Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, tak dneska jsem 28DC no a test dopadl negativně, tak to nevyšlo, ale je to divné protože jsem si měřila BT a byla 37,2, no asi opravdu jsem si vsugerovala všechny příznaky
zdenka
Ahoj holky,
už nějakou dobu Vás sleduju a ráda bych se k Vám přidala. Myslím, že deníček Vladuš je dobrý nápad.
Souhlasím s Delly, co se týče příznaků. Já neměla ze začátku ani jeden!! Až po potvrzení těhotenství mě začaly bolet prsa - ale děsně!! Bohužel to tenkrát nedopadlo a pořád teda patřím mezi snažilky.
Teď jsem po IVF (3dny po transferu embryí), tak uvidím. Testovat budu 19.4., tak mi držte palce.
Zdeni, neklesej na mysli. 28 DC je možná ještě brzo, počkej tak 3-4 dny a dvě čárky tam určitě najdeš, hlavní je zůstat v klidu a nenervovat se. Obdivuju ty co si měří BT a něco z ní vyčtou. Já to dělala skoro 2 roky a i když vím od doktorů, že ovu bezpečně mám (u nás je spíš problém u manžela), na křivce teplot se to nedalo poznat ani v jednom cyklu.
No, je jaro, v přírodě se to množí, tak proč ne my!!
Všem, které čekají na //, je ze srdce přeji.
Mějte se krásně! Dadla
Ahoj holky, tak ako sa mi mate?
My sme sa v Cechach na vylete mali skvele, uplne som zabudla, ze som vlastne v tychto dnoch vo velkom napati, ci sa teda podarilo alebo nie…ale som rada takto na to nemysliet…dnes som 29 DC, MS by mala dorazit vo stvrtok…pobolieva ma brusko, ale na to sa uz radsej nespolieham:o))))
a vy ako?
Evca, pytala si sa kolko mame rokov…no ja mam rovnako ako ty-28. A len nedavno som si uvedomila, ako velmi uz tuzim po bejbinku:o)))
Ahoj Alien-ka, tak te vitam zpatky-ty tulacko
Jsem rada, ze jste si to volno, tak krasne uzili. Ja se nemam nijak moc dobre. Priznaky tehotenstvi, zadne a vlastne muzu rict, ze tak dobre uz jsem se dlouho necitila. Po psychicke strance uz je to horsi. Ja dostanu MS „az“ v nedeli 28.4
, ale to ty a Delly uz budete vedet, ze jste tehulky.
Je mi 26 let a miminko jsem si hrozne prala snad vzdycky.
Gabriela
Cau Gabrielo, rada o tebe opat „citam“…Ani ja nemam v podstate ziadne tehotenske priznaky momentalne:o) Inka ale ty mas na tie priznaky este casu doooost, ked to mas dostat az 28.4. Nevesaj hlavu!!!
Snad budeme moct my s Delly uz coskoro oznamit skvelu spravu - a po nas hned aj ty a ostatne holky!
Este musim napisat, ze na vylete v Cechach bolo fakt super, boli sme na miestach kde som nikdy predtym nebola (Hradec Kralove, Nachod, Broumov) a musim povedat, ze to tam v tych Cechach mate moc krasne…
Ahoj holky, vítám taky všechny nováčky.
Zdenko, já jsem si jednou jen tam měřila BT a měla jsem taky těch 37,2 a druhý den přišla MS. Je to blázinec, teploty jsou asi fakt individuální. Alienko, já jsem taky ještě donedávna o mimču vůbec neuvažovala, zatím mi to nechybělo, ale od konce roku to na mě přišlo a už se ho nemůžu dočkat ![]()
Evča
Pro Evcu:
Chhtela jsem jen podotknout, ze jeden den muze mit 37,2 a dalsi den odletet na MS…protoze dalsi den rano ti teplota klidne mohla spadnout…Ja to tak mam kazdy cyklus…a merim pravidlne v 7:15. Kdyz nemeris ve stejneou dobu, tak ti nemusi zadna krivka vyjit…
Holky mejte se …
A brzy hlaste 2//
Maxi
Gabrielo, teraz som si citalas prievky par stranok dozadu a ty mas predsa MS dostat v nedelu 18.4, nie az 28.4 ako si pisala naposledy:o))))
Nedela vecer je tu coby-dup a uz sa tesim ako nam v pondelok rano napises tu super spravicku, ze budes maminka…velmi ti to prajem…a prajem to aj sebe, Delly, Zdenke, Evci aj vsetkym holkam..
Evca, ja som o bejbinku zacala rozmyslat okolo vianoc, ale prakticky na to „pracujeme“ este len druhy mesiac, takze NEBUDEM a NECHCEM byt smutna, ak to nahodou tento mesiac nevyjde…ale ja verim ze to vyjde, lebo viete co som na sebe opat zacala pozorovat -som stale strasne hladna a velmi rychlo mi travi…to je snad dobry priznak, nie?
Tak piste aj ostatne holky ako ste sa mali cez sviatky a ako pokracuju snazenicka…
Vsetkym prajem krasny den,
Alienka
Ahoj Alienka, s tim datem moji MS mas samozrejme pravdu. Napsala jsem to nejak blbe ![]()
Hlad a dobre traveni je super
Gratuluji k novemu tehu priznaku
. Musim priznat, ze momentalne mas rozhodne navrch. Ja mam jen bolest v podbrisku, ale ta se opakuje uz treti mesic.
Preji ti aby to vyslo. Ja te dozenu treba pristi mesic.
Jinak preji vsem snazilkam a cekatelkam brzo //.
Gabriela
ahoj holky, tak se MS dostavila včera, no určitě můžete tušit jak jsem se cítila, tak začnu od zítřka stimulovat vaječníky znova, všechno podstoupím ještě jednou, hormony na ovulaci, injekce na podporu ovulace, hormony na žluté tělísko, celý ten kolotoč , všechny ty ultrazvuky na měření folikul, děkuji všem, kteří mi drželi palečky, děkuji, přeji všem brzoučko //.
zdenka
Zdeni nezoufej, je mi to lito, ale zaroven vim, ze kdyz to nevislo tento mesic urcite to vyjde ten dalsi. Ja na 99,99% taky nejsem tehule a verim, ze i me se to uz dalsi mesic povede. Prece nejsme zadny becka ne
Nasi mimisci jsou jen trochu svehlavy a davaji si na cas. Hlavu vzhuru. ![]()
Gabriela
Ahoj Vladus , jestli nevis, jak zalozit ten Denicek, mrkni do diskuse <Konecne jsem tehotna!> najdes tam navod.
Gabriela