Tchýně mě nerespektuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
1.4.12 08:33

liliannoel,
nic si z toho nedělej. ta moje můra, stejně stará, tvrdila ještě několik měsíců po porodu, že se jí nebude říkat babičko, že není babička. napřed jsem byla naštvaná, pak jsem si z toho začala dělat srandu a to i před ní, což se jí nelíbilo, a pak jsem to ignorovala a prostě ji titulovala před dětmi babička. A teď se k tomu hrdě hlásí, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.4.12 08:45
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
no tak na tom jsme stejně vlastně finančne nestrádáme máme peněs dost nebudu tade ze sebe něco dělat ale dohromady mámě měsíčne 50tis.A on prostě odejít nechce

teda mít takovejhle příjem, tak sme asi dávno pryč :think: my sme rádi že sešustíme dohromady 20-25 a to máme 2 děti ......ono v tom bude něco jinýho, vid´ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
1.4.12 09:30
@brumdinka píše:
teda mít takovejhle příjem, tak sme asi dávno pryč :think: my sme rádi že sešustíme dohromady 20-25 a to máme 2 děti ......ono v tom bude něco jinýho, vid´ :?

no je vždyť to napsala-její přítel nechce odejít a jí se zase nechce jen tak odcházet s dítětem,teda to mi z toho vyplynulo! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.4.12 09:47

jani - já tu diskuzi ještě nemám přečtenou, tak fakt nevim co všechno psala :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.4.12 09:52
@janinka4444 píše:
a hooodně daleko,aby se nemohla jen tak vrátit nebo jí to alespoň dlouho trvalo :lol:

přesně tak,já nechápu jak se můžou tak chovat,místo toho aby si užívali že maj syna s rodinkou blízko a vnoučátka taky,tak né,radši budou všem znepříjemňovat život a zabývat se blbinama místo věnování vnoučat.Moji rodiče jsou z daleka a co by dali za to kdyby je mohli mít takhle v baráku,včera můj chlap řekl,že nemá matku,že ji jedinou rodinu kterou má jsem já s dětmi a moje rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
1.4.12 10:15
@Laaja píše:
liliannoel,
nic si z toho nedělej. ta moje můra, stejně stará, tvrdila ještě několik měsíců po porodu, že se jí nebude říkat babičko, že není babička. napřed jsem byla naštvaná, pak jsem si z toho začala dělat srandu a to i před ní, což se jí nelíbilo, a pak jsem to ignorovala a prostě ji titulovala před dětmi babička. A teď se k tomu hrdě hlásí, takže tak.

No jo ale tohle by si vubec neměla dovolit jako. Je to hrozný. Fakt ještě jednou tohle předemnou řekne, tak jí řeknu at laskavě mímu dítěti neblbne hlavu, a jestli se jí nelíbí že je babička, tak at odejde , že nemusí být nic. To já zas nejsem taková že by sem to skousla.
Ale je fakt že provokovat umim hodně, ale zase je mi pak líto přítele, kterej za to prostě nemuže.:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.4.12 11:06

Holt někteří si nevidí do huby a nenaděláš s tím nic. Však ono ji to přejde a přijdou mnohem horší věci, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischelinka
1.4.12 12:00

Ahoj zakladatelko,chapu te a drzim pesti pro stesti protoze tuhle bitvu muzes ale taky nemusis vyhrat.Ja jsem se kvuli tchyni rozvedla.Exmanzel byl mamanek,poslouchal ji a svoji sestru na slovo,ja byla jen povl a hadr na podlahu pro celou jejich rodinu.Podotykam,ze byvali mel svuj barak a tchyne s familii(4dospeli a 2deti),jezdily neohlasened 3-4tydne a myslite,ze zazvonily nebo zaklepali?Nikdy!Rozrazila dvere jak general a vpadla dovnitr s celou rodinou a kdyz nas nikde nenasla,tak nevahala rozrazit dvere do loznice a bylo ji jedno,ze sexujeme a myslite,ze se omluvila,ani nahodou,jeste nam vynadala,ze se valime.Pak prosla cely barak,prestavovala nabytek a porcelan,vynadali me,ze jsem spatne uklidila a vsichni vysli ven na zahradu s kafickama a buchtou,co jsem jim pripravila a dala,az po dnos,zacli smajdat po zahrade a rikat,ze zelenina neni okopana a dobre vypleta,ze v kytkach je plevel(byl ale minimalne).Kdyz jsem ji slusne vysvetlila,ze chodim na tri smeny,mam o vikendech brigadu a mela jsem horecku 38,7,ze musim kazdy den varit,pict,uklizet,zehlit,stara se o zahradu,sekat travu atd.,ze ten muj me nepomuze,chodi do prace a ma melouchy,tak na me zacla jecet pres pul vesnice,ze mam mandelinky v bramborach a az budu mit deti,tak je zvedava,jak to budu stihat atd.Tak jsem ji rekla,to nebudu chodit do prace,takze to stihnu.Muj muzskej ji nikdy neokrikl,stal pri ni a kdyz jsem se odvazila rict svuj nazor bylo zle.S ni jsem pnkousela rozume mluvit.Proste me neposlouchala a vse rekla memu manzelovi a bylo zle.Taky deti nam yakazala,ze je muzeme myt az po svatbe a kdyby jsme se rozvedli,tak se postara o to,aby deti me sebrali(mela pravnika v rodine).To same pred svadbou,nesmela jsem do baraku nic koupit,ani dat,prestavovala ho jeho familie a on.Pujcku si vzal pred svadbou a duvod?Az se budeme rozvadet,aby jsem netahaka cihly ze zdi.Barak nechal napsat na svoji mamu,kdyby se s nim neco stalo.A kdyby maminka zemrela,tak na svoji sestru.Po svatbe to bylo k nevydrzeni tuplem.A kdyz nam povolila mit konecne deti,tak zacla planovat co a jak budou deti delat,co budou jist a co ne,jak si je bude brat treba na tyden a vsem budou chodit ustrojene atd.Tak ve me dosla trpelivost a naslajsem si chlapa,dala zadost o rozvod a odstehovala se z toho pekla.Omlouvam se za tak dlouhy pri7evek ale chtela jsem zakladatelce ukazat,ze kdyz to nejde po dobrem a pujde to po zld.Nastesti jsme nemeli deti,tak to bylo jednodusi.Hodne sily a stesti pa

• Citovat
  • Upravit
1122
1.4.12 12:27
@Mischelinka píše:
Ahoj zakladatelko,chapu te a drzim pesti pro stesti protoze tuhle bitvu muzes ale taky nemusis vyhrat.Ja jsem se kvuli tchyni rozvedla.Exmanzel byl mamanek,poslouchal ji a svoji sestru na slovo,ja byla jen povl a hadr na podlahu pro celou jejich rodinu.Podotykam,ze byvali mel svuj barak a tchyne s familii(4dospeli a 2deti),jezdily neohlasened 3-4tydne a myslite,ze zazvonily nebo zaklepali?Nikdy!Rozrazila dvere jak general a vpadla dovnitr s celou rodinou a kdyz nas nikde nenasla,tak nevahala rozrazit dvere do loznice a bylo ji jedno,ze sexujeme a myslite,ze se omluvila,ani nahodou,jeste nam vynadala,ze se valime.Pak prosla cely barak,prestavovala nabytek a porcelan,vynadali me,ze jsem spatne uklidila a vsichni vysli ven na zahradu s kafickama a buchtou,co jsem jim pripravila a dala,az po dnos,zacli smajdat po zahrade a rikat,ze zelenina neni okopana a dobre vypleta,ze v kytkach je plevel(byl ale minimalne).Kdyz jsem ji slusne vysvetlila,ze chodim na tri smeny,mam o vikendech brigadu a mela jsem horecku 38,7,ze musim kazdy den varit,pict,uklizet,zehlit,stara se o zahradu,sekat travu atd.,ze ten muj me nepomuze,chodi do prace a ma melouchy,tak na me zacla jecet pres pul vesnice,ze mam mandelinky v bramborach a az budu mit deti,tak je zvedava,jak to budu stihat atd.Tak jsem ji rekla,to nebudu chodit do prace,takze to stihnu.Muj muzskej ji nikdy neokrikl,stal pri ni a kdyz jsem se odvazila rict svuj nazor bylo zle.S ni jsem pnkousela rozume mluvit.Proste me neposlouchala a vse rekla memu manzelovi a bylo zle.Taky deti nam yakazala,ze je muzeme myt az po svatbe a kdyby jsme se rozvedli,tak se postara o to,aby deti me sebrali(mela pravnika v rodine).To same pred svadbou,nesmela jsem do baraku nic koupit,ani dat,prestavovala ho jeho familie a on.Pujcku si vzal pred svadbou a duvod?Az se budeme rozvadet,aby jsem netahaka cihly ze zdi.Barak nechal napsat na svoji mamu,kdyby se s nim neco stalo.A kdyby maminka zemrela,tak na svoji sestru.Po svatbe to bylo k nevydrzeni tuplem.A kdyz nam povolila mit konecne deti,tak zacla planovat co a jak budou deti delat,co budou jist a co ne,jak si je bude brat treba na tyden a vsem budou chodit ustrojene atd.Tak ve me dosla trpelivost a naslajsem si chlapa,dala zadost o rozvod a odstehovala se z toho pekla.Omlouvam se za tak dlouhy pri7evek ale chtela jsem zakladatelce ukazat,ze kdyz to nejde po dobrem a pujde to po zld.Nastesti jsme nemeli deti,tak to bylo jednodusi.Hodne sily a stesti pa

Panebože, tak tohle musí bejt katastrofa… Ono je jednoduchý se někomu postavit, ale když vám do zad pak vrazí kudlu vlastní manžel tak je to hnus…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.12 12:56
@Mischelinka píše:
Ahoj zakladatelko,chapu te a drzim pesti pro stesti protoze tuhle bitvu muzes ale taky nemusis vyhrat.Ja jsem se kvuli tchyni rozvedla.Exmanzel byl mamanek,poslouchal ji a svoji sestru na slovo,ja byla jen povl a hadr na podlahu pro celou jejich rodinu.Podotykam,ze byvali mel svuj barak a tchyne s familii(4dospeli a 2deti),jezdily neohlasened 3-4tydne a myslite,ze zazvonily nebo zaklepali?Nikdy!Rozrazila dvere jak general a vpadla dovnitr s celou rodinou a kdyz nas nikde nenasla,tak nevahala rozrazit dvere do loznice a bylo ji jedno,ze sexujeme a myslite,ze se omluvila,ani nahodou,jeste nam vynadala,ze se valime.Pak prosla cely barak,prestavovala nabytek a porcelan,vynadali me,ze jsem spatne uklidila a vsichni vysli ven na zahradu s kafickama a buchtou,co jsem jim pripravila a dala,az po dnos,zacli smajdat po zahrade a rikat,ze zelenina neni okopana a dobre vypleta,ze v kytkach je plevel(byl ale minimalne).Kdyz jsem ji slusne vysvetlila,ze chodim na tri smeny,mam o vikendech brigadu a mela jsem horecku 38,7,ze musim kazdy den varit,pict,uklizet,zehlit,stara se o zahradu,sekat travu atd.,ze ten muj me nepomuze,chodi do prace a ma melouchy,tak na me zacla jecet pres pul vesnice,ze mam mandelinky v bramborach a az budu mit deti,tak je zvedava,jak to budu stihat atd.Tak jsem ji rekla,to nebudu chodit do prace,takze to stihnu.Muj muzskej ji nikdy neokrikl,stal pri ni a kdyz jsem se odvazila rict svuj nazor bylo zle.S ni jsem pnkousela rozume mluvit.Proste me neposlouchala a vse rekla memu manzelovi a bylo zle.Taky deti nam yakazala,ze je muzeme myt az po svatbe a kdyby jsme se rozvedli,tak se postara o to,aby deti me sebrali(mela pravnika v rodine).To same pred svadbou,nesmela jsem do baraku nic koupit,ani dat,prestavovala ho jeho familie a on.Pujcku si vzal pred svadbou a duvod?Az se budeme rozvadet,aby jsem netahaka cihly ze zdi.Barak nechal napsat na svoji mamu,kdyby se s nim neco stalo.A kdyby maminka zemrela,tak na svoji sestru.Po svatbe to bylo k nevydrzeni tuplem.A kdyz nam povolila mit konecne deti,tak zacla planovat co a jak budou deti delat,co budou jist a co ne,jak si je bude brat treba na tyden a vsem budou chodit ustrojene atd.Tak ve me dosla trpelivost a naslajsem si chlapa,dala zadost o rozvod a odstehovala se z toho pekla.Omlouvam se za tak dlouhy pri7evek ale chtela jsem zakladatelce ukazat,ze kdyz to nejde po dobrem a pujde to po zld.Nastesti jsme nemeli deti,tak to bylo jednodusi.Hodne sily a stesti pa

Tak tohle už je teda hardcore :cert: myslím, že já už bychá dávno seděla za vraždu :mrgreen: :mrgreen: to teda se ani nedivím, že jsi se rozvedla :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.12 16:15

My jsme měli určená pravidla, ale naše babi-tchyně je někdy taky pekelně porušovala. Při čtení zde jednoho příspěvku jsem si taky vzpomněla, jak nejen, že neklepala, ale dokonce nám taky vlítla podobně do ložnice - a samo, žádný pardon se nekonalo.
Zakladatelka by možná měla zjistit, jak to v budoucnu vlastně má být(babi vychovala 3 syny) - zda ten barák, do kterého cpou peníze, je polovinou opravdu přítele. Pokud ne, buď svatba(když čeká druhé dítě)-pokud ji chci(přeci mi nikdo nebude diktovat, zda se můžu či nemůžu vdát/oženit) a zařídit si vlastní bydlení(a třeba i později taky barák,s tím pěkným příjmem nebude problém hypotéka) - anebo, pokud ne, tak bych sbalila dcerku a šla.
Ještě jsem si vzpomněla - domluvit se na placení- energie,odpad,teplo,voda - to u nás byla první věc domluvy, kterou jsme nastolili a poctivě dodržovali. Takzvaně zdarma jsme bydleli pouze zbytek prvního roku-do vyúčtování. Nechtěla jsem to ani já, ani tchyně - podle hesla dobré účty dělají dobré přátele…
Ono se to zdá všechno tohle divné, ale zkušenost ukazuje, že nutné. Jediné co jsme neplatili, byl nájem(muž vlastnil 1/2 RD, tchyně též 1/2 RD), jinak vše celá léta korektně - 4 pětiny my, jednu pětinu ona. Práce kolem, zahrádka, opravy - to vše dělal můj muž… Když tchyně zemřela, ze stran příbuzných byl též takový názor, že bychom měli ještě uhradit nájem(!)
Takže snachy, pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
1.4.12 19:22

Mischelinku proč sis ho vůbec brala, když si tohle viděla už před svatbou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.4.12 21:49

misch - taky nechápu proč sis ho za takový situace brala :think:

k těm účtům, my tu máme oddělený byt s vlastníma hodinama …ještě to tak ..bohatě stačí dohadovat se s nima o uhlí jednou za rok a už takhle se cpou kam nemaj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischelinka
2.4.12 18:40

Ahoj holky,ptate se proc jsem si ho vzala?Tenkrat jsem mesic pred svatbou rekla,ze odchazim a svatbu rusim.Tak zacal slibovat,ze se to zmeni,ze si udela poradek,at ho neopoustim atd.a skutecne ten mesic pred svatbou to bylo v poradku.Zily jsme spolu 5let,tak jsem si rekla sel do sebe,zlepsilo se to,tak sem si ho vzala.Svatba byla peklo a po svatbe zacalo jeste vedsi,tak jsem za pul roku po svatbe zazadala o rozvod.Ta carodejnice se tvarila jak masovej vrach a rikala,mas stesti,ze nemas deti,ty by zustali tady atd.tak jsem ji rekla,ze jsem stastna,ze jsem s jejim synem ty deti nemel.Pak mela naladu a byla vesela jak otevrenej hrob a porad chodila a rikala jak jsem nevdecna a ze si zaslouzim uz jen spatnej zivot.Tak jsem ji rekla,ze spatnej zivot jsem mela 5,5roku atd.Tak se holky mejte hezky holky a nedejte se.

• Citovat
  • Upravit
6555
2.4.12 19:14

Mischelinko tak hlavně, že jsi v tom nežila a nedoufala ještě dlouhá léta, ale po půl roce ho kopla do hýždí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová