Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mííša držím všechny palce které mám a trošku tě uklidním, mám kamarádku a ta čeká s IVF chlapečka po ijekcích bylo jen jeno vajíčko pak jí ještě přidali dávky tak jako tobě a vyrostlo ještě jedno manší no a to jedno se podařilo oplodnit a IVF vyšlo na poprvé těsně před její čtyřicítkou a mimiško čeké už na začátku srpne
tak věř že se povede
![]()
heký den všem
… tak jsem se dnes zase dozvěděla, že si chce užívat života a ne se o někoho starat
..... já asi to štěstí fakt mít nebudu
…nechápu proč myslí pořád jen na sebe
… holky ani nevíte jaký máte štěstí, že váš chlap při vás stojí
… držím vám všem palečky ať vám to všem vyjde ![]()
Ahoj holky, mohla bych se přidat na popovídání k vám? Letos mi bude 40, děti ještě nemám, ale za posledního 3/4 roku mám za sebou ZT a pak mimoděložní. O mimi se stále snažíme. Ráda bych si popovídala s vrstevnicemi, které jsou na tom podobně.
@Janikula ahojky zdravím tě a vítej mezi námi a samozdřejmě povídej ![]()
jsem se tady tento týden moc neukázala mám nějak moc práce c práci
tak se omlouvám jsem byla na nemocenské tak jsem se trochu šetřila a ulívala a teď toho mám až nad hlavu ![]()
my se zase začli snažit no nijak to nepočítám ale vím kdy tak se snažíme na to nemyslet ale konat ![]()
ahoj holky pěkné páteční ráno přeji, už je dnes konečně pátek a já se těším na víkend, do práce se mi dnes tedy vůbec nechce ale co nadělám
teď mám práci na PC a odpoledne musíém za klienty… a co vy napiště něco o sobě jak se snažíte jaké máte udělané vyšetření a kolik máte třeba doma dětí… ať se to tady trošku rozjede a můžeme si navzájem pomoct a podržet se
my už jsme na to s manželem skočili, možná si říkáte že je to brzy ale není na co čekat a mám to dovoleno…
![]()
Ahojky, taky přeju všem hezké ráno
…já mám tenhle týden dovolenou, připravuju se totiž na závěrečný zkoušky, protože dělám dálkově VOŠ …Jinak jak už jsem psala tak já jsem zatím ve fázi, kdy přemlouvám svého přítele, aby se mnou do miminka šel, na vyšetření se teprve chystám, protože to nechci vzdát, pořád doufám, že si to rozmyslí, na podzim jsme se 4 měsíce snažili, ale nešlo to a přítel mi pak řekl, že si to rozmyslel
… je fakt, že mě ani nenapadlo, že bych neotěhotněla hned… mám dvě dospělý děti a s nima to šlo hned… ale je fakt, že je mi 40 a ten věk v tom hraje roli, že to nešlo ![]()
@ABRILL to je dobře, že už na tom pracujete, určitě to vyjde
… moc držím palečky ![]()
@bezuška tak zkoušky nazávidím ale držím pelečky a obdivuji taky jsem se na VŠ chystala ale zůstalo už jen u plánů… a na ty vyšetření jsem se chtěla zeptat… asi bych ale nečekela zavolej si na gyndu a objednej se na prohlídku. Krev na hormonální profil se bere jen v určité fázi cyklu tak ať zbytečně nečekáš na další mrchu… ja toho víc a mezi tím se nachystej na manžela… jediné co ti můžu poradit je aby jsi ho přesvědčila aby si nedával pozor ale zbytek si nechej pro sebe namluv o tom a nešil, chlapi to nemají rádi… nech vodu téci a vyhoď těhu z hlavy… vyšetření je pro tvůj klid aby jsi věděla že to ještě půjde ale mu nic neříjej… my jsem taky hodně válčili… prvně manžel chtěl pak nechtěl… když jsem po něm chtěla spermio test tak mě posla ho háje a když jsem vyslovila to že mám dnes plodné dny tak se sekl a sex nebyl třeba 3 dny… tak jsem se o tom přestali bavit já vše vypustila z hlavy a teprve pak se nám 3× zadařilo… neřeším nemluvím nepočítám jen vím kdy a to si hlídám ale miláčkovi nic neříkám… tak zkus a přesvěč ho třeba tím že možné těhotenství ve vašem věku je takřka nemožné a že ať si nakazí akt vyvrcholení tím že se udělá mimo… ![]()
a jinak buď v klidu když mi bylo 20 tak jsem taky těhotněla na povel ![]()
@ABRILL díky za radu,zkusím to, MS bych měla dostat v pondělí, tak se domluvím s doktorem, aby mě objednal na tu krev… nechci to vzdávat… touha po miminku je fakt moc silná ![]()
@ABRILL díky moc
… dodává mi naději, že vidím, že tady je spousta holek co to nevzdává ![]()