těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
22.4.04 11:50

No Evco, to jsi me moc nepotesila. :( Melir mam taky, ale ani ten nepomoha. Takze budu umivat :(
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 11:53

Gabrielko,
moc ti dekuju za podporu. Vim, ze „papir“ neni dulezity, ale tak nejak jsme o tom zacali mluvit, zacali to zarizovat, vsechno bylo v poradku.. a pak najednou, z niceho nic, mu trosku „preskocilo“ a zacal mit strach.. Docela me to mrzi, protoze si myslim, ze po ctyrech letech me musi znat, nebo aspon natolik, aby vedel, ze ho mam rada a nemusi mit strach. Je mi to lito i kvuli mimi, ze se bude jmenovat jinak nez jeden z jeho rodicu (a ted vypadam asi jako sobec, ale chci, aby se jmenovalo po me).. Proste me to mrzi a verim, ze me pocity chape kazda, ktera se treba nekdy v me situaci ocitla. No, je mi jasne, ze krize prijde, to je proste vsude a at clovek chce nebo ne, nevyhne se tomu. Verim, ze me ma rad, ja jeho taky, a snad to vsechno preckame. Mam jen trosku strach, protoze citim, ze jsou porad „jeho veci a jeho problemy“ v popredi a ja jsem tak trosku vzadu.. Ale snad se to spravi. Kazdopadne moc moc dekuju za podporu. I tobe moc drzim pesti, at se to co nejdriv povede a mimi se ti pevne uhnizdi v brisku.

Monalisa24
Dekuju za gratulaci.. Jsem moc stastna i pres vsechny ty problemy. Nerozumim kamaradkam, ktere mi dokazaly rict, ze jsem pitoma, kdyz si chci to mimi nechat, kdyz pritel „blbne“.. Jenze asi nedokazou pochopit, ze mimi je nejkrasnejsi a nejdulezitejsi vec v zivote zeny, nebo teda aspon pro me, a nedovedu si predstavit, ze bych ho nemela chtit.
Priznam se, zadne priznaky krome pnuti v prsou a pobolivani briska jako pred MS jsem nemela. Obcas se mi teda mota hlava, prsa boli stale, ale jinak mi vubec nic neni. Mam porad na neco chut, snazim se tomu odolavat, ale nekdy to nejde:) Takze si dopreju susencicku, kolacek nebo zmrzku.. Mnamm… Zitra jdu na kontrolu, dr. mi rekne uz prvni vysledky krve, a mozna, ze se dovim i prvni z vysledku z krve, kterou mi odebirali na genetice, tak jsem zvedava. Mam trosku strach, ale snad bude vsechno v poradku. Porad se utesuju, ze kdyby se neco delo, tak uz by mi volali.

Holcinky, dekuju, ze tady s vami muzu byt, je mi tu moc hezky. Dekuju, ze me vyslechnete. Ani nevite, jak moc mi pomahate.
Preju vam moc moc stesticka s fazolkami a pelisky pro ne.. A drzim vsem palecky.
 Majka

• Citovat
  • Upravit
delly
22.4.04 12:38

Gabrielko a všechny holky co vám to nevyšlo - nesmutněte. :wink:
Mně taky ne a ještě jsem na tom hůř, že jsem ještě ani nedostala MS. Dnes jsem 35 DC. Tak dlouho se mi to ještě nikdy neopozdilo, ale tt je pořád negativní. Včera jsem se rozhodla, že MS trošku pomůžu, tak jsem jela 10 km na kole, dřela se jak kůň, tam si dala cca.1/2 litru červenýho a zase zpátky. Ale pořád nic,tak už nevím co pro to ještě můžu udělat :?: .
Tím se mi zase oddaluje další měsíc snažení. Holky, za jak dlouho se chodí na tu provokačku?Manžel pořád věří, že jsem v tom, ale to neví že už jsem vyplácala 3 tt a byly neg. To by mi asi řekl, že blbnu, tak jsem mu to ani neříkala.
Zatím se mějte a pěkná snaženíčka!!!(já si na něj jěště asi nějakou dobu počkám).

Delly

• Citovat
  • Upravit
2518
22.4.04 12:39

Ahoj berušky moje,
tak mám chviličku (šéfík si odskočil na oběd :lol: ) a rychle píšu. Mám menší problémek a fakt jsem z toho docela v šoku :cry: . Začala jsem si měřit BT až teď, já tomu za jedno stejně moc nerozumím a za druhé si říkám, že se to prostě povede a je jedno, jestli BT měřím nebo ne… Ale to je fuk. Dnes jsem si ji změřila… A představte si 37,5!!! Před 2-ma dny mi skončila MS. Co to znamená? Máte s tím některá zkušenosti? Mám ovu? Nebo že by… :?:

Gabrielko, tak e-mail přišel zpátky a bylo tam: ** //The original message was received at Wed, 21 Apr 2004 20:57:57 +0200
from [192.168.65.5]

----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <gtrneckova@comcast.net>

(reason: 550-212.80.84.2 blocked by blacklist.mail.ops.asp.att.net.)

----- Transcript of session follows ----- … while talking to gateway-s.comcast.net.: >>> MAIL From:<radka.bojerova@centrum.cz> SIZE=32620 BODY=8BITMIME <<< 550-212.80.84.2 blocked by blacklist.mail.ops.asp.att.net. <<< 550 Blocked for abuse. Please send blacklist removal requests to blacklist_comcastnet@cable.comcast.com - Be sure to include your mail server IP ADDRESS.
554 5.0.0 Service unavailable// **

Celé jsem to zkopírovala, takže holky - vy ostatní sorry!!! Ať se na to, kdyžtak manžílek podívám, když tomu rozumí!!! Ano? :wink:

Zatím pá, berušky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.4.04 12:45

Ahoj,
v kolik hodin sis tu teplotu merila? A nez jsi vstala z postele??? Joa kde meris???

Mer cely cyklus a pak uvdis…podle dvou dnu se neda odhadovat. A kolik jsi mela vcera???

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.04 13:31

Majko, ja vim, ze reci typu kasly na to svatba neni dulezita nejsou nic moc. A to zvlast od zenske, ktera uz vdana je. Ja te chapu, kazda zenska (nebo valna vetsina), touzi po tom jednou se vdat. Ja jsem se taky hrozne chtela vdavat.Svatba je krasna vec a ja ti ji zesrdce preju a taky si myslim, ze se ji urcite dockas.
Kazdy citime ty svoje starosti a problemy jako ty nejdulezitejsi.A mam pocit, ze vetsina chlapu je absolutne presvedceno, ze ty jejich jsou nejdulezitejsi a jedine realne. Ty zenske jsou totiz jen takove malichernosti. Co s tim :?: Nevim :! Sama musim nekdy bojovat za ty sve.
Urcite nejsi sobec, kdyz chces, aby melo miminko tvoje jmeno. Ja bych to udelala stejne. Nechci te navadet k delani naschvalu, ale pokud pro pritelicka neni dulezity, dat svoje jmeno tobe, proc by ho melo mit vase dite. Je prece vas obou. A muze to kdykoliv zmenit (kdyz si vas vezme). Na rady kamaradek nedej. Miminko si nech. To ze si te chlapnechce vzit neni duvod zbavovat se miminka. To ma ted nejaky chaoz v hlave, jeste neznamena, ze si te nevezme nikdy. A uz vubec to neznamena, ze vas nema rad.Ja do vaseho vstahu nevidim, ale ja bych to tak snadno nevzdala.Preji ti hodne hodne stesticka, zdrave miminko a at se pritelicek umoudri.
Jeste me tak napada, rekl ti konkretne ceho se vlastne boji? Proc ma strach, ze to nedopadne dobre :?: .Nechapu, ze mit s tebou dite se neboji a manzelstvi ano? Mam pocit, ze dite je mnohem vetsi zavazek nez manzelstvi, to se da rozvest, ale dite uz mu nikdo neodpare. Strasne bych ti chtela neco poradit, ale nevim co. Moc toho o vas nevim a tak je tezke neco radit.Takze na tebe budu alespon myslet.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 13:44

Dely, ja nevim, ale klidne muze byt pravda, ze jsi tehulka. Mohla jsi otehotnet i pozdeji a tt. to jeste nezjistily. Jinak mam pocit, ze tento mesic tu mame syndrom opozdenych MS, takze bud v klidu, jestli ma prijit mrch jedna, tak prijde. A v:,–(i se, ze budes mit poradne bolesti, tak jako vsechny holky tady.Priji ti aby neprisla a radsi bylo to mimi.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 13:53

Maxi nebud trdlo. Svatbu budete mit urcite nadhernou. A hlavne si uvedom, ze se tvuj nastavajici rozvadi a to bez ohledu na to, ze meli krasnou svatbu a dokonce v kostele. Je jedno kde se budete brat a kolik bude hostu a jestli bude ohnostroj…Hlavni je aby to vydrzelo potom. Jinak svatba je krasna vec (ale rychle to utace) a poradne si ji uzijte.Ja jsem druhy den po svatbe brecela, ze se chci vdavat znovu. :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 14:30

Gabrielko,
jsem rada, ze jsi mi napsala svuj nazor. URcite si nemyslim, ze bys me navadela k naschvalum. Ani ja to neberu jako naschval. Jen mi prijde trosku nespravedlive, ze kdyz si me zatim teda nechce vzit, aby se mimi jmenovalo po nem. Souhlasim s tebou, kdyz bude chtit, aby se mimi jmenovalo po nem, mel by si vzit i me :) Ja vim, ze nas neznas a do naseho vztahu nevidis. Neni to nic jednoducheho, porad se potykame s nejakymi problemy, at ohledne jeho byvale rodiny, nebo jeho domku nebo bytu nebo tak.. A vsechno se toci kolem jeho problemu a penez. Coz me hodne mrzi, ale vim, ze s tim nic nenadelam.
Nerekl mi, ceho se konkretne boji. Proste pry ma strach, ktery nevi, jestli dokaze prekonat, aby se jeho zkusenost z predchoziho manzelstvi neopakovala. Coz ja moc nechapu, protoze musi vedet, ze jsem naprosto odlisna od jeho byvale zeny a ze nestojim o jeho majetek, ale o nej sameho. Je asi zbytecne to nejak rozebirat, protoze tomu sama dost nerozumim a asi bychom se do toho pekne zapletly.
Kazdopadne necham ted rozhodnuti plne na nem.. A ja si budu uzivat mimi a vsech starosti kolem.. Jako ze nemam pomalu co na sebe, protoze ac jsem na zac. 4. mesice, zacina mi byt videt bricho, vejdu se jen do dvou kalhot.. Ach joj.. Ale jsou to prijemne starosti.
Gabrielko, moc moc ti dekuji za tvou podporu a doufam, ze budes brzy stastna na 200%. Ze se vam brzy podari to vytouzene mimi. Budu na tebe moc myslet a drzet ti pesticky.
 Majka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 14:58

Majko, ani nevis jak jsi me rozesmala. :D (Tim povidanim o miminku.) V posledni dobe se mi to moc casto nestava. Jsi uzasna. :! Vzala jsi to za spravny konec. Venuj se sobe a miminku. Mozna se pritelicek potrebuje v tech svych problemech jeste chvili placat, tak ho nech.Nekdy clovek ztrati pevnou pudu pod nohama a potrbuje klesnout az na same dno, aby se mohl odrazit a dostat se zase nahoru.Ted mu nemuzes pomoct, pokud sam nechce.Ja verim tomu, ze az uvidi vase miminko, „zapomene“ na majetek a bude zase vsechno tak, jak ma byt. Ty se tim netrap vic nez musis. Kup si neco hezkeho na brisko :D Pekne se rozmazluj. :D :wink: Za pdporu moooooc dekuji.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
22.4.04 15:07

Gabi: Moc diky za podporu. Ja trdlo jsem a porad se s tim nejak nemuzu vyrovnat ze uz zenatej byl…ale co, mas pravdu:)
Ja uz se tak tesim, az mi ta MS skonci. Nejak mam porad chute na tuleni :oops: :oops:

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.04 15:19

Maxi, to jsou dobre chute. Obzvlast pro delani miminek. :wink:
Ber to z te lepsi stranky. Uz vi do ceho jde. Ma uz deti?
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 15:29

Maxi, jeste me tak napadlo…uvidis, ze si tu druhou svatbu uzije mnohem vic nez tu prvni.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
22.4.04 15:31

Nemaaaaaaa nastesti, to bych s nim fakt nebyla…Staci mi, ze uz byl zenatej…
Jo jinak jak pises, ze uz vi, do ceho jde…to je to. Vi co se bude dit. Neni to jako poprve…z toho jsem smutna… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.4.04 15:35

Ja bych o tom radeji ani nemluvila…jsem z toho pak jedine smutna…

Jinak u nas uz nesviti slunicko…nejak se zatahlo :?: kde je to slunicko :?:

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí