Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
cau Maxi,
BT si samozrejme meriam, ale zatial len prvy mesiac, takze mam v tom trochu hokej…dnes som 33 DC, teplota 36.4, cize stale rovnaka uz asi tyzden. pred ovu bola teplota 35.8. inak MS zvyknem mat pravidelnu medzi 30-34 DC.
takze na zaklade BT este nedokazem presne urcit den ovulacie, davam si data na fertility.com, tam mi spatne vysiel den ovulacie na 23 DC, ale podla mna som ovu mala 21 DC, vtedy som mala aj najvacsie bolesti…
tak neviem..
Ali, tak to jo. Mesic, to jeste neni nic urciteho. Uvidis dalsi cyklus, jak se ta teplota vyvrbi. Ja jsem dneska 33DC a taky mam teplotu porad vysokou. Jesti bude az do pondeli, tak v uery koupim test. Ikdyz myslim, ze ho nebudu potrebovat. Mam vzdycky pred MS maly vytok a ten uz dosel…takze je to jasne jak facka.
Tedka jdu do mesta a vim, ze me to bude zase lakat test koupit, ale ja se nesmim dat…navic vyhazovat zbytecne penize a presvedcit se o tom, co uz stejne vim, se mi nechce. To si radeji koupim neco na sebe ![]()
![]()
![]()
A ty budes testovat?
Maxi
Ahoj Maxi, tt nedoporucuji (ani nevim proc
), ale neco na sebe schvaluji ![]()
Gabriela
Ani se mi do toho mesta nechce, protoze at chci nebo ne kolem lekarny musim
leda bych si to cele obesla…ale o bych zase narazila na lekanu jinou
![]()
Maxi
Very, jsi zlata, dekuji. Ja uz prestavam verit, ze to vubec kdy vyjde. Delame mozne i nemozne a nic.
Vim dokonce naprosto presne, kdy mam ovulaci, ale k nicemu mi to neni.
Uz jsem byla taaaaak stastna
a ted jsem taaaaak nestastna.
Vim, ze 3 mesice neni zase tak dlouha doba, ale i tak je to tezke.
Gabriela
Very, to tady jsou lekarny jen v supermarketech, obchodech.Samostatne lekarny tu snad vubec neexistuji.To znamena, ze ja se tomu vyhnout nemuzu. Jedine prestat nakupovat uplne. Ale to by jsme asi meli brzo hlad a zizen.
![]()
Gabriela
Ahojky holky,
Gabrielko, nebuď zkalamaná!!!! Já jak to tak vidim tak je lepší vůbec netestovat a když tak až třeba tak min. 3 dny po vynechání MS. JInak se pak člověk zbytečně nervuje. Dnes jsem byla u gynekologa a svěřila, že příští měsíc se začínáme snažit o mimi. Moc mi toho teda neřekl
Ale co taky. Řekl jen že jsem zdravá jako řípa a že mi nic nebrání. I když samozřejmě žádný speciální vyšetření nedělal. Tak uvidíme. Dnes jsem začla zobat Calibrum baby plan.
Docela mě překvapilo, co tu psala myslím Mona, že se musí spernie nechat odležet
alespoň 10 dní. To teda nevim jak manžílkovi vysvětlím, ale třeba se zadaří. Alespoň ten týden by to asi chtělo. ![]()
Evča
Maxi, ja uz teda testovat nebudem. Jeden test som uz robila (v 29DC), ale bolo to zbytocne vyhodenie penazi. MS zatial nedorazila, a ak by ani nedorazila tak pockam este minumalne tyzden, kym sa odhodlam k dalsiemu tt:o)))))))
Ahoj Evi, snazim se to nejak rozdejchat, ale zatim mi to moc nejde.
Ja jsem ten tydenni pust manzilkovi taky naordinovala. Napred se trochu cukal, ale nakonec to vzdal.J e videt, ze konecne po 8 letech pochopil, ze nademnou nemuze zvitezit.
![]()
Hodne uspechu pri snazeni.
Gabriela
Ali:Ja se porad doma a odhodlavam se jestli jit, nebo ne ![]()
Ale stejne musim…jinak bychom o vikendu umrelu hlady:D:D:D, sice jeste zitra otevreno v obchodech maji.
Gabi: Jinak tady v supermarketech taky maji lekarny, ale ja supermarkety narada. Ja radeji male obchudky ![]()
Maxi
Maxi, to víš, že ten graf nosím s sebou, právě proto jsem teď brala clos.. jako vladuš. má to pomoct ovulaci, ale teď mě zarazilo to milování po týdnu. čekám ov. každým dnem a půst jsme nedrželi
a asi ani nebudem, aby jsme to zase nepropásli ![]()
a co je s vladuš? že by byla nemocná? very
Maxi, tak to by se ti tady asi nelibilo, protoze male potravinove obchudky jsem tu za toho pul roku jeste nevidela. ![]()
Gabriela
Taky by me zajimalo co je s Vladus. Bolelo ji v krku, tak snad to neni nic horsiho.
Very, co vlastne ma ji ty prasky udelat?
Gabriela
Mají vyvolat právě ovulaci. jak psala vladuš- asi je i víc vajíček. hlavně je to pro ty co mají anovulační cykly. já prý sice ovulaci mám, ale podle BT to není úplně nej.
very