Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holcinky moje. Jak se mate?
Dashko, bud silna a jeste nehazej flintu do obili
Zitra to Dr rozsekne. Ja sice mela slaby carky, ale taky porad nevim na cem jsem. Dalsi testik udelam az v nedeli az se vrati manza.
Pavli, pokud te to nebolelo nejak silne tak bych pokracovala. To jak se ty svaly, ktery normalne nepouzivame protahujou. Jak je dneska u vas? Tady je takove aprilove pocasi. Chviliprsi a fouka vitr a pak zase duha a slunicko.
A co Marinka?
Ahojky Hani uz jsem si myslela ze se ani neukazes. U nas je hnusne, prsi ale je teda plus 10 ja uplna ziram ![]()
Jinak urcite budu pokracovat, nemyslim si ze by to bylo neco spatneho. A jak uz jsem napsala kdybych mela nejyk problem tak brnknu tomu znamemu. NEbo jak budu doma tak za nim zajdu na masaz a poradim se.
Tak to jsi se dobre rozhdla ze pockas na manzu s dalsim testikem. Jsem na tebe fakt zvedava.
Jinak Marinka nevim dneska tu nebyla. A k lekari jde v pondeli. Tak jsem taky zvedava s jakou prijde.
Jee mne to zase odhlasilo, tomu nerozumim. TEn anonym je zase muj pardon… ![]()
Dneska to s tou praci nejak prehanim
A uz jsem toho hodne udelala a odevzdala. Manzel vcera volala, ze ve Svycarsku taky prsi a taje snih. Ale cetla jsem, ze ma zase prijit ochlazeni. Jen, aby se sem v sobotu vecer dostal. Z toho mam trosku obavky
Ja tu mojzisku zaradila do jogy jako posledni cviceni. Myslim, ze to nemuze nikomu ublizit.
HAni neboj ja myslim ze letadlem to bude v pohode. my mame spis strach abychom se zitra dostali k te kamosce. No uvidime. Jelikoz jeste vcera byla jedna cesta k nim zavrena… ![]()
Jo a kolik tech cviku cvicis od te Mojzisove a kolikrat je opakujes?
A v te praci to tak neprehanej.
Ona ta mojziska je dost podobna joze, takze cvicim jen nekolik cviku jako: lehnout na zada, pritahnout kolena k telu, obejmout rukama tlacit naprde kolena do dlani a pak dlanema do kolen. Pak leh na zadech, nohy pokrcene a stridave je pokladat na bok. OPakuju to 5×. Nektery cviky jsou skoro stejny jako joga.
Pavli, me se zda, ze uz zapominam psat cesky. Glavne S a Z na zacatku slov mi dela potize. Kolikrat se musim podivat do slovniku!!! Se fakt stydim ![]()
A kam jedete ke kamosce? Na vikend?
Hani z toho si nic nedelej ja to mam uplne stejne, nekdy mam problemy i s mekkym a tvrdym i y docela sila ale co nadelas kdyz cesky moc nepises. Ja to znam az moc dobre… ale taky se za to stydim ![]()
Jedeme do toho svycarska. jo jen na vikend ale pristi tyden pak bychom meli jet domu a ten dasli uz mame tyden dovcu v rakousku.
Ja jsem to vcere cvicila az do cviku 17 a pak to co pises ty.
No jo, vzdyt ty zacinas sve cestovatelske obdobi
TY se maaaaas. My uz taky za 6 tydnu letime. Snad uz bude po zime a uzijeme si jaro. Ani nemam poradnou zimni bundu, takze bych to uvitala ![]()
Ted tady fouka strasnej vitr. Museli jsme otevrit okna, protoze pani vedouci spalila toust a desne to tu smrdi. A ke vsemu ted po cele kancelari litaji papiry. Huraaaaaaaa, konecne nejake vzruso ![]()
No tak to se fakt nenudis… ![]()
No ja taky doufam ze a Velikonoce bude uz v cechach hezky. Tak uz mne MS dostihla poradne, je mi hrozne blbe ale doufam ze se mi po ni konecne ulevi. Uf.
A je to dobre, ze te dostihla MS? Jestli ano tak ti gratuluju
Ono se telo procisti a bude ti lip. Ja kdyz nebrala HA tak jsem si prvni den musela brat brufen400 a byla jsem jak jelito. S HA to bylo mnohem lepsi, ale taky jeste bolestivy. Nechces si vzit nejakej prasek at se ti ulevi, Pavli?
No je to dokonce skvele z emne dostihla…uz jsem se ji nemohla dockat. No jeden brufen to je nic…ja beru beru 400 x2 a nic. Nez jsem zacla Ha tak to bylo hrozne, pak se to trochu zlepsilo ale moc ne… ted mam zatim mensi bolesti nez jsem kdy mela. Ale jak se to rozjede naplno tak se mi ulevi..spis si pujdu na chvili lehnout a pak chystat nejake ty veci na vikend…
Tak jo, Pavli, bez si odpocinout. Ja budu zase pracovat. Citim se jak v pekarne
A spala bych az bych brecela. Zatim se mej, Pavli.
No to se nedivim po tom toustu hihi
Jo tak spala bys jo?
no dobra…
Tak ja zatim mizim na chvili do perin..papa a neupracuj se
Ahojky Slunicka, vy to teda zase flakate ![]()
Dashko myslim na tebe urcite jsi ted nedke u pana doktora, tak doufam ze jak se vratis hned podas hlaseni.
Hani jak je?
Marinko uz jsi tu taky dlouho nebyla a Laura taky.
No holkyyyy
Ahoj Pavli. Dobre rano. Jak se mas? Je ti lip? Ja pracuju jako das
dokud mam jeste nejakou chut pred vikendem
Odpoledne to zapichnu a budu jen predstirat cinnost. Od rana nejak spinim. Treba se MS nekde zatoulala a prijucha o vikendu.
Dashko, myslim na tebe a cekam na zpravy.
Marinka s Laurou to opravdu flakaji ![]()