Tchýně mi tají, kam jezdí s kočárkem.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
20.1.17 23:54

To.me zajímá cos ji řekla 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 23:55

@holkaZ no to asi ne, ale měl mě rád a furt má. A syn je pěkný chlap a prej zamnou pálil dlouho jen já si ho nevšímala. 8)

• Citovat
  • Upravit
610
21.1.17 00:04

Zeptala jsem se jí zda to byl jen blbý vtip nebo to myslela vážně to co udělala. A ona že jako proč by si jí exka nemohla povozit. Tak jí říkám, že toto bylo naposledy, že si nepřeju, aby mé dítě s tou osobou přicházelo do styku, že toto vážně přehnala tak se urazila. Ona totiž ex pořád bere jako manželovu nevěstu. Nikdy předtím ani potom už si dceru ven nevzala, ani si s ní nikdy nehrála. Udělala to schválně, aby se ona se svou milovanou snachou mohli ukázat s naším dítětem, aby bylo vidět kdo je její rodina a mě tím shodit. Ona ex i tchyně kdy mohly nenechaly si ujít možnost nám nějak zaškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
21.1.17 00:07

@glitterball no taky čekám kdy ji dotáhne ukázat manželovo ex. Doteď jsou jak se řekne jedna pr…,A určitě by to dopadlo jako u Vás. Tak tohle už je teda dobrej nářez a co na to muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
21.1.17 00:22

@LuciaP ten jí též vynadal a ex taky řekl svoje. No jsou doteď jak píšeš jedna pr…A to už jsem s manželem půl desetiletí. Ale to mi je jedno, ať si jedna druhou k sobě nastěhují třeba, ale u mojeho dítěte ta osoba nemá co dělat. Kdyby byla aspoň normální tak bych možná tolik neřádila, ale manželovi škodila jak mohla, po soudech ho tahala, před svatbou dělala problémy a těhotenství mi taky pěkně nervově osladila…To je jen takový malý výčet všeho. Takže tato osoba fakt nemá u mé dcery co dělat. A kdyby se to mělo někdy opakovat tak i když normálně bych neublížila ani mouše tak by opravdu padlo pár facek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
21.1.17 00:33

@glitterball mě zas těhu opeprila tchýně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.1.17 01:13
@Anonymní píše:
Moje tchýně mě pomlouvá a nemusí to bejt ani za zády. Je to bestie a zlá baba. Taky ji nechci brát babickovstvi, ale musí mě sakra respektovat. :-/

Jak jsi toho respektovani dosáhla? Rady uvítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.1.17 01:17
@Anonymní píše:
@holkaZ no to asi ne, ale měl mě rád a furt má. A syn je pěkný chlap a prej zamnou pálil dlouho jen já si ho nevšímala. 8)

Tak to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.1.17 01:18
@Anonymní píše:
@BettyB. Mám dcerku. Ale i tak tchyně budu, ale určitě dám vědět kam pojedu, a jestli se někde stavím na kafčo. Moje mamka to tak dělá, a je to v pohodě a když se mě něco nelíbí pochopí to já jsem máma, ale tchýně jen hodí ksich a dělá ublížení, a začne mě nadávat, že jsem to a to, a že chudák synek takovou bestii našel a že sem se nechala naschvál zbouchnout atd. Řeknu ji sví, ale všechno dělám pro malou nechci ji připravit o babičku. Jinak bych už ji zabila nebýt holky

Hustý, jestli ti ruka podobne veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
21.1.17 06:14

A mne prijde, ze jsi proti tchyni zaujata, uz jak se o ni vyjadrujes. Jit s kojencem na navstevu misto jezdeni s kocarem by mi taky vadilo, ale z toho co pises si myslim, ze nemas jistotu kde byla. Prvni co by me napadlo, ze se divala, jestli je pokadena a pak ji nesel proste zapnout fusak. Tomas od ni, ze byla u kamaradky? Cos ji na to rekla? Nevidim duvod ji nedat znovu samotne kocar, kdyz ji reknes, ze budou jezdit venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
21.1.17 06:34

Já měla taky nervy z toho, že tchýně chodila vozit. Malého jsem taky plně kojila a když jsem jí řekla, at ho přiveze do 2 h, tak ho přivezla i za 3,5 h totálně hladového :( Řekla jsem jí svoje a stejně to podruhé udělala znovu. Udělala jsem tomu přítrž. Od té doby mě pomlouvala, že určuju dítěi, kdy má spát, kdy jíst, že musí vše dělat na povel 8o :zed: :mrgreen: Nevozila už 3/4 roku a mně to žíly netrhá. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.1.17 07:46

Nechápu co resis. Když někomu sverim dítě, tak tomu člověku důvěřuju a je mi jedno jestli je s ním 2 hodiny venku nebo na návštěvě.

• Citovat
  • Upravit
210
21.1.17 08:40

Ja bych teda taky běsnila. Půjčila jsem takhle kočár moji babi ( po jejím permanentním naléhání, že mi musí pomoct) a měla malého 5m uspat na cestě u chaty. Po 15 minutách zmizela!!! v zimě, stříška dole ( nebyl mráz ale…) bez toho aby věděla kdy má jíst a tak… hledala jí mamka, já, manžel asi 3/4 hodiny a bylo to naposled co kočár mela…nadávat ji nešlo ( nepamatuje si co jsme dohodli, ale hádala se, že jí mame za blbou, že přece umí vozit dítě) já byla vzteky bílá a nespala jsem celou noc… už teda nikdy nevozila… jo a ujela skoro 2km pryč po cestě bez chodníku… chápu tě, doteď mi z toho je zle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.17 09:50

Já taky nehrotila a sázela na zdravý rozum tchýně a bohužel, ukázalo se, že občasná zaslepenost po tom, co se stala babičkou je..no nejdřív jak chce jezdit s kočárkem, to ji bavilo než objela známé po okolí, já myslela jak se mala prospinká na vzduchu a nic, bylo mi divnné, že vždy se mnou je odpočatá z kočárku a po ježdení s tchýní nevrlá, nenechala ji ani vyspat, budila kvůli lidem, kterým ji jela ukázat a prostě courala po návštěvách, žádné procházky, vrchol byl, když potkala známou, co šla s dítětem od lékaře a malou hned vyndala z kočárku (bylo léto a malé 3 měsíce) a hned ji ukazovala a nechala pohladit a pak se dozvěděla, že ta holčička byla u lékaře a má neštovice!! a když jsme se to dozvěděla vyjela jsme na ni, zda jsou normální, tak malé dítě, nenaočkované a ona mi na to řekla, že z jednoho doteku se nic nestane a kdyby aspon si to odbude jako malá!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
18154
21.1.17 10:01

Tys napsala špatně ten úvodní příspěvek. Pokud babička půjde jezdit s kočárkem, tak mi je jedno, jestli pendluje po venku, nebo objíždí kamarádky. Pokud zajede k někomu na zahradu, dá si tam kafíčko a dítě spí v kočárku, to by mi bylo uplně putna.
Pokud máš pocit, že ji budí, nebo vytahuje z kočáru, tak je to horší. Otázka je, jak to je opravdu. Jestli ji někdy jednou dvakrát vytáhla, když nespala, tak bych to nehrotila. Tchán mi taky jezdil s dětmi na pivo a nevadilo mu to. Zajel s kočárkem do hospody na zahrádku dal si jedno na stojáka, pokecal s chlapama a šel domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová