těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
10.5.04 20:58

Jinak holcinky,
ja jsem rada, za uz je tento vikend za nama.
V patek nam meli privezt tu uzasnou postel. :D Takze v patek vecer prijeli a oznamili nam, ze zapomeli nalozit ram a tudiz prijedou v sobotu. :x V sobotu vecer prijeli a zdelili nam, za nalozili jen polovinu ramu, zbytek zase zapomeli. :x :x Takze jeste dnes neme celou postel. :x :x :x :x A navic ty casti, ktere se jim podarilo privezt, privezli poskozene a spinave. :x :x :x :x :x Takze jsme v nedeli resili raklamaci a za par dni - da-li Buh - budeme mit konecne postel. :o
Koupili jsme si nove periny. Prozatim jsme meli pujcene od zname. No a tak jsem se je vcera vecer rozhodla vyprat. No tady se neprodavaji klasicke priny, jako u nas. Je to takova ta velka „perina, deka“- jiste znate z dovelenych nebo zahranicnich filmu. No, tak jsem ji narvala do pracky a pustila pracku. Pracka zacala normalne prat. Jenze po 1/4h perina „naboptnala“, do obrich rozmeru, otevrela pracku (nastesti s hornim plnenim) a bylo po prani. Co jsem dela s tou nedopranou min 50kg perinou potom ,se me radsi ani neptejte. Nova skoro za 5000KC. 8O (mimochodem 50kg vazim ja).
A nez jsem sla spat tak nam jeste pretekl zachod.
A jako tresnicka na dort, byl dnesni pozarni poplach. Rano jsem si merila BT a najednou poplach- 8O no, ale teplotu uz jsem si domerila :lol: - pozar nepozar. Jeste ze nam tam nevpadli pozarnici. :roll: Pozar zadny nebyl. Bud nekomu unikl kour do chodby a spustil se tak pozarni alarm, nebo to byla chyba zarizeni - nevim. :? Nicmene jsme stravili dobrou 1/2h v pyzamu (ja tenkem satenovem) :roll: - venku na terase. Je zima a prsi.
Doufam, ze Vy jste meli lepsi vikend :wink:
Zatim se mejte hezky a ja jdu vyresit pozustatky po vikendove katastrofe.
Pozar sice nebyl, ale u nas to vypada jako by byl. :(
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.5.04 21:04

No ani nevi, jestli bych si jeste prala, abych byla tento mesic tehotna, protoze si neumite predstavit, jake jsem mela vcera vecer bolesti v podbrisku. :cry: :cry: :cry: No, po tom vsem co se udalo se ani nedivim.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.5.04 22:06

těhule?

Ahojte holky,
dlouho jsem se neozvala.za což se omlouvám :P Ale budiž mi omluvou,že si Vás pravidelně čtu,každý večer.
Moooc gratuluji novým těhulkám a nám netěhulím přeji brzké těhu.
Já jsem se začala těšit na nový cyklus,že budu poprvé brát Clostilbegyt na podporu ovulace.No a jsem 37DC a zatím nic.Minulý cyklus jsem měla 35dní.Těhu určitě nejsem,jen si se mnou ten můj organismus zase pěkně pohrává :? Začaly mě bolet bradavky-jako každý měsíc (po vysazení HA)před MS.A k tomu se přidala bolest prsou ze strany a jakýsi bílý výtok…doufám že se brzy spustí MS,jiunak jsem objednaná opět ve středu k Dr. na UTZ a vyvolávačku.
Holky,pošlete nám pořádný těhuprskanec 8)
Ozvěte se.
 Gabka

P.S.-Gabka a Gabriela jsme každá jiná osůbka.. :D

• Citovat
  • Upravit
65
11.5.04 07:18

Ahoj Alien-ko,
díky za odpověď. Myslím si, že je snad lepší, pokud doktor udělá UTZ, až pokud je opravdu možné cipíska najít. Jsem zvědavá, zda něco doktor ve čtvrtek objeví. Doufám, že vánoce ještě strávím v klidu doma hezky u stromečku a ne v porodnici. Termín mi vychází na 6.1.05, tak uvidíme. Byla bych raději, kdyby se mimísek vyklubal až tak v polovině ledna, ale necháme to na něm. A hlavně partner se už teď nemůže dočkat, až ho budeme mít doma. Nejraději by mě do porodnice hnal, co nejdříve. :-)
Snažilky ve nesmutněte, jednou se to určitě podařit musí. My se snažili od prosince, celou dobu jsem se snažila zdravě jíst a nepít alkohol a ani nekouřit. Pozorovala jsem na sobě každou změnu a také jsem samořejmě nějaké změny našla a pokaždé MS přišla, snažili jsme se také obden, ne-li denně. Tak jsem dostala vztek a pustila to úplně z hlavy a i snažení se opravdu zúžilo tak 2× do týdne, někdy ani ne. Ještě ke všemu mi do toho přišlo zkouškové období a teď mám takové krásné překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.5.04 07:38

Delly:moc gratuluji.Když jsem byla já poprvé těhotná,tak jsem taky neměla vůbec žádné příznaky.A na UTZ nebylo nic vidět,až když jsem tam jela v možném osmém týdnu,tak tam už se ten uzlíček ukázal,sotva viditelný,ale byl tam.
Pamatuji se,že jsem se nemohla dočkat až dostanu těhu průkazku a budu to mít oficiální.Tak ti moc přeju ať už ji dostaneš a hodně zdravíčka tobě i fazolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.5.04 08:57

:lol: Ahojky holky,

prisla jsem se na vas podivat ,jak se vam dari a vidim, ze se dari.
DELLY moc ti gratuluji a preji tobe i tomu mrnouskovi hoooodne zdravicka. At mas klidne a spokojene tehotenstvi!!! :P

A vam vsem snazilkam Gabce, Gabriele atd preji ty vytouzene //. Posilam vam ten tehuprskanec phuj, pfuj at vam to vyjde. Budu ma vas myslet. Tak se mejte moc fain :lol:

:D papa Eva :P

• Citovat
  • Upravit
4419
11.5.04 09:55

Ahojda holčiny, taky jsem se přišla po delší době podívat, i když je pravda, že občas nakouknu, ale nechci moc zasahovat do debaty. Tak já jsem dle mého lékaře 5+3tt. Sice jsem byla na prvním UTZ ve čtvrtek, ale o víkendu jsem začala slabouuulince špinit 8O , tak jsem hned včera zašla k doktorovi, ať se na mrňouska podívá. Byl tam, zase o kus větší, ale ihned jsem dostala neschopenku a musím ležet, ať se to uklidní, takže doufám, že to bude dobré. :? Ve čtvrtek byla na UTZ vidět jen taková bublinka a včera to bylo mnohem větší a už tam byl i náznak tvořícího se človíčka, jednoduše řečeno. Tak věřím, že to bude OK.Podle toho, jak mi je po ránu bleee, ale nezvracím, tak myslím, že mrňousek bude OK. Termín budeme mít nějak kolem vánoc, tak uvidíme, kdy se vykuklí. :D Holky, taky posílám: hepčíííííííííííííííííííííííí, pfuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjj!!!!!!
Ať máte brzy // a zdravé miminko.

Ahojda, Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.5.04 10:09

Gabka - no neviem neviem preco si si taka ista, ze tehu nie si :))) hustejsi biely vytok je predsa jeden z tehu priznakov. Citala som, ze sa vytvara preto, aby bol krcok - vchod do maternice chraneny pred vstupom spermijek, popripade moznych infekcii a babetko sa mohlo pokojne a nerusene vyvijat :))
Drzim palceky !!!!

Gabrielka, neuveritelne, ako ste dopadli s tou postelou - presne mi to pripamina casy, ked sme s manzelikom cakali na nas prvy nabytocek - najprv volala, ze nepridu, lebo vyhorela cast fabriky, potom vraj sedacka vypadla z auta…a tak sa to tahalo mesiace :))) Dufam ze postielka coskoro dorazi!

Drzim plackey vsetkym snazilkam, zby boli coskoro tehulky a vsetkym tehulkam, aby sa im coskoro narodili krasne zdrave deticky. Pa Lili

• Citovat
  • Upravit
2518
11.5.04 11:36

Ahojkýýý berušky!!!

Teda, tady se to rozjelo! :-) Nejdřív jsem Vás všechny přelouskala a teď se vrhnu na odpovědi, ale než tak učiním, potřebovala bych poradit. Nechci zbytečně zakládat novou diskuzi, když nás je tu jako smetí, že? :lol:
Máte nějaké zkušenosti s tt UNIMARKT? Včera jsem si ho koupila a v návodu píšou, že je možné již 2-3dny před MS test udělat, tak jsem nezahálela (jsem fakt hrozná, já vím 8) ) a dnes ráno si udělala jeden… A prostě tam ta druhá, i když o hodně slabší, je! Jenže, minulý měsíc jsem měla to samé, tak už fakt nevím!!! :cry: Už mi z toho pěkně hrabe. Těhu příznaky skoro nepociťuji, jen mě hrozně bolí záda a občas píchne v podbříšku, jinak nic…

A nyní k Vám:

Lenka (Kajina): Už jsem Ti odpovídala v diskuzi (tada, jestli jsi to Ty :-)). Na UTZ je to možná ještě brzy. Dělal(a) Ti vnitřní UTZ? Každopádně moooc gratuluji a neboj, my se nenecháme zahanbit, za chvíli tu budeme těhu všechny, že jo, holky??? :-)

Loneless: Ty faktury Ti vůbec nezávidím! Já marodím, takže až přijdu do práce, také mě čekají jen samé hromady a hromady papírů :-(. S těmi příznaky těhotenství bych Ti mohla vyprávět! :-) Snažíme se od září 03 a už mi z toho fakt hrabe! Co se snažíme o mimíska, tak mám cyklus dost rozhozený, předtím jsem měla cyklus 30DC a nyní klidně 42DC! To si semnou to moje tělíčko pěkně hraje :-)!

Evčo (Karkulko): Jsem zvědavá na vaše první snaženíčko, až nám za měsíc nahlásíš //!!! Držím palečky :-) a věř tomu, že zázraky se dějí, Delly je toho zdárným příkladem :-)

Alien-ka: Díky za prskaneček, určitě doletěl až ke mě! K NÁM VŠEM a jestli ne, tak bude chvíli létat vzduchem! :-) a pak si k nám sedne :-)

Delly: Jsem dost zvědavá na kontrolu u doktůrka, musíš hned všechno hlásit, ano? My minulý cyklus, když ten tt blbnul, synkovi řekli, že bude mít sourozence. Dodnes si myslí, že ho mám v bříšku (já vím, byla to chyba :-() a my mu to nijak nerozmlouváme. Ve školce povídal, že bude mít brášku Dominika, ale tatínek chce Terezku :-), tak snad se mu to co nejdřív splní! Díky za prskaneček!!! A k těm BT, výpočtu PD… já také nic nedělám :-). Tulíme se jak se nám chce (i když tento měsíc ob den…), tak snad budeme mít štěstíčko jako vy :-)

Gabrielko: Holka, kde jsi tak dlouho byla? Víkend jste měli vážně skvělý! To se musí nechat!!! Smála jsem se celou dobu, co jsem četla Tvůj příspěvek :-), fakt super!!! Ať máte co nejdřív postele… a mimochodem, co ta peřina, když uschla? Byla normální nebo na vyhození :-)? A jak Ti je, beruško? Držím palečky, už se nám toho 15.5. blíží, viď???

Gabko: zakladatelko téhle diskuze… :-) Takhle nás zanedbávat… :-) Ten Clostilbegyt Ti napsala doktorka? U Tebe nedocházelo k OVU? Já jsem si včera chtěla koupit ty proužky na cukr, někdo tady na emiminu psal, že se podle toho dá zjistit ovulace. Včera jsem si to chtěla v lékárně koupit a řekli mi, že musím do lékařských potřeb. Ale protože tady v Chomutově nebydlím dlouho, vůbec nevím, kde ty potřeby jsou. Tak musím do Teplic (tak jako tak… Pracuji tam :-)) a příští měsíc, jestli se nám to teď nepovedlo, tak to zkusím, jestli vůbec OVU mám, jestli ne, musím k doktorce, beztak mám na lednici připíchnutý magnetkou poukaz na krev, jestli ta OVU probíhá, ale musím tam až příští cyklus, 17.den… Každopádně držím palečky!!!

Šárko: špinění na začátku těhotenství nic není. Tady na emimi jsem toho o tomhle četla hodně, ale je dobře, že Tě lékař nechal na neschopence! Díky za prskaneček :-)!!!

Lili: S tím výtokem… vážně??? To jsem nevěděla, že bílý výtok je jeden z příznaků těhu… :-/ Já mám dostat MS 15.5 a výtok mám také, je také bílý, takže fakt že by??? :-)

Jinak se mějte pohádkově, berušky, a poraďte mi s tím testíkem, prosím, prosíííím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.5.04 12:01

Ahoj Radko,

jsem to já :lol: Kajina. Tvou odpověď jsem četla a jsem ráda, protože mě docela uklidnila. Posílala jsem Ti takovou malinkou gratulaci také do deníčku, koukám, že také často na emiminu zkoumáš, co je nového. Myslím si, ale nechci Ti to samozřejmě zakřiknout, že by to mělo být v pořádku. Musela by to být šílená smůla, abys natrefila již na 3. falešný test. Určitě to bude v pořádku a budeme mít skoro stejně miminko. Zkus si pro jistotu koupit ještě jeden nebo 2 jiné testíky a uvidíš, tam by se to mělo ukázat.
Držím Ti palce, určitě to vyjde.

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.5.04 12:19

Lenko (myslím :-)),
neboj, testíky mám v zásobě každý měsíc! Min. 5ks… mě už z toho totiž pěkně hrabe! :-D
Jsem ráda, že jsem Tě uklidnila! Když jsem poprvé otěhotněla, před 4-mi lety, tak jsem předtím brala HA. Jeden jediný prášek jsem vyhodila, ten den jsme se tulínkovali a narodil se za 9. měsíců syn. Když jsem byla u doktora, tak na UTZ nic neviděl, prý je to ještě malé! Pak jsem tam šla v cca 8. týdnu a už tam byla malilinkatá tečka (to jako synáček :-)), hned jsem si nechala udělat fotečku, nyní ji má Pitrýsek v albumu, je to první fotka :-).
A co se týká emimina. Patřím do deníčků Matýsků, ale na téhle diskuzi jsem jako doma :lol: . Už jsem se tu z holkama sžila… V práci se na emimino moc nedostanu, tak toho využívám teď, když jsem nemocná. Jinak sem chodím jen večer, přes den frmol kolem malého a přítele a večer je klídek, takže můžu nerušeně psát :) .
Zatím se měj fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
11.5.04 12:35

Ahoj holky,
Radko - ty jsi se teda rozjela s tim psaním :D . O těch papírkách na cukr tu psala Gabka, ale potom psala, že zjistila, že to nefunguje. Taky jsem si je chtěla koupit, ale potom už jsem je ani nescháněla.
To by bylo super, kdybys byla taky těhu. To už nás potom moc snažilek tady v diskusi nezbyde :(
Ale je dobře, že se to všem takhe skvěle daří :D :D Hlavně nás neopouštějte těhulinky a pište jak se Vám a fazolkám daři :lol: :lol:
Holkyyyy, já už mám cestovní horečku. Pozítří frčíme, takže zítra se s Vámi na 14 dní rozloučím. Vůbec nevim, jak to přežiju a hlavně jak to potom všechno přečtu :D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.5.04 12:41

Evčo,
neboj, já totiž testíkům přestávám věřit, takže ještě nějaký čas mezi vámi snažilkami budu :-).
Tak pozítří odjíždíte? To Ti fakt závidím :oops: , jela bych hned… :-)
No, jdu připravit obídek a pak sem ještě juknu! :lol:
Zatím pá,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delly
11.5.04 13:06

Ahoj holky, :lol:

vy jste se teda zase rozepsaly. :lol:
Když tady tak čtu o tom bílým výtoku v těhu, tak jsem si uvědomila, že ten už tak 10 dní mám, takže aspoň jeden příznak.
Takže Gabko a Radko - máte velkou naději že jsi v tom!!! Přeji Vám to a aspoň si budeme tady všichni celou dobu těhu psát.

Zatím ahoj :D :D :D DELLY :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.5.04 13:09

těhule?

Ahojdáá kamarádky,
MonaLiso a Lily22,
jistá jsem si netěhotenstvím,jelikož Dr.tento měsíc OVULACI na základě krve a UTZ vyloučil.Ty papírky na cukr tudíž selhaly,protože jsem si byla skoro jistá že ovulace byla-papírky ukázaly změnu a dokonce jsem v půlce cyklu začala špinit(asi 4dny)-myslela jsem že konečně ovulační krvácení a pak doktor řekl že NIC!Na základě toho jsme se domluvili že další cyklus(co na něj teď čekám)budu brát Clostilbegyt a začneme 4měsíc snažení :roll:
Tak takhle to je se mnou!!
Moc na vás myslím.
Vaše Gabka :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí