Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ale maxi ,mozno sa ciarocka este ukaze ,kym nemas ms tak nezufaj nic nie je stratene.
Juanca, neverim tomu, ze jsem tehu. Pokazde test ukazal pravdu..tak co si namlouvat. Ted uz jen cekat kdy potvora cervena dojde…
Navic my se tento mesic ani moc netulikovali…
Maxi
Ahoj Maxi,
neházej zatím „flintu“ do žita! Pokud se zatím MS nedostavila, tak to nemusí znamenat, že těhu nejsi! Držím palečky!!!
Jinak děkuji za odpověď na otázku. Mě totiž tak napadlo, že jsem mohla otěhotnět těsně před očekávanou MS, to by znamenalo, že týden po tom, kdy jsem byla u doktora, tak tam nemuselo nic být. Já nevím! Začínám být hotová z toho, že ta červená teta nikde. Na vyvolávačku mám jít až 3.5., pokud se nedostaví MS sama. Tak nevím, zda tam nejít dřív. Včera jsem v diskuzi četla o Chlomhexalu. Chtěla bych to vyzkoušet, tak doufám, že mi to Dr. napíše.
Holčiny, držím Vám palečky, aby jste brzy ohlásily dvě čárečky!!! ![]()
Ahoj Monaliso, ja vim, ze tehu nejsem. Vzdycky mi test ukazal pravdu a ja se s tim uz smirila. Je to lepsi nez doufat…Takto nebudu MS prekvapena…
Kolikaty DC jsi tedka ty?
Maxi
Ahoj Maxi, sakra nejsem přihlášená
, ale to neva. Mě testy ukázaly lež. Doma mi dva ukázaly, že těhulka jsem a nakonec u doktora NIC!!! Ani krev, prostě netěhulka!
Nyní jsem 41 DC a začínám z toho být zoufalá. Asi jak jsem si to „vnutila“, že jsem těhulka, tak se díky tomu opozdila i červená teta
, takže teď mimíska „neděláme“
a necháváme spermie - potvůrky jedny - uzrát!
Monalisa24 - Radka
Já jsem dnes 30 DC a MS zatím nikde. Tt mi včera vyšel negativně, ale stál 27Kč, tak nevím, jak může být důvěryhodný. No, tak uvidíme
.
Zatím Delly
Nazdar holky,
no ja kazdy den cakam, kedy dorazi MS, ale ona zatial nic…Dnes som 35 DC taketo dlhse mesianie som este snad ani nemala…drzte mi palce, nech som tehulka. ak nepride MS do zajtrajsieho rana, tak v pondelok kupim test a v utorok rano testujem:o))
uff, ale bojim sa bojim, dufam ze mrcha dnes nedorazi…
Ahoj Alien-ko, držím palečky, aby Ti ten testík v úterý ukázal //!!!
Dej hned vědět, ano?
Já jsem dnes 42DC a MS nikde. Potvůrka jedna, čekám na ni jako na smilování, protože vím,že těhulka nejsem. Ve středu mi to definitivně potvrdil doktor
.
Ahoj berušky, tak po 42DC se objevila červená teta
a jsem z toho docela zklamaná!!! Vím, že jsem těhulka nebyla (podle doktora), ale pořád jsem měla takovou naději! Teď nevím, jestli mám začít brát HA, které se mi válí ve skříni, nebo ještě počkat - zítra jdu k jiné lékařce, která mi po 8-mi měsících snažení nebude jen říkat, že se to povede, ale pomůže mi,snad
- a nechat si napsat nějaké léky na posílení vajíček - třeba ten Chlomhexal. Já fakt nevím!!!
![]()
Ahoj holciny, mne sice jeste MS nedorazila, ale zitra dorazi. Teplota uz klesa. Dneska 36,7, takze zitra se mam na co tesit.
ali: Holka tak co? testovala jsi jeste?
Monaliso: Je mi to lito, ze teta ruda prisla. Ale pristi mesic to vyjde ![]()
Ja si vcera aspon dala trosku do nosu, byli jsme tancit a popijet a bylo mi fajn. A ted jen cekat na MS a hura do dalsiho snazeni..
Maxi
Ahoj dievcata, nejaku dobu uz sledujem tuto diskusiu, ale este som sa nezapajala. Aj my sa snazime o babetko - toto je nas 3 mesiac a zatial nic
Chcela som ale reagovat na Gabrielinu otazku ohladom casu, ktory prejde, kym spermie dorazia k vajicku. Tak podla mojich info z odbornej literatury v pripade zdravej a zivotaschopnej spermie je to 10-12 hodin. Co sa tyka dozrievania spermii, nemyslim, ze je dobry napad cakat tak dlho. Spermia potrebje na dozretie 48 hodin ale dozriet moze aj v nasom tele…takze si myslim, ze tulenie obden, popripade kazdy 3. den je akurat v pripade, ze viete +- den, kedy mate ovu. Drzim vsetkym palceky, aby sa vam fazulky konecne usalasili v bruskasch. Lili
Ahoj Holky!
Tak já jsem dnes 31 DC a MS ještě taky nic. Dneska jsem si dala červený víno, protože po ní se spouští. Jestliže totiž nejsem v tom, jak mi v pátek ukázal test, tak ji chci dostat co nejdřív, abych mohla začít další snažilkovský měsíc!!!
Tak zatím čau a zítra se zase ozvu jak jsem na tom Delly ![]()
Maxi: zatial som netestovala, skusim az v pondelok…ale stale ma velmi bolia prsia a brucho…aj kebyze som nakoniec MS dostala, zda sa mi, ze odkedy sa snazime o mimi, ze mam v case MS bolesti vacsie ako predtym…no kazdopadne, ozvem sa zajtra.
Delly: tak to je nadejne, drzim palce!
Lilli: suhlasim s tebou, aj ja som takto citala, ze oben..a takto sme to tento mesiac aj skusali, uvidime ci uspesne:o)
Gabrielo: a ty co holka, ak teda-MS dnes dorazila alebo nie?ozvi sa..
Ali,
ja po vysazeni HA a ted uz konecne normalniho cyklu, mam take vetsi bolesti briska pred MS a prasa mne take boli. Vetsinou tyden pred MS, zacnou bolet asi 2 dny po OVU. Takze ja se nejakymy tehu priznaky nemuzu ridit vubec. A to, ze mi MS ne a ne prijit, to je tou psychykou. To znam moc dobre. Ale u mne neg tt je jako spoustec pro MS.
Holciny, ja se uz taky tesim az bude po MS a zacneme se znovu snazit.
Vsem drzim palce…at se vam ukazou 2 //. Ja bych asi radosti skakala az ke stropu, kdyby se na mem testu objevily ![]()
Maxi
Ahoj berušky!!!
Zrovna jsem dorazila domů. Byly jsme se s kamarádkou „opít“
, ale dala jsem si jen jeden bambus, takže to nevyšlo
…
Ali: Věřím, že nebudeš jediná, která bude skákat do stropu, až se na testíku objeví //. Já také skákala a jak to dopadlo - dnes přišla „rudá teta“
. Ale držím palečky!!!
Alien-ka: Držím palečky!!! Jsem zvědavá, dej hned vědět, ano? Bolesti bříška i prsou mohou souviset s těhotenstvím!!! Každopádně se ozvi! ![]()
Delly: I já se těším na další snažilkovský měsíc! Rozhodla jsem se od zítřka měřit BT, tak snad budu moudřejší! A vínko jsem si dnes dala také, ale s kolou
.
Lili: Ahojky, zdravím Tě! Já jsem také někde četla, že spermiím stačí 48 hodin, ale můj doktor mě přesvědčuje, že je to týden. Tak z toho už nejsem vůbec moudrá. Zítra jsem objednaná k jinému lékaři, tak snad nám něco poradí, protože už mi začíná hrabat!!!
Přeji příjemné snaženíčko a ať nám nahlasíš brzy mimíska v bříšku (to stejné přeji i ostatním snažilkám
!!!)
Maxi: Hm, také vínko - teda holky, vy jste se dnes rozjely
. Hodně štěstíčka v dalším snaženíčku!!!
Jinak Vám všem přeji krásný večer a dobrou noc!!! A pro snažilky s ovu termínem příjemné ťulínkování
!!!