Těhotenství po 40 - pro všechny, kterým se nedaří

6574
28.5.12 13:24

Těhotenství po 40 / pro všechny kterým se ZADAŘÍ !!!

Ahoj holky, rozhodla jsem se otevřít toto téma ještě jednou…
Je mi už 44 let /už 46/ a stále řeším to samé ZAMKLÉ TĚHOTENSTVÍ, když pročítám diskuze tak jsem na ty co je nám více let narazila poměrně hodně, tak třeba se přidáte. Budu ráda když nás snažilek bude v našem věku více :srdce:

Příspěvek upraven 04.02.15 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
29.5.12 21:00

Zdravím. Taky je mi víc jak čtyřicet a chci ještě dítě,ale nejde to tak hladce. Takže jsem začla pročítat diskuze a je pro mě příjemné zjištění, že nejsem jediná, kdo navzdory věku chce miminko. Takže bych se ráda připojila do diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
29.5.12 21:02

Ahojky, taky moc toužím po miminku…je mi 40 a pořád nepřestávám doufat…jen můj přítel najednou dostal strach, že už je moc starý (je mu 44) a bojí se že nedokáže dítě vychovat… nevím jak mu mám vysvětlit, že dítě je dar a že tím omládne… snažili jsme se 4 měsíce a nešlo to… to se ještě tolik nebál, prý o tom teď víc přemýšlel :,( … bojí se, že nebudeme moct cestovat a tak… mám sice dvě dospělé děti, ale chtěla jsem ještě jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.5.12 21:26

Je mi 41, mám už dvě děti,19 a 12, a ani nevím proč chceme ještě jedno. Možná ze stejných dúvodu, abychom byli aktivní, omládli jsme. Prostě najednou po x rocích užívání antikoncepce a hrůzy při vynechání tabletky, se něco ve mě obrátilo a mimčo jsem najednou chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
29.5.12 23:34

Ahoj :mavam: vítám vás :kytka: jsem ráda že jste našly tuhle diskuzi a určitě nás za chvíli ještě přibude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.5.12 23:47

Ahoj,taky se k vám přidávám :dance: je mě 41 a jsem 7den po ET,tak jsem vlastně čekatelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.5.12 23:51

Já sem ještě nepatřím je mi 36let,ale na mimčo taky už čekám pár let.Říkala jsem si kdy to zabalím,ale když vás čtu tak ivf jen tak nezabalím a budu se snažit snad ještě víc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak všem pěstičky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.5.12 00:01

@Denisa nic nebal a hezky se nachystej…mimi čeká :potlesk: tobě taky držím pěstě a drž se,naděje umíra poslední :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.12 00:11
@petronek píše:
@Denisa nic nebal a hezky se nachystej…mimi čeká :potlesk: tobě taky držím pěstě a drž se,naděje umíra poslední :palec:

to by mě ani nenapadlo..jenom to ted půjde zase o něco líp :pankac: :pankac: Spíš jsem si dávala nějaký ten limit do kdy to zkoušet..ted už je limit smazanej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
30.5.12 06:41

@denisa 76 @petronek :mavam: krásné ráno

@denisa 76 určitě nic nebal jednou se to musí podařit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
30.5.12 06:47

My se o miminko snažíme už hodně dlouho určiě vidíte můj metřík… daří se mi otěhotnět :palec: tedy zatím se dařilo jen je problém že těhotenství vžda zamlkne :think: a neví se proč… a místo toho aby nás to od miminka odradilo tak je to uplně naopak a chceme ho ještě víc a budeme bojovat pokud to půjde :srdce: :srdce: :srdce: jinak já mám už dvě dospělé děli dcerá má 23 a kluk 21 no a manžel má syna 11. Děti s náma nebydlí moje starší odjelo za prací a kluk zůstal bydlet u táta a kluk od muže je s mámou.Tak nějak se nám zastesklo a miminko by bylo určitě super a pokud se zadaří tak bude určitě moooc štastni :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
30.5.12 07:18
@petronek píše:
Ahoj,taky se k vám přidávám :dance: je mě 41 a jsem 7den po ET,tak jsem vlastně čekatelka :lol:

tak to budu držet palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.12 09:21

Všem krásné ránko :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.5.12 12:13

krásný sluníčkový den vám holky přeju…a dobrou chut k obědu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.5.12 20:00

přeji všem hezký večer :mavam: … máte štestí, že máte chlapy co dítě chtějí… já už vyčerpala snad všechny argumenty a nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí