Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný den holky
taky je u vás děštivo? Tady prší a je i docela zima ![]()
Hezké dopoledne holky také přeju
u nás zatím neprší,ale v noci tu byla bouřka
krásně se pročistil vzduch…
Saro prosímtě co se stalo,že jsi musela podstoupit přerušení? a abril ty jsi o to přišla?holky držte se ![]()
@petronek nevidíš můj podpis??? mám za sebou 4 zamlké těhotenství ![]()
máš to v obrázku… nahoře pod názvem témtu… čtvrtý v řádku tuštička…jen klikni
@petronek nahoře pod názvem diskusního tématu je tam taková tužka a u ní zapnout podpisy, tak na to klikni
aha a moc děkuju,jsem tu chvilku a ještě se tady tak neorientuju,si hodná…teda holky máš toho za sebou
to musí být hrozné,po třetí revize
tak ted čekáš na výsledky?at to dobře dopadne,držím pěstě ![]()
@petronek jsem v pohodě… už mě to tak netrápí tak joko když to bylo poprvé
jsem bojovník a věřím že vyhraju
![]()
@ABRILL určitě vyhraješ … držím moc palečky… obdivuju Tě, jak moc jsi silná
@petronek píše:
Saro prosímtě co se stalo,že jsi musela podstoupit přerušení? a abril ty jsi o to přišla?holky držte se
Holčička měla komplexní srdeční vadu (diagnoza dlouhá na dva řádky) s možností serie operací s jednokomorovým řešením a nejistým výsledkem. Právě přes tuhle vadu jsem našla emimino a diskusi o ní. Tam se zakladatelka rozhodla všechno postoupit. Já taková hrdinka nejsem.
@Sara200 píše:
Holčička měla komplexní srdeční vadu (diagnoza dlouhá na dva řádky) s možností serie operací s jednokomorovým řešením a nejistým výsledkem. Právě přes tuhle vadu jsem našla emimino a diskusi o ní. Tam se zakladatelka rozhodla všechno postoupit. Já taková hrdinka nejsem.
Sara, chápu tě. Ikdyž nevím, jestli bych na to přerušení šla právě z tohoto důvodu. Kdyby mimi bylo mentálně postižené, tělesně zdeformované, pak bych se nerozpakovala. Ale srdíčko, co by možná (?) šlo opravit, časem řešit třebas i transplantací .. asi bych do toho šla, už proto, že tohle je moje poslední miminko a s potížemi, které jsem měla před jeho početím, si myslím, že další by byl už příliš velký zázrak.
Ale každý jsme jiný a věřím, že ty jsi se rozhodla podle svého nejlepšího vědomí i možností, přeji ti hodně sil a co nejdřív vytouženou plnou náruč !
![]()