Tchýně po operaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59398
20.11.18 17:17

@hrdas :potlesk: :potlesk: super, konečně vidí že si z ní nikdo na zadek nesedne. To je dobře že manžel je na tvojí straně tak ne že se zase necháš ukecat. Ona si to fakt nezaslouží, vždy si řekni jak se ona chová k Tobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.11.18 13:19

@hrdas ty jo, s napětím jsem si přečetla váš příběh s tchýní a mám radost, že jste se nedala a že drží váš muž při vás. Jak si zvykla tchyně na nový režim? (mám to obdobné s maminkou, i když ne asi tak jako u vás, taky se učím říkat občas ne, a je to těžké )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
27.11.18 13:59

@annasmyc @Markéta80 Díky moc za podporu…no tchýně byla a je na mě uražená,ale vyřešila si to šalamounsky :lol: . Začala volat manželovi, chtěla od nej :D pověsit záclony, převlíknout, vytřít. Byl s ní raz dva hotový, že odjíždí do práce a ona je schopná práce, takže at si to dělá sama. Na obědy chodí, jen začala všem vykládat, jaký měla výborný nápad :nevim: a jak tam dobře vaří . A já mám holky klid, zjistila jsem, že opravdu každý má právo říct ne a vážit si sebe…a já můžu pomalu připravovat i doma vánoce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.11.18 14:07
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie