těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.4.04 10:23

Vladus, same dobre zpravy. Teda ty se taaaaaaaaaaaak krasne poslouchas. :D :D To je balzam na nervy. 8) I kdyz ted teda zase nevim, jestli teda jeste neklesne. Doufam, ze ten tvuj zakaz pochopila.Projistotu ji to budu porad pripominat. :wink:
S temi okny je to docela dobry napad. Nezapomen, ze asi od 5 mesice(ale tim mesicem si nejsem uplne jista)se v zadnem pripade nesmis natahovat-miminku by se mohla omotat pupecni snura. :! :! :! Pamatuj si, ze opatrnosti neni nikdy dost. To at ty okna zustanou radsi neumyta.
My mame cele rodiny v CR,takze zadne rozmazlovani rodinou nebude (ale muj brach uz sem pomalu miri ,ma taky zelnou kartu.) Manzel se na mimiska tak moc tesi, ze si myslim, ze to rozmazlovani zvladne hrave sam.
Vesele Velikonoce i tobe a nezapomen hodne odpocivat.Ted jsou fazolky #1.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.4.04 10:32

Jeste me tak pri cisteni zubu napadlo :idea: Vladus ty nam stejne asi uteces, zeeeee :?: :cry: :cry: :cry: Rikala jsi, ze nekdy tusim v kvetnu vase firma konci. :D Neuvazujete o zavedeni internetu domu? Prece si nemyslis, ze nas jen tak pripravis o zpravicky o fazolkach 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
1719
9.4.04 10:36

Vladus!
Já sem občas jen nakukuju a občas se ptám, ale moc tě obdivuju jak tu holkám dokážeš pěkne zvedat náladu! A určitě ten deníček založ - typem: stará zkušená těhulka radí vykuleným snažilkám :lol: A já se do něj taky určitě poívám, ju!
Tak se měj báječně a okna nech oknama - vidět přes ně bude i když se neumejou 9měsíců :wink:
pápá Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.4.04 10:40

Vladuska,
ja som ta v ziadnom pripade nechcela vyhanat od nas, mala som na mysli presne to iste co pisala Gabriela, ze my vsetky by sme sa tam nastahovali za tebou…
A to zalozenie dennika ma samozrejme cas, to bol len taky napad…ked uz budes v pokrocilom stadiu tehotenstva (a my vsetky samozrejme s tebou:o)))), je omnoho efektivnesjei si pisat v samostatnom dennicku ako v tomto fore.
Napriklad ze si tam budeme pisat svoje pocity z 2,3,4......9 mesiaca a potom ako sli porody a tak:o)
takze v ziadnom pripade neodchadzaj, ty prva mamino medzi nami…len pocas volnych dni porozmyslaj, ci by st to nechcela zobrat na seba )myslim ten dennicek)…pripadne sa mozme striedat…
tak ja uz fakt letim, lebo neda mi aby som sem nenakukovala, ale uz fakt musim dobalit a frcime na ten nas vylet smer Nachod!:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.04 10:45

Ano, Ano, jsem taky pro deníček a vládkyní bude Vladuš :lol:
a bude to snažilkovskou-těhotenský deníček, kde všechny snažilky budou postupně těhulky a pak maminky. To bude parááááda :P
 Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.4.04 10:54

Jak to tak sleduju, tak uz se z toho Vladus nedostanes. Chtela jsi zustat s nama Tak zaloz Denicek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Teda tady je fakt psina.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
67
9.4.04 12:57

Téda holčiny, Vy mě fakt asi rozbrečíte :cry: , jste fakt na mě moooc hodný :oops: . Dík Evčo dobrej nápad :idea: :Huuuuuráááááá jsem vládkyně :! na to jsem v už dávno čekala :lol: . Ale vážně já se přiznám, nevím co s tím deníčkem provedu, nějak jsem se v tom jejich systému ještě nezorientovala :oops: . TAk uvidíme, zkusím to nějak vymyslet a Vy mi pěkně koukejte pomóct.
A uvědomujete si vůbec, že jste si to pěkně zavařily :?: Jako vládkyni mě totiž budete muset poslouchat na slovo :lol: :idea: . A můj první rozkaz zní: hned teď všechny honem rychle otěhotnět a nechci slyšet žádné odmlouvání :wink: , jasný :?:
Gabrielko, s tím internetem, vůbec nevím jak to vymyslím, doma pevnou linku nemáme a zavádět ji asi nebudem ( jen kvůli mému žvatlání ) to by mně manžílek asi dal :roll: . Ale nedokážu si vůbec představit, že už bych o Vás nic nečetla :cry: . Jste taková moje droga 8O .
Alienko, já vím, že jsi to nemyslela nijak špatně, ale já jsem prostě potřebovala slyšet jak jsem nepostradatelná :lol: Užij si výlet a poslechni rozkaz :roll:
Klari, dík ale není co obdivovat, kdyby jsi byla na mém místě tak by jsi mi zvedala náladu úplně stejně. Tak se hezky snaž ať mě doženeš :lol:
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.04 13:33

Vladus- vladkyne nase, pokud budes udelovat jen takove dobre prikazy, myslim, ze se zadneho odporu nedockas. :lol: No jsme proste holcinky poslusny 8) :D
S tim internetem to chapu, ale stejne bych se primlouvala, aby se TY naslo nejake reseni. :( Co teda aspon cas od casu (nebo i casteji) nejaka internetova kavarna? Musis neco vymyslet :arrow: nebo budu zase smutnaaaaa :( .
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.4.04 13:41

