bych tu dávno nebyla .....ale stejně už to vygradovalo tak, že jsem se zařekla, že se pokusíme do 5 let odstěhovat nebo jdu sama s dětma …mýmu muži se odsud také nechce protože dal barák do kupy vlastníma rukama, narval do toho spousty peněz, a nebejt jeho spadne jim na hlavu, ale stejně je u nich ten nejhorší jelikož vždy před nim preferovali mladšího syna a nikdo vpodstatě neví proč.....já to na jednu stranu chápu, že se mu nechce stěhovat a začínat znova - na druhou vim, že pokud se nepokusíme odstěhovat dřív nebo později máme po manželství .............

a ano lidé si k nám dovolí jen to co jim sami dovolíme a vše je jen o domluvě, ale s někym se holt domluvit nedá …když jí to řeknete x-krát a ona to stejně naschvál udělá, tak co si o tom asi má člověk myslet atd… :zed:

no co ti poradim, bojuj za sebe i za malou a nedej se - nespoléhej se na to, že s tim něco udělá partner jo a počítej s tim, že budeš černá ovce rodiny a snažte se pokud možno co nejdřív odstěhovat ;-)

Příspěvek upraven 31.03.12 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
31.3.12 17:25

Ahoj uplně ti rozumím a za mně začni s ní boj,když to s ní nejde po dobrém,tak po zlém,nebo já mám sama s moji tchyýni něco podobné a taky s ní už začínám boj,nebo ji jenom vidí a zvedá se mi žaludek,už mám na ní alergii :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
31.3.12 17:27

co se týká nemocného díátěte udělala bych to jak psala karinka, pokud by to nešlo slušně tak bych jí holt odpálkovala jinak, ale rozhodně bych nečekala na to, až něco udělá partner :) jde přece o tvoje dítě ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
31.3.12 17:28

Ještě zakladatelko - já mívala s tchýní také problémy, taky jsem jí nedokázala pořádně nic říct, respektive ohradit se, ale jak šlo o moje dítě, rozčílela jsem se a kopala za nás, protože je to prostě můj drobek a bráním si ho.
Nám problémy s tchýní strašně poničily vztah.Pomohlo až odstěhování, od té doby mám i já s ní dobrý vztah…Alergie je fuč, hádky s manželem si musím vymýšlet :lol: Bohužel jsme se ale tenkrát tím vším dost odcizili a nevím nevím, jestli to bude ještě někdy tak dobrý vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
31.3.12 17:38

no já jsem si chtěla s přítelem o tom rozumě popovídat ale nehne to sním ani na krokm Manžele to nepřichází k uvahu protože tchán říkal že se brát nebudem protože prej bych přišla o peníze.Dneska ale udělala poslední tečku.Já bych se odstěhovala hned mame kamarádku a ta má ve vlastnictví 3 bxty říkala že klidně mužm jít.A přítel on nepujde jeho otec něco řekne a on sklapne a jede jak hodinky.A já už toho mám dost.Není na něho spolehnutí.A nevěřím že to takhle dál zvládnu.Kyž ona se chová tkhle tak já taky.Ona se bojí mi říct do očí to co chce vše řeší přes přítele prej se bojí abych se nesbalila a smalou neodešla.

• Citovat
  • Upravit
31594
31.3.12 17:38
@xangel87 píše:
Já ti povím, co bych udělala - sbalila si svých 5 švestek, dítě a šla…Protože nestojím ani o každodenní nervy s tchýní a už vůbec o přítele ignoranta a sraba, kterej tě bere jako samozřejmost, soudě dle toho co píšeš.A až se narodí druhé?? No tak to si můžeš ty nervy co máš teď zdvojnásobit.Ne, ani by mě nehlo, v tomhle žít.

Jako nedá se jen tak odejít od přítele s malým dítětem a dalším na cestě, ale zakladatelka má maminku na druhé straně republiky, tak bych si sbalila a odjela za ní a příteli nechala vzkaz, ať si vezme maminku za ženu, když si jí (zakladatelky) neváží. A pak bych seděla u mámy a hypnotizovala mobil, aby zavolal a prosil, ať se vrátím, že už bude hodný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.12 17:41

taky jsem bydlela v dvojdomku s tchýní, půlka byla mého muže a druhá jeho otce, ti od začátku nás tam nechtěli, když se narodila dcera ani si jí nevšimli, tchýně měla jen syny, a holky neuznává, a protože nás chtěli vypudit, tak mi třeba vypínala kotel, měli ovládání na své půlce, můj muž se taky nechtěl hádat, tak jsem to vzala do svých rukou,nehádala jsem se, dělala jsem to jako tchýně, když lidem vykládala , že jí nechci půjčovat malou, aby si udělala aliby proč s ní třeba nejezdí kočárem, já na oplátku, když jsme se potkaly, nebo měla na zahradě návštěvu, tak hrála komedii, hlásila se k dceři, tak jsem se jenom usmála, obrátila se na návštěvu a říkala jsem, je budte tak hodní chodte sem častěji, jinak by malá nevěděla, že má babičku, holky to jste neviděly, tchýně vytočená, ale co mohla nic, takže k zakladatelce, nechápu proč brečíš, je to tvoje dítě, s úsměvem bych jí řekla, ježíš to mě mrzí, zrovna dneska jsem vám jí chtěla dát, ale nejde to, malá je nemocná, ono někdy je lepší používat stejnou taktiku jako tchýně a někdy se to vyplácí, oko za oko zub za zub co ty mě, já tobě a uvidíte, že to dlouho nevydrží.

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
31.3.12 17:48
@Anonymní píše:
taky jsem bydlela v dvojdomku s tchýní, půlka byla mého muže a druhá jeho otce, ti od začátku nás tam nechtěli, když se narodila dcera ani si jí nevšimli, tchýně měla jen syny, a holky neuznává, a protože nás chtěli vypudit, tak mi třeba vypínala kotel, měli ovládání na své půlce, můj muž se taky nechtěl hádat, tak jsem to vzala do svých rukou,nehádala jsem se, dělala jsem to jako tchýně, když lidem vykládala , že jí nechci půjčovat malou, aby si udělala aliby proč s ní třeba nejezdí kočárem, já na oplátku, když jsme se potkaly, nebo měla na zahradě návštěvu, tak hrála komedii, hlásila se k dceři, tak jsem se jenom usmála, obrátila se na návštěvu a říkala jsem, je budte tak hodní chodte sem častěji, jinak by malá nevěděla, že má babičku, holky to jste neviděly, tchýně vytočená, ale co mohla nic, takže k zakladatelce, nechápu proč brečíš, je to tvoje dítě, s úsměvem bych jí řekla, ježíš to mě mrzí, zrovna dneska jsem vám jí chtěla dát, ale nejde to, malá je nemocná, ono někdy je lepší používat stejnou taktiku jako tchýně a někdy se to vyplácí, oko za oko zub za zub co ty mě, já tobě a uvidíte, že to dlouho nevydrží.

asi to tak udělám nebudu jí ustupovat budu jí říkat svuj názor dost jasně snad se sklidní

• Citovat
  • Upravit
1452
31.3.12 17:51
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
no já jsem si chtěla s přítelem o tom rozumě popovídat ale nehne to sním ani na krokm Manžele to nepřichází k uvahu protože tchán říkal že se brát nebudem protože prej bych přišla o peníze.Dneska ale udělala poslední tečku.Já bych se odstěhovala hned mame kamarádku a ta má ve vlastnictví 3 bxty říkala že klidně mužm jít.A přítel on nepujde jeho otec něco řekne a on sklapne a jede jak hodinky.A já už toho mám dost.Není na něho spolehnutí.A nevěřím že to takhle dál zvládnu.Kyž ona se chová tkhle tak já taky.Ona se bojí mi říct do očí to co chce vše řeší přes přítele prej se bojí abych se nesbalila a smalou neodešla.

tak to je síla..už dávno bych tam nebyla, vždyť tě nechcou do rodiny, a teda, ten tvůj přítel, no nechci hned říkat, že o tebe a dítě pořádně nestojí, ale nemyslím si o něm nic pěkného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.12 17:56
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
asi to tak udělám nebudu jí ustupovat budu jí říkat svuj názor dost jasně snad se sklidní

hlavně to chce klid, ale neustupovat, s úsměvem, já kdybych viděla, že dítě je s ní venku, rodina ne rodina, v klidu, ironicky bych jí řekla, babi, vždyt sama jste vychovala 3 děti, tak přece víte, že nemocné dítě ven jít nemůže, vždyt jí ublížíte, a děkuju za pohlídání, a malou bych hned odvedla domů v klidu bez emocí, důležité je nenechat se vytočit, víte jak myslíte, že když vás tchýně pomlouvá u manžela, oni nejsou vzteklé, ale říkají, víš ty jsi takový chudáček, a ona je taková.....ona si tě nezaslouží atd. takže každýmu chlapovi tohle dělá dobře, takže před manželem, pokud chcete dosáhnout svýho zásadně tchýni nepomlouvat, ale udělat to vždy tak, aby jste chytře dosáhly svého, třeba nechci jet ke tchýni, neřeknu já tam chci jet, řeknu ná se tam tak těšila, no ale mě je táááák špatně, trocha komedie neuškodí věřte mi, dlouhodobá praxe.

• Citovat
  • Upravit
6555
31.3.12 17:58
@Gladys píše:
Jako nedá se jen tak odejít od přítele s malým dítětem a dalším na cestě, ale zakladatelka má maminku na druhé straně republiky, tak bych si sbalila a odjela za ní a příteli nechala vzkaz, ať si vezme maminku za ženu, když si jí (zakladatelky) neváží. A pak bych seděla u mámy a hypnotizovala mobil, aby zavolal a prosil, ať se vrátím, že už bude hodný :lol:

Ale tak to víš že bych od chlapa, kterého mám ráda, jen tak nadobro neodešla…Jak říkáš, byl by to spíš odchod ála „doufám, že se ti rozsvítí ty troubo“ :lol: Ale nežila bych v tomhle, buď půjde přítel se mnou, nebo o takového poseroutku nestojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.12 18:02

ono je to někdy, ale pro ty chlapi , ale těžký, z jedné strany manželka,přítelkyně nadává na tchýni, z druhé strany jeho maminka, ta nadává na snachu a on je jak pinpongový míček, to taky není zábavná pozice.

• Citovat
  • Upravit
25123
31.3.12 18:05

anonymní - líbí se mi co píšeš a souhlasim - ono to neni jednoduchý pro ty chlapy jsou jak mezi dvěma mlýnskejma kamenama ..mezi dvěma ženama který milujou ..navíc to je umění poslat někoho do pr…s úsměvem na rtech - já tohle bohužel neumim, ale učim se :lol: můj muž ano a velmi dobře, taky je tam takto několikrát poslal :mrgreen:

ale já bych byla stejně nejštastnější kdyby se nám povedlo odstěhovat, ale ted´to finančně zrovna nejde ..........tak snad časem ..

Příspěvek upraven 31.03.12 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
31.3.12 18:06
@Anonymní píše:
ono je to někdy, ale pro ty chlapi , ale těžký, z jedné strany manželka,přítelkyně nadává na tchýni, z druhé strany jeho maminka, ta nadává na snachu a on je jak pinpongový míček, to taky není zábavná pozice.

Věřím…Taky jsem to tenkrát manželovi nezáviděla :mrgreen: Ne, to si dělám srandu, chápu to, ale přesto si myslím, že by chlap měl stát za svojí ženou, samozřejmě pokud si ta nevymýšlí nějaké kraviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová