Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@quanavera píše:
Pošli ji do háje, buď ty ta co bude mít hlavní slovo a nenechá sebou zametat. Já bych jí dala, nechápu čeho se bojíš.
No tak vzhledem k tomu, že bydlí v bytě tchyně, tak třeba toho, že skončí na ulici.
@Anonymní píše:
@quanavera a jak to mám udělat když do teď jsem ze sebou metat nechala… všechny poslouchám… všechno dělám podle nich… jak ji mam ukázat ze mě nezajma co říkám???
Jednoduše, prostě dělat věci po svém. Začala bych tím, že bych si ji domů nepouštěla v době, kdy tam není chlap a když by měla připomínky k nádobí, ukázala bych jí, kde je utěrka, že to může utřít..
@quanavera píše:
Pošli ji do háje, buď ty ta co bude mít hlavní slovo a nenechá sebou zametat. Já bych jí dala, nechápu čeho se bojíš.
No, nejspis se bojí toho, ze nebude mit kde bydlet… Coz se mozna boji i opravnene, ale na druhou stranu, kdyby se pred porizovanim miminka postavili na vlastni nohy, tak ji ted do toho haje poslat mohou.
Nejdřív bych si s tchyni narovinu promluvila
a řekla jsem co mi vadí, pokad by to nerespektovala byla bych tvrdá a klidně se s ní i pohadala a zakázala ať k vám chodi.
@věčně nas.raná píše:
Jednoduše, prostě dělat věci po svém. Začala bych tím, že bych si ji domů nepouštěla v době, kdy tam není chlap a když by měla připomínky k nádobí, ukázala bych jí, kde je utěrka, že to může utřít..
Myslis, ze bys ji nepoustela do jejiho vlastniho bytu ![]()
@quanavera píše:
Nejdřív bych si s tchyni narovinu promluvila
a řekla jsem co mi vadí, pokad by to nerespektovala byla bych tvrdá a klidně se s ní i pohadala a zakázala ať k vám chodi.
To musí udělat manžel/přítel… ![]()
Pokud tchyni vadi neutrene nadobi, at ho utre. Tobe to tak vyhovuje, nemas duvod ho utirat (ja nadobi neutiram, ale nechavam oschnout). Pokud ma pocit, ze mas spinavou koupelnu, at ji umyje. Nebo kdyz ji toho tolik vadi, at k vam nechodi. Je to tvoje domacnost (i kdyz v jejim byte). K psychologovi, ktereho ti domluvila, bych nechodila. To budou nejake kamaradske vztahy a ona se toho na tebe dozvi vic, nez bys chtela. Lehce se to rika, hure dela. Ale verim, ze to zvladnes! ![]()
Kdybych zaslechla že mě vyhazuje tak to by byla poslední kapka a šla bych třeba k rodičům a schanela něco svého, to by musela přijít na kolenou a odprosit abych se vrátila.
@quanavera nejspíš se bojí toho, že jí tchyně vyhodí z bytu a pak „udá“ na sociálku, že s dítětem nemá kde bydlet a malou (aby samozřejmě pomohli matce v tíživé životní situaci) dostanou do péče.
Jsi dospela? Jsi. Jsi svepravna? Jsi.
Tak kdyz se za tebe nepostavi tvuj chlap, tak to holt budes muset udelat sama a milou tchyni slusne poslat nekam ty sama.
Jsi matka a chces aby jednou tvoje dcera mela doma vzor utaple putky, co musi poslouchat tchyni?
@quanavera rodiče nemam… a jak tady pisou na vlastní nohy nikdo nevi cely příběh… takže bych se zdržela některých urážek dekuju… zkusím ji to říct na rovinu dekuju
@hopsalka ano přesně toho se bojím ze by mě udělala nebo by si ji vzala do pece…
Chlap by si mel matinku srovnat a kdyz ne tak bych ji sama slusne poslala do p…e!!!pokud se te nezastane je to cesta do pekel…dovedou te k silenstvi a psychicky se zhroutis. promluv si s chlapem a at zakroci jestli mu na tobe zalezi. u me bohuzel manzelstvi zkrachovalo diky tomu, ze vzdy stal pri mamince a do me nechal kopat psychicky i bohuzel fyzicky. u me to byl extrem a ja odesla s detmi za 5.minut 12.takze od takovych demonu a psychopatu ruce pryc
@Anonymní píše:
@hopsalka ano přesně toho se bojím ze by mě udělala nebo by si ji vzala do pece…
Nesmysl, nesnáší tebe, tak si rozhodně nevezme tvoje dítě. Řekni tvému mamánkovi ať si udělá pořádek, nebo příště bude šu kat vlastní mámu a né tebe. ![]()
@quanavera a jak to mám udělat když do teď jsem ze sebou metat nechala… všechny poslouchám… všechno dělám podle nich… jak ji mam ukázat ze mě nezajma co říkám???