Ahoj Vladus!
Takz ti moc moc chci podekovat za tvou podporu. Je to uzasny, jak dokazes milym slovickem vsem tady pomoct.
No, ja se chystam ve stredu na genetiku-resp. uz na nejaky ten podrobnejsi ultrazvuk a budou mi brat krev (mame v rodine vrozenou vadu), tak se trosku bojim uz ted, aby to dopadlo vsechno dobre.. Jsem ted 12+0, tak doufam, ze to bude takhle dobre pokracovat i dal a vsechna vysetreni dopadnou na 1.
Holcinky, preju vsem tehulkam zdrava briska a vsem snazilkam co nejdrive //. Nebojte, oni se potvurky objevi.. Preju vam krasne svatky. Majka

• Citovat
  • Upravit
67
9.4.04 14:39

Tak dobře Gabrielko,přemluvila jsi mě :) nějak to s tím internetem vymyslím :idea: , neboj :! .
Ty ale dneska nějak ponocuješ 8O , nemáš už dávno spinkat :?: :) , aby bylo bříško spokojený :! Tak utíkej na kutě a pozdravuj manžílka, ať Tě o víkendu hezky rozveseluje za mě :lol: .
A mám taky jednu špatnou zprávu :cry: : v úterý mám dovču a jdu na ten UTZ, takže nebudu moct dát vědět :cry: ani si přečíst nový zprávičky :( .
Moc se neraduj :! , ve středu už tady zase budu a zase budu otravovat :wink: . To bude ale hrozně dlouhej víkend :roll: , nevím jak to holčiny bez Vás vydržím, tak se držte, a všechny Vaše novinky mi pěkně schovejte na středu. Už se moc těším ( jé to se mi ještě nestalo, aby jsem se v pátek už těšila zase do práce 8O ) a ve středu pápá. Vladuš - VLÁDKYNĚ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.4.04 14:46

Ahojky Majko, děkuju za Tvůj vzkazík, taky jsi mi vykouzlila usměv na rtu :lol: ( tak vidíš dokážeš to taky :wink: ) a ničeho se neboj všechno dobře dopadne. To by tak hrálo aby nějaká naše holčina nebyla v pořádku a neměla zdravého mimíska ( to bych se na to jako vládkyně podívala :lol: ).
Hlavně buď v klidu a pohodě Ty a uvidíš, že to od Tebe Tvůj mimísek taky okouká, neboj :D .
Tak hnedka jak budeš něco vědět, dej nám určitě vědět, jsme tady holky zvědavý :wink: .
Krásný Velikonočky a ať Tě chlapci šetří - mamino :D
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.04 15:18

Ahoj Vladuš a ostatní , to jsem ráda že se Vládkyně líbí :lol: :lol:
tak já už taky pádím z práce, už se těším na voňavou velikonoční nádivku :wink: (ještě že jsou maminky)
Pa a po velikonocích se těším na novinky
Evča
Holky, mě by vlastně zajímalo, kolik Vám je let? Mě 28 :wink:

• Citovat
  • Upravit
delly
9.4.04 19:57

Ahoj holky, čtu vás už od začátku a dneska se k vám, pokud můžu, přidám. Taky se teď snažíme o miminko. Doma máme tříletou holčičku a teď chceme druhé. Poprvé jsem vy:,–(ila antikoncepci, dva měsíce jsme si dávali pozor, a potom jsem otěhotněla po dvou měsících. Teď jsem vy:,–(ila HA v únoru, měsíc si dávali pozor(protože v červnu jedeme na dovolenou, tak kdyby to vyšlo, tak abych nejela s pupíkem) a před měsícem jsme se začali snažit. Tak jsem zvědavá, mám to dostat ve čtvrtek po velikonocích. Vladuš s tím internetem - my taky nemáme pevnou linku, ale nechali jsme si přivést internet vzduchem. To ti dají anténu za okno, připojí přes modem a nasměrují ji na vysílač.
To umývání oken taky nedoporučuji, mě je taky umyla mamka, já dělala jen běžné věci a stejně mělo miminko šňůru kolem krku a to dvakrát!!!
Těhulkám gratuluji a ostatním držím pěsti ať to vyjde. Ty nervy znám.
Zatím ahoj Delly :D

• Citovat
  • Upravit
delly
9.4.04 20:06

Jo holky,
a s těma příznakama-nepříznakama si vůbec nedělějte hlavu, protože já jsem neměla vůbec žádný. Až když jsem byla 7tttak mně začly hrozně růst prsa a bolet, jinak fakt celý těhotenství nic! Čau Delly

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.4.04 01:05

Delly, klidne se pridej. Vitam Te :! :D Preji Ti, aby jsi nezustla moc dlouho snazilka, ale pridala se bzo do rad tehulek a vase holcicka mela brzo sourozence. Az budes vedet vysledek, dej nam vedet. :wink:
Pokud jde o ty priznaky- nepriznaky, udelala jsi mi radost. Snad mam prece jen nadeji. Snazime se s manzelam treti mesic a tento mesic jsem mela asi dva dny uplne vsechny :D a ted najednou ani jeden. :cry:-pak se v tom vyznej :? 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí