Tchýně mě pořád hlídá, kontroluje, co mám dělat :’(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
26.11.19 13:10

A vy platite nekomu nejaky najem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.11.19 14:00
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, je mi 20 let a nedávno se nám narodila dcera. Žijeme s přítelem se kterým jsem 3 roky v bytě který patří jeho mámě. Na přítele jsem vždycky hodně žárlila protože měl seznamky, scházel se svoji bývalou přítelkyní vždycky jsem mu všechno odpustila. Dokonce když už jsem byla ve 4 měsíci těhotná tak jeho maminka pozvala jeho byvalou k ni domu zatím co ona jela za mnou a poslala mého přítele k ni domu kde byla ona…je to podle vás normální? Jeho maminka ji má velice rada. takze ja sem žárlila a ona mě normálně přes svou známou domluvila schůzku k psycholzce.. No potrebuju poradit co mám dělat aby se nám nepletla tolik do života furt mi chce radit říká jak tohle dělám špatně… začínám mít z ni trochu deprese jsem 4 tydny po porodu.. dekuju :’(

Nemůžete se odstěhovat..nebojte se ji, musíte ji ukázat že se nedáte ona vám nemá co mluvit do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
26.11.19 22:49

Pokud nebydlíte přímo s tchýní, nemá k vám co lézt. Když někomu pronajmeš byt, také tam nemáš neomezený přístup a nechodíš šmejdit, jestli ti neničí nábytek.

20 let na dítě není zas tak brzy, u našich matek to byl běžný věk. Seber se, dítě je tvoje a přítele. Nemůže ti ho sebrat. Nenech se tyranizovat. Já měla první dítě po třicítce, vdaná pár let, bydleli jsme ve vlastním. A i tak si myslím, že většina novopečených rodičů dozrává do té role až s narozením dítěte. Ono ti i to samotné dítě dá sílu - musíš být silná pro něj!

Jinak máš kultivovaný projev, nemáš se za co stydět! Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
27.11.19 08:33

@Levandule121 No, dost pochybuju, ze by meli od tchyne najemni smlouvu… A jestli tam bydli na dobre slovo, tak tam tchyne muze lezt jak chce, neb je to pravne jeji a oni jsou navsteva nebo spolubydlici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.11.19 08:58
@Levandule121 píše:
20 let na dítě není zas tak brzy, u našich matek to byl běžný věk.
:zed: :zed: ale byly v te dobe kapku jine pomery. mit dite ve 20ti je dle meho setsakra brzy navic s mamankem, co prolejza seznamky. bez vlastniho zazemi a nazoru. jsem stejneho nazoru - autorka je jeste nevyzrala holcicka a tchyne se k ni tak chova. bohuzel, zname jen jednu stranu mince, tak je tezke radit ci delat soudy. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
27.11.19 10:17
@markytka3 píše: :zed: :zed: ale byly v te dobe kapku jine pomery. mit dite ve 20ti je dle meho setsakra brzy navic s mamankem, co prolejza seznamky. bez vlastniho zazemi a nazoru. jsem stejneho nazoru - autorka je jeste nevyzrala holcicka a tchyne se k ni tak chova. bohuzel, zname jen jednu stranu mince, tak je tezke radit ci delat soudy. :nevim:

Ja s tebou souhlasim, dite nebyl ani trosku dobry napad.. A pritel bude jeste vetsi dite nez autorka. Ale uz se stalo. A je otazka, nakolik je tohle zpusobeny autorcinou nevyzralosti ( s tou taky souhlasim), a nakolik jeji povahou a vychovou. Nekdo by se tohle nechal libit i ve 40.. A tchyne asi taky nebude zadna super vyborna zenska kdyz ma potrebu si zvysovat ego a prudit mladou holku, ktera je chvilku po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.11.19 10:33

Ženský, buďte trochu schovívavé. Zakladatelko-napadlo mě. Nemáš rodiče, nemáš zázemí, nejsi si jistá ve vztahu ke tchýni a máš strach aby ti mimčo nevzala…Prosimtě napiš-jsi z dětského domova? Protože přesně takto to bývá…Holky jsou brzy těhotné-aby si vynahradily rodinu, kterou nikdy neměly, o dítě se strarají, jak nejlépe dovedou, ale prostě tápou…To by vysvětlovalo to srovnání-ať se kouknou na ostatní-že je slušná a nefetuje…Protože pokud by to bylo opravdu tak-tak kde má jako vzít vzorce, jak s tchýní asertivně mluvit…A pokud je to opravdu tak-tak nějaké stavění na vlastní nohy je utopie…LIDI-ne každej vyšel z ideálních poměrů do života…Važme si toho, co máme…
A tobě zakladatelko přeju hodně štěstí a neposílej jí do prdele, jak ti někdo tady radil…buď milá a zeptej se jí, jestli a co máš udělat, že chceš být dobrá máma…a klidně jí i trochu vlez do prdele( i když ti to bude proti srsti( jste v jejím bytě…až budeš chodit do práce-tak udělejte řez…teď není prostor… a schválně poodkryj tvou situaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
17.12.19 11:41

prostě vyhodit a

Nenechat sebou zametat. Tchyně, klasický případ. Nepostradatelných jsou plné hřbitovy. Blbnou tak dlouho, až zblbnou úplně a ještě to vnucují druhým. Otravují, všechno musí být po jejich rozkazu. Typický případ nedoceněné české hloupé ženské. Láhví po hlavě a neposlouchat ty jejich krávoviny. Každý má svůj život, a nikdo jsme se nenarodili kvůli nějakým přiblblým nevyžádaným radám. Když se tchýně neumí chovat normálně, tak jí prostě nechat být, ale hlavně rázně vyhodit z naprosto soukromých záležitostí. Jestli ještě není senilní, tak to samé v horším může přijít později. Rozkazovačné hysterické královny dovedou akorát tak otrávit pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.20 20:38
@Micaella22 píše:
Chlap by ji mel poslat do prdele… jednoduchy

Přesně. O tohle si tyhle báby koledují. Slepice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová