Těhotenství po 40 - pro všechny, kterým se nedaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6574
4.6.12 08:25

Krásný den holky :mavam: taky je u vás děštivo? Tady prší a je i docela zima 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
4.6.12 08:41

taky přeju krásný den i když prší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.6.12 09:39

Hezké dopoledne holky také přeju :D u nás zatím neprší,ale v noci tu byla bouřka :roll: krásně se pročistil vzduch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.6.12 09:41

Saro prosímtě co se stalo,že jsi musela podstoupit přerušení? a abril ty jsi o to přišla?holky držte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.6.12 09:48

@petronek nevidíš můj podpis??? mám za sebou 4 zamlké těhotenství :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.6.12 09:50

klikni na podpis… a uvidíš metříky a jiné informace o nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.6.12 09:56

omlouvám se,ale na jaký podpis?já jsem ale amatér :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.6.12 10:07

máš to v obrázku… nahoře pod názvem témtu… čtvrtý v řádku tuštička…jen klikni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
4.6.12 10:08

@petronek nahoře pod názvem diskusního tématu je tam taková tužka a u ní zapnout podpisy, tak na to klikni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.6.12 10:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.6.12 10:31

aha a moc děkuju,jsem tu chvilku a ještě se tady tak neorientuju,si hodná…teda holky máš toho za sebou :( to musí být hrozné,po třetí revize :( tak ted čekáš na výsledky?at to dobře dopadne,držím pěstě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
4.6.12 10:48

@petronek jsem v pohodě… už mě to tak netrápí tak joko když to bylo poprvé :? jsem bojovník a věřím že vyhraju :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
4.6.12 10:51

@ABRILL určitě vyhraješ … držím moc palečky… obdivuju Tě, jak moc jsi silná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.6.12 11:25
@petronek píše:
Saro prosímtě co se stalo,že jsi musela podstoupit přerušení? a abril ty jsi o to přišla?holky držte se :)

Holčička měla komplexní srdeční vadu (diagnoza dlouhá na dva řádky) s možností serie operací s jednokomorovým řešením a nejistým výsledkem. Právě přes tuhle vadu jsem našla emimino a diskusi o ní. Tam se zakladatelka rozhodla všechno postoupit. Já taková hrdinka nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
4.6.12 15:11
@Sara200 píše:
Holčička měla komplexní srdeční vadu (diagnoza dlouhá na dva řádky) s možností serie operací s jednokomorovým řešením a nejistým výsledkem. Právě přes tuhle vadu jsem našla emimino a diskusi o ní. Tam se zakladatelka rozhodla všechno postoupit. Já taková hrdinka nejsem.

Sara, chápu tě. Ikdyž nevím, jestli bych na to přerušení šla právě z tohoto důvodu. Kdyby mimi bylo mentálně postižené, tělesně zdeformované, pak bych se nerozpakovala. Ale srdíčko, co by možná (?) šlo opravit, časem řešit třebas i transplantací .. asi bych do toho šla, už proto, že tohle je moje poslední miminko a s potížemi, které jsem měla před jeho početím, si myslím, že další by byl už příliš velký zázrak.
Ale každý jsme jiný a věřím, že ty jsi se rozhodla podle svého nejlepšího vědomí i možností, přeji ti hodně sil a co nejdřív vytouženou plnou náruč ! :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex