Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Vladus, mne nebylo ble. A taky jsem za 2 mesice pribrala 2kg. pak mne zacali bolet zuby a jedla jsem jenom zmrzlinu a bramborovou kasi
a zhubla jsem. a ted uz zuby neboli ale snazim se jist lehko stravitelne veci. jogurty zeleninu ovoce a tak. a neprejidat se. do tedka jsem ani necitila ze jsem tehu, ale ted si mimis zacal vybyrat co mu chutna a co ne.
. a taky stale sportuji, uz mene, ale prece. typuju 2mimca ![]()
gabco, nesmutni. mimis si te najde. ![]()
jani gratuluji. mozna si kratce tehu a hcg muze byt nizke. mne brali krev v 27dc. to mohlo byt tak 13dni od poceti a mela jsem 114
mejte se
dank 11+5
čauky Gabrielko, okamžitě přestaň být smutná
to je rozkaz
. No vidíš takhle je to o moc lepší, tak se mi líbíš
. Jelikož podle mého velmi zkušeného
názoru ( slušel by mi titul: velmi zkušená v sebepozorování )
, soudím že jsi těhulka a ať mi někdo říká že nejsi
. Ta prsa jsou úplně úžasný, mě taky dávala hodně najevo, že jsou na svém místě
. A s tím brekem si to vůbec tak neber. Já jsem taky byla jak želvoun
, není snad film který by mě v poslední době nerozbrečel
. A jak v tom filmu byla maminka ( třeba i budoucí ) v nějakém ohrožení, tak to byl se mnou úplný konec
.
Tak vidíš, že máš příznaky a nechci slyšet, že jsou vymyšlený, protože já je mám taky a vůbec vymyšlený nejsou
![]()
Tak úsměv a vše bude v poho, uvidíš
)
papa Vladuš
Ahojky Danko s fazolkou, tak za recept Ti moc děkuju, ale já stejně hubnout nehodlám, jsem na nějaké odpírání a cvičení móóc líná ( nějak jsem každej večer móc ráda, že se po práci nabaštím a natáhnu, nevíš čímpak to asi bude
) a vůbec si myslím, že můj mimísek určitě bude po tatínkovi
příšernej všežravec
.
Ale s tím HCG jsi mě docela šokovala
, to to opravdu má být o tolik nižší
, mě sice krvičku brali v 33DC a to bylo cca 18 dnů po akci
, řekni že to může se to může takhle vysoko vyšplhat za pár dnů navíc
. Vždyť 966 je přece krásný číslo, to není možný že by se mi ti broučkové tak rozmnožili.
.
Tak jsem na nás opravdu moc zvědavá a přeju všem snažilkám už brzo // a hodně početnou rodinku ![]()
papa Vladuš
Ahojky Vladus!
Děkuji za povzbuzeni, mimís asi fakt není blbej - už už jsem si chtěla koupit test ale dneska jsem to dostala - asi o 3-4 dny dřív, tak to ani nebudu zkoušet.Hmmmm tak nic, tak příště Tak si budu zatím připravovat tělíčko aby bylo opravdu tím nejlepším pelíškem.
Měj se krásně a pozdravuj mimidrobečka v bříšku
pá pá Klaris
čauky Janino, a nevíš kolik jsi měla HCG
Já jsem teďka úplně vyplašená z těch mojich 966
Ale hlavně že je tam vůbec nějaký, jestli hodně nebo málo, hlavně že jsme těhulky ![]()
Ale určitě je hrozně super že se Ti to taky povedlo
, MMMMMOOOOOOOOOOCCCCCCC GRAAAAAAAATUUULUJUUUUUUU
![]()
Neboj ono nám to dopadne senzačně
a budeme mít krásná zdravá miminka ( někdo možná i víc
).
Tak to budeš mít termín taky před Vánocema jako já
, to je bomba ![]()
Jak dlouho jste se snažili a brala si nějaké léky
, to jsem ale zvědavá, co ![]()
tak mooc piš ať holky vidí, že se zadaří každému a teď jste na řadě vy holčiny: takže čekám, že budete brzo hlásit //
papa Vladuš
PS: holky já bych spala, ani nevíte jak. Taťulda se mi včera trochu na oslavu cinknul
a kdyby jste ho pak v noci slyšely jak řezal dříví, hrůza
. Tak jsem mu to ráno pěkně spočítala, že příště žádný chrápání, nebo že se já i všichni mimískové
budeme móc zlobit ![]()
Ahoj Vladuš,
děkuju za gratulaci. Moje hladina hCG byla 130. Jsem z toho trochu zmatená a nevím, jestli to není moc málo, bojím se aby bylo všechno v pořádku. Doktor mi jen řekl, že je to ještě moc nízko, ale těhotná jsem. Tak nevím, snad kdyby to znamenalo něco špatného, tak by mi to řekl.
Jinak jsem na těhotenství čekala víc než rok, už jsem z toho dost plašila, ale nakonec se to povedlo. A to jsem zorovna tenhle měsíc vůbec nečekala, že to vyjde, byla strašně malá pravděpodobnost. Ale vyšlo to a doufám, že všechno půjde tak, jak má.
Jana
Janini, já se v těch čísílkách taky ještě moc nevyznám
, ale myslím, že když tam jsou ( i když proti mě - matce národa
) nižší, tak není co řešit
. Pokud by miminko nebylo, tak by se určitě nic neukázalo
. Nebo by to bylo tak moc nízké, že by to doktor určitě poznal a něco s tím dělal.
A jestli si nejsi vůbec jistá kdy se vám tenhle zázrak povedl
, tak to klidně může být opravdu jen kraťoučká doba
.
Takže se těším na nové zprávičky, pa Vladuš
Ahoj Vladus a mimisci
, teda odborny dohled bych vazne potrebovala, ale v mem pripade spis
psychiatricky. Se mnou a s temi priznaky co ""mam""to bude asi tezsi.
Dotahla jsem to se sugesci tak daleko, ze mam jeste ke vsemu zavrate.
(asi jsem se rozhodla poridit si ty priznaky vsechny a hned- napiste nejaky priznak
ktery jeste nemam a ja ho do zitra urcite dostanu.
i kdyz pochybuji, ze existuje jeste nejaky ktery nemam
).A to jsem mela pocit, ze to tento mesic zvladnu uplne levou zadni. Nejsem si vedoma, ze bych se sledovla, mela jsem tolik jinych zajmu a starosti. Doslova jsem hltala kazdou novou zpravicku od tabe i jinych holcin.
Teda az do te doby co me zacaly bolet ty bradavky.Pak uz to se mnou slo z kopce ![]()
DALSI NOVINKA
Mam zavrate. Sem tam se mi zatoci hlava. Dnes se mi zetocila hlava, zrovna kdyz jsem krajela jablka na strudl a nuz drzela „proti sobe“ No co ti budu vypravet malem jsem se probodla. ![]()
Vazne bych si to mimi moc prala,ale nejsem moc pevne presvedsena, ze to vyslo
. Manzel je spokojeny (mame tady prce novy dosud neobjeveny priznak citlive bradavky:o )tekze jsem prece urcite tehotna. Je stastny a ja nemam to srdce mu tu nadeji brat. Vlastne mu zavidim.A tak se snzim to nejak sama se sebou vydrzet. Nejak bylo a nejak bude. Moc si mnou hlavu nelam, mas ted jine starosti-radosti. Dekuji za podporu, hned je mi o trosicku lip. Opatruj sebe i misky
a klidne lenos.
Jo a jestli to tento mesic nevyslo, tak si zamlouvam na pristi znazenicko jeste jeden tehu prskanece-to by bylo aby nezabral prskanecek od tolika mimisku ![]()
Gabriela
ahoj gabrielo, s tím pozorováním nejsi sama. Já se pozoruju asi už půl roku. Taky se mi zdálo že mám závratě a že se mi točí hlava a teď v březnu jsem měla i dost citlivé prsa a BT byla 37,1 ale v pondělí najednou 36,5 a bylo to jasné. zase nic. měříš si BT ? moc bych ti přála aby ti to vyšlo a prskanec od vladuš zabral ![]()
pa very
Vladuš díky, tak já budu věřit a doufat že se to povede. budeme mít vyročí svatby, tak si uděláme hezký večer a třeba … ![]()
Opatruj se papa very
ahoj holky, velikonoce se blíží a já mám pocit jako kdybych to měla dostat, prsa mě sice svrbí, a trošku bolí břicho a kříže, jinak nic, včera jsem byla utahaná, a dneska jsem jako čiperka, už mám obovu , že jsme se snažili zbytečně, že ani ty prášky a injekce nezabraly, jinak všem přeji zdravé mimísky a snažilkám brzy //
zdenka
Zdeni, nešil
. Dokud se MS nerozjede tak není nic ztraceno. A ty tvoje příznaky mi připadaj dost těhu
, holky já nevím co to pořád máte takhle si nevěřit, že jste to už konečně zvládly, to jsem byla taky taková
![]()
Před chvílí mě vyděsila jedna holčina co odpovídala Janině ( v jiném příspěvku ) na otázku ohledně hladiny HCG. Bohužel - bohudík se překoukla a napsala že "vysoká hladina HCG podle tabulek na emiminu může znamenat vícečetné těhu nebo mimiděložní
V tu chvíli jsem začala zběsile hledat ty stránky kde to píšou a myslela jsem že strachy umřu. Bohudík tam psaly, že velmi nízký počet pod hranicí může znamenat mimoděložní
Ufff to se mi ulevilo, to mi holčiny nedělejte
.
Ale jani Ty se neboj, koukala jsem na to a Ty se i s Tvým mimískem do tabulek krásně vejdeš - žádný strachy.
papa Vladuš
já vím vladuš, ale je to opravdu šílené každý měsíc čekat, kdo to nezažil tak tomu nevěří, snažím se na to moc nemyslet, ale nemůžu si pomoci, prostě na to neustále myslím, tak moc si s přítelem přejeme miminko, no asi jsem nervózní, bojím se opětného zklamání, jako každý měsíc, no ještě dva dny v práci a v sobotu odpoledne jedeme na velikonoce k bábičce tak snad budu mít jiné myšlenky, chci si v sobotu udělat ráno test jen tak pro zajímavost, ale bojím se že bude negativní a budu opět brečet, měla bych to dostat v pondělí, tak uvidím, promiňte mi holky za moji depku, ale snad mě chápete, díky vladuš za povzbuzení, a nezlob se na mě, ty musíš být v klidu a netrápit se!!
zdenka
Alien-ka, dekuji za podporu. Jestli je to opravdu priznak tehotenstvi nevim, ale prala bych si to.Pokud je to zase jen dalsi z tech falesnych, tak uz jsem asi vazne cvok. Uz sase brecim.Snad bude lip.Tak se mej hezky.
Gabriela