Tchýnina reakce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21573
19.11.23 17:06

@dedrichov jakoze syn mel tu velikost preskocit a z 38 prejit rovnou na 41? :mrgreen: Samozrejme pouze v pripade, ze tatinek nema velikost 41. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
19.11.23 17:53
@malákráličice píše:
@dedrichov jakoze syn mel tu velikost preskocit a z 38 prejit rovnou na 41? :mrgreen: Samozrejme pouze v pripade, ze tatinek nema velikost 41. :mrgreen:

ale tak o syna vůbec nešlo, to jen že jsem se zajímala, jak se dostaly děti s babičkou k takovému tématu, že mám 40 a že to není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21671
19.11.23 21:40
@dedrichov píše:
ale tak o syna vůbec nešlo, to jen že jsem se zajímala, jak se dostaly děti s babičkou k takovému tématu, že mám 40 a že to není normální.

Asi v životě nebyla v obchodě s obuví, chudinka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
20.11.23 07:19
@dedrichov píše:
jo, posledně děti přijely od ní s tím, že už tam nejdou, že má pořád nějaké řeči na mě. Tak když máme se synem oba 39/40 velikost, tak to u mě není normální, jim doslova řekla.

Tak to je síla 8o
Děti mají víc rozumu jak ona :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
20.11.23 19:06
@dedrichov
@dedrichov píše:
jo, posledně děti přijely od ní s tím, že už tam nejdou, že má pořád nějaké řeči na mě. Tak když máme se synem oba 39/40 velikost, tak to u mě není normální, jim doslova řekla.

Cože???. To je taky možný?
No OMG… :mrgreen: to je normální k…a
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
20.11.23 22:16

Přestala jsem se s ní vídat před 2 a půl lety. Jediná výjimka byla svatba v rodině, kde jsme obě byly, pozdravila jsem a dál si jí nevšímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.23 14:17

Teda, docela se to tady rozjelo. To vysvětlení ohledně nezdravení mi tchyně dala u sebe doma, jinak rada od Sany80 typu, že tchyně je tchyně a může a já snacha a nemůžu nebo cosi takového, je dost vtipná, pobavila a určitě se jí budu řítiti :palec:
Jinak u nás změna - během loučení chtěla zas hrát pusinkovací a objímací divadlo a jak jí budu chybět, do čehož jsem se odmítla zapojit, chlap to viděl a řekl matce, že smrdí 8o ta se zarazila no a my odjeli. Pak v autě mi pověděl, že slyšel náš rozhovor (tchýnino hlasité vysvětlení proč nezdraví atd), že chtěl zrovna za námi přijít (nebylo to za zavřenými dveřmi) no a ohledně „krádeže syna“ by jí žádná snacha nebyla dost dobrá (dřívější holky už od začátku nemusela, navíc pomlouvala každou holku manželova bratra, což je pravda, u toho jsem taky jednou omylem byla a na rovinu přede všema se zeptala, jestli i o mě taky tak mluvila, když jsem chodila s jejich synem, tehdy se zarazila, protože myslela, že nejsem v té stejné místnosti, já zrovna vcházela dovnitř, ale ty pomluvy jsem slyšela) a sám řekl, že už se mu moc k rodičům nechce, že si už od svatby všiml u své matky změny (já to nějak neregistrovala), ale bylo to tam a jen se to stupňovalo. Nevím, asi je/byla opravdu navázaná na svého syna.
Musím upozornit, nejsem - drogově závislá, narkomanka, alkoholička, zadlužená, svobodná matka s XY množstvím dětí, prostitutka, nějaký psycho/sociopat apod. Dětem a muži se věnuji, peníze dokážu vydělat, o domacnost se také postarat (samozřejmě, že i manžel se musí zapojit), ale tak co už. Kdysi někdo pssl, že snacha může být dobrá investice, tak proč s ní nemít dobré vztahy? U nás to evidentně nepůjde.

• Citovat
  • Upravit
364
21.11.23 15:18
@Anonymní píše:
Teda, docela se to tady rozjelo. To vysvětlení ohledně nezdravení mi tchyně dala u sebe doma, jinak rada od Sany80 typu, že tchyně je tchyně a může a já snacha a nemůžu nebo cosi takového, je dost vtipná, pobavila a určitě se jí budu řítiti :palec:
Jinak u nás změna - během loučení chtěla zas hrát pusinkovací a objímací divadlo a jak jí budu chybět, do čehož jsem se odmítla zapojit, chlap to viděl a řekl matce, že smrdí 8o ta se zarazila no a my odjeli. Pak v autě mi pověděl, že slyšel náš rozhovor (tchýnino hlasité vysvětlení proč nezdraví atd), že chtěl zrovna za námi přijít (nebylo to za zavřenými dveřmi) no a ohledně „krádeže syna“ by jí žádná snacha nebyla dost dobrá (dřívější holky už od začátku nemusela, navíc pomlouvala každou holku manželova bratra, což je pravda, u toho jsem taky jednou omylem byla a na rovinu přede všema se zeptala, jestli i o mě taky tak mluvila, když jsem chodila s jejich synem, tehdy se zarazila, protože myslela, že nejsem v té stejné místnosti, já zrovna vcházela dovnitř, ale ty pomluvy jsem slyšela) a sám řekl, že už se mu moc k rodičům nechce, že si už od svatby všiml u své matky změny (já to nějak neregistrovala), ale bylo to tam a jen se to stupňovalo. Nevím, asi je/byla opravdu navázaná na svého syna.
Musím upozornit, nejsem - drogově závislá, narkomanka, alkoholička, zadlužená, svobodná matka s XY množstvím dětí, prostitutka, nějaký psycho/sociopat apod. Dětem a muži se věnuji, peníze dokážu vydělat, o domacnost se také postarat (samozřejmě, že i manžel se musí zapojit), ale tak co už. Kdysi někdo pssl, že snacha může být dobrá investice, tak proč s ní nemít dobré vztahy? U nás to evidentně nepůjde.

S. r na ní… jinak super debata :D
Docela by mě zajímalo co dělá tchýně za práci, asi na tom i IQ nebude úplně nejlépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.23 15:26

@Vejanek očividně jo, jinak tchyně je teď na ÚP a do práce už asi vzhledem k věku nepůjde (má asi 5 let do důchodu), dřív dělala asistentku ve škole, pak i učila, ale nakonec musela jít pryč, protože nedodělala nějakou školu nebo co, tak pak dělala po kancelářích. Tchán (její muž) jí říkal, že by mohla aspoň do nějaké chráněné dílny (má ještě problémy se zády), ale říkala, že prý nemůže, že u toho se sedí a dívá dolů…to je jedno.

• Citovat
  • Upravit
288
22.11.23 13:33
@Sany80s píše: …Ona tebe ano, protože je starší a je tchyněPříspěvek upraven 18.11.23 v 11:27

@Sany80s ámen :potlesk:
Bože ty ale musíš být jedubaba jako ta moje tchyně, dlouho jsme ji nemohli z našeho sídla vypudit, ale nakonec jsem bouchla do stolu a letěla…
Ale jinak dobře se snažíš provokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.23 13:51
@terien píše:
Samozřejmě, že je nevítaná, vždyť ji to tchýně řekla. Když to vezmu z pohledu té tchýně - snachu nemám ráda, představovala jsem si pro syna někoho jiného. Je to jeho žena a matka mých vnoučat, co se dá dělat. Několikrát jsem ji to řekla, dobře to ví, přesto když přijedou, tak se přemůžu a přivítám se s ní. Už kvůli synovi a vnoučatům, jinak si na nic hrát nehodlám. Ji to však asi dodnes nedošlo, neustále k nám jezdí a ještě se mě v mém vlastním domě snaží vychovávat. Asi je opravdu natvrdlá.

@terien nedá mi to nezeptat se - koho si tak matky synů představují? Když syn přivede třeba doktorku nebo právničku, je zle, protože je moc chytrá a nafrněná (u nás v rodině dokonce stačilo, aby bratranec dovedl zdravotní sestřičku a jeho matka a zejména babička měly jasno-v negativním slova smyslu, tolik pomluv, co roznesly…a pak se divily, když ta holka nechtěla chodit na navštěvu, protože ty pomluvy se k ní donesly, to pak zas bylo A kde je Pavlínka, kdy se ukáže, my ji už tak dlouho neviděly)-úplně stejně by to bylo u zakladatelky-paní tchyně ji nezdraví, když jsou samy, ve společnosti je jako milius a zlatíčko na entou, tak to by bylo úplně stejné Kdepak je Boženka(nebo jak se zakl. jmenuje), my ji neviděli snad 100let.
Píšeš, že zakladatelce několikrat řekla…co jí několikrát řekla? Jako to, že jí ukradla syna? To by se ale paní tchyně měla jít léčit. Navíc zakl. psala, že na začátku byla tchyně ráda, že svatbou dostala dceru.
Co tady zakladatelka napsala, tak že pouze teď se jí zeptala, proč neodpovídá na pozdrav. Tak co jiného jí několikrát řekla?
A kdyby syn přivedl dělnici od pásu nebo dojičku krav, bylo by zase zle, že je to pod jeho úroveň. Nedej bože nějakou svobodnou matku nebo jak výš zakladatella psala narkomanky, alkoholičky apod. Nebo kdyby privedl třeba kluka-to by měla ohledně vnoučat nejspíš útrum. Nebo kdyby řekl, že vlastně neví, co je a zkusí se nechat přeoperovat, třeba by to pak zjistil.
Koho si tedy matky představují? Já jsem také matka a chci, aby mí potomci byli šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21671
22.11.23 19:20

@mahebka Nikoho. Nesnesou konkurenci.
A nemusí to být nutně jenom matky synů. I matky dcer si z nich umí dělat náhradní partnery, které nechtějí pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.11.23 20:22
@mahebka píše:
@terien nedá mi to nezeptat se - koho si tak matky synů představují? Když syn přivede třeba doktorku nebo právničku, je zle, protože je moc chytrá a nafrněná (u nás v rodině dokonce stačilo, aby bratranec dovedl zdravotní sestřičku a jeho matka a zejména babička měly jasno-v negativním slova smyslu, tolik pomluv, co roznesly…a pak se divily, když ta holka nechtěla chodit na navštěvu, protože ty pomluvy se k ní donesly, to pak zas bylo A kde je Pavlínka, kdy se ukáže, my ji už tak dlouho neviděly)-úplně stejně by to bylo u zakladatelky-paní tchyně ji nezdraví, když jsou samy, ve společnosti je jako milius a zlatíčko na entou, tak to by bylo úplně stejné Kdepak je Boženka(nebo jak se zakl. jmenuje), my ji neviděli snad 100let.
Píšeš, že zakladatelce několikrat řekla…co jí několikrát řekla? Jako to, že jí ukradla syna? To by se ale paní tchyně měla jít léčit. Navíc zakl. psala, že na začátku byla tchyně ráda, že svatbou dostala dceru.
Co tady zakladatelka napsala, tak že pouze teď se jí zeptala, proč neodpovídá na pozdrav. Tak co jiného jí několikrát řekla?
A kdyby syn přivedl dělnici od pásu nebo dojičku krav, bylo by zase zle, že je to pod jeho úroveň. Nedej bože nějakou svobodnou matku nebo jak výš zakladatella psala narkomanky, alkoholičky apod. Nebo kdyby privedl třeba kluka-to by měla ohledně vnoučat nejspíš útrum. Nebo kdyby řekl, že vlastně neví, co je a zkusí se nechat přeoperovat, třeba by to pak zjistil.
Koho si tedy matky představují? Já jsem také matka a chci, aby mí potomci byli šťastní.

Koho si představují, to nevím. Do hlavy jim nevidím. Jinak snad číst umíš, několikrát ji dala jasně najevo, že ji nemusí. Tvoje úvahy názor tchýně nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.23 20:29

@PaníBovaryová to je fakt na palici, přitom mají své manžely, pokud již nejsou vfovami, které mohou opečovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.23 20:39
@terien píše:
Koho si představují, to nevím. Do hlavy jim nevidím. Jinak snad číst umíš, několikrát ji dala jasně najevo, že ji nemusí. Tvoje úvahy názor tchýně nezmění.

A to se divím, že jim do hlavy nevidíš, když jsi to tady zmínila?
Právě, že z diskuze jsem vyčetla, že jen 1 jí řekla narovinu (když chtěla zakladatelka vysvětlení ohledně nezdravení) a to se jí musela ještě zeptat (jinak se v přítomnosti dalších lidí chovala mile, že) A tedy všichni by byli asi zmatení jako lesní včelka, kdyby se tchyně ke snaše chovala před dalšími lidmi mile…a pak v soukromí opak. Navrch huj, uvnitř fuj.
Nebo kde ještě dala zakladatelce info, že ji ta tchyně nemusí? (Pokud nepočítám to pokrytecké zdravící/nezdravící chování?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